Iyim canim...ama çok hslsizlik ve uykum var...pazar gününü hastetle bekliyorum..meyerki 1 bardak su 1 lokma yiyecek nekadar deģerliymiş..Allah aç susuz olsnlara yardim etsin sabir versingezegenfeza Gulhan1 nasilsiniz kizlar ? ha gayret cogu gitti azi kaldi , Allahin izniyle bitireceksiniz insallah . ben heycanla 2.ci acligi bekliyorum :) bu sefer bende persembe niyetlenicem sali günü serbest gün yapip carsamba tuzsuza basliyoruz
Iftarda icseydin biraz su canimIyim canim...ama çok hslsizlik ve uykum var...pazar gününü hastetle bekliyorum..meyerki 1 bardak su 1 lokma yiyecek nekadar deģerliymiş..Allah aç susuz olsnlara yardim etsin sabir versin
Inşallah öyledirBende aynıyım tüm gün uyumak istedim çok halsizimay yüzünden falan mı acaba
Tebrik ederim canımHeyoo birinciyim
Tebrik ederim canımcoookkkkk tesekkür ederim kizlar, sevindirik oldumbugün kirka korka yedim resmen umarim aclik sonrasi cok fazla arti yasamam 300 400 gr normal onu bekliyorum da gerisi gelmez ins
Iyiyim çok şükür canım.gezegenfeza Gulhan1 nasilsiniz kizlar ? ha gayret cogu gitti azi kaldi , Allahin izniyle bitireceksiniz insallah . ben heycanla 2.ci acligi bekliyorum :) bu sefer bende persembe niyetlenicem sali günü serbest gün yapip carsamba tuzsuza basliyoruz
Yarin içerlm belki...ilk açlik orucumu su içmeden yapmak istiyorum...3..cü ve 4..cü gün nasildi canim dahami zorduIftarda icseydin biraz su canim
Sağol canım, şimdilik geçti, yarın daha iyi olur inşallahgezegenfeza geçmiş olsun canım sıcaklardan da olabilir baş agrısı
MuMu85 tebrik ederim canım
Kilo veren arkadaş lar kutluyorum sizi
NasılYarin içerlm belki...ilk açlik orucumu su içmeden yapmak istiyorum...3..cü ve 4..cü gün nasildi canim dahami zordu
Yok içmedim...ams içeceğim gsliba birazdan..yarin daha halsiz düşebilirim yoksaNasıl
Hiçmi su içmedin
Dün 1 bardak içtim, bugün ne kadar olur bilmiyorum.Yok içmedim...ams içeceğim gsliba birazdan..yarin daha halsiz düşebilirim yoksa
Kahve içAy acıktım ya
Spordan sonra acıkıyorum be :))) sporumu yazayim
Şekersiz içemiyorum en iyisi spor sonrası sıcacık yeşil çay içeyim de yağlarım erisinKahve iç
Oda olurŞekersiz içemiyorum en iyisi spor sonrası sıcacık yeşil çay içeyim de yağlarım erisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?