Sakin deneme 3 günlük aclik birden yapilmaz biz 4 aydir buna hazirlaniyoruz cok cok istersen 36 saati deneyebilirsinbi cilginlik edip sizin gibi oruc tutmaya kalkarsam acil kurtarma butonum olmasi gerek küt diye giderim alimallah
cok ozeniyorum cok
Sakin deneme 3 günlük aclik birden yapilmaz biz 4 aydir buna hazirlaniyoruz cok cok istersen 36 saati deneyebilirsin
sekersizi şerefsiz diye okumak nedir yaakendine gel buse ya
gunaydinn
kiz niye uyandin sen simdi de zombi oldun heee
senin kocayla benim kocayi uzun sure xray cihazina maruz birakmislar beyinleri yanmis zaten
Ay hadi güzel geçsin insallahGünaydın kızlar. Herkese mutlu hafta sonları ❤❤
Biz de bugün müthiş bir heyecan var. Kızım yks sınavında şu andualarınıza talibim yanni. Allah hepsinin yardımcısı olsun
Allah zihin açıklığı versin inşallahGünaydın kızlar. Herkese mutlu hafta sonları ❤❤
Biz de bugün müthiş bir heyecan var. Kızım yks sınavında şu andualarınıza talibim yanni. Allah hepsinin yardımcısı olsun
Eyvahhh....ben şimdiden bittim..bacaklsrimi hissedemiyorum nerdeyse..evin içinde zor adim atiyorum...az önce 1 bardak su içtim...ve dahada kötüye giderse bozcam orucumu mecbur...En zoru 4 bence 3 de misafirim vardi cabuk gectigi icin daha kolaydi
mümkünse fazla hareket etmemeye calis canim.Eyvahhh....ben şimdiden bittim..bacaklsrimi hissedemiyorum nerdeyse..evin içinde zor adim atiyorum...az önce 1 bardak su içtim...ve dahada kötüye giderse bozcam orucumu mecbur...
Bugünde alişveriş günüydü ..mümkün değil bu halimle çikamam dişari.mümkünse fazla hareket etmemeye calis canim.
bosver ya evdekilerle idare et, bu arada 4 den de cok korkma bildigin oruc acma günü iste migdene birseyler gidiyo olmasi iyi geliyor yinede tuzsuz olsada özellikle meyve süper oluyor :)Bugünde alişveriş günüydü ..mümkün değil bu halimle çikamam..
çok sevdiğim bir anime karakterinin ismi zatenNatsume senin nickini her okudugumda japon anime karakterleri canlaniyo gözümde anlami ne nickinin valla merak ettim
Birdahaki 3 günlük orucu tutarsam hergün su içicem ..susuz asla yapmicam birdaha..bosver ya evdekilerle idare et, bu arada 4 den de cok korkma bildigin oruc acma günü iste migdene birseyler gidiyo olmasi iyi geliyor yinede tuzsuz olsada özellikle meyve süper oluyor :)
O zaman bugünü sıvı alarak bitirEyvahhh....ben şimdiden bittim..bacaklsrimi hissedemiyorum nerdeyse..evin içinde zor adim atiyorum...az önce 1 bardak su içtim...ve dahada kötüye giderse bozcam orucumu mecbur...
Ben bugün dünden iyiyim inşallahBirdahaki 3 günlük orucu tutarsam hergün su içicem ..susuz asla yapmicam birdaha..
Kuaföre neden gitmiyorsun?? Foto bekliyorumkizlaaarr
benim sacim sari boyaliii
virusten beri kuafore gitmedim rezil haldee
bi kere kutu boya aldim sacimi acmadigim icin olmadi. suan sacim berbat yaniii
amaa malzemelerimi aldim son eksigimde bugun geliyo. bikac gune annemlerin yanina gidicez tatile. bende sacimi bu kez acarak boyuycam kendim. isteyen olursa öncesi sonrasi foto eklerim
Bence de , hele havalarda isindiBirdahaki 3 günlük orucu tutarsam hergün su içicem ..susuz asla yapmicam birdaha..
Acliktan sonra + 1.300Ben bugün dünden iyiyim inşallah
Muhtemelen dün bana nazar değdi.
1 gün önce 3 arkadaş misafirliğe gitmiştik, orda irademe baya övgüler olmuştu.
Ve - 500 'le devam
Günaydın kızlar. Herkese mutlu hafta sonları ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?