Ay savaşçısnı da biliyorsundur aynı dönemde çıkıyordu tv deaynen tsubaaaaatek bildigimde bu zaten binde candy vardi o kadar ehhehhe
senin natsume hangi animede??
bende uni den sonra 3 yil alev kizili kullandim. cok da yakisiyodu. kesmeden kurtulamadim uzerine renk tutmadi
Gözün renklimi renkli goze cok yakışıyor
vallaobezzto ma gondercem. boyam da geldi. bugun yarin boyarim. insallah rezil etmem
canim yaa o kadar cok mu dokuluyo Allah sifa versin
valla dip flaan kolayda benim sacim acik sari. oryalle acilmasi gerek acicam ama yumurta sarisi olcak onun uzerine boya yapcam o boyayla o cig sariligi almam gerek. insallah basaririm
dönüsün muhtesem. olcak eminim ve insMthn83 de döneceek
cok bekletme ama
Gözlerim siyah canımaynen tsubaaaaatek bildigimde bu zaten binde candy vardi o kadar ehhehhe
bende uni den sonra 3 yil alev kizili kullandim. cok da yakisiyodu. kesmeden kurtulamadim uzerine renk tutmadi
vallaobezzto ma gondercem. boyam da geldi. bugun yarin boyarim. insallah rezil etmem
valla dip flaan kolayda benim sacim acik sari. oryalle acilmasi gerek acicam ama yumurta sarisi olcak onun uzerine boya yapcam o boyayla o cig sariligi almam gerek. insallah basaririm
cok bekletme ama
inşallah güzel olur canım. normalde benim saçlar kumral. açık tenliyim. sanırım kuaför diplere açık kumral ile az miktarda orta kumralı karıştırıp boyuyordu. ben kollestonun açık kumralı ile açık küllü kumralını karıştırıp boyadım. harika olduaynen tsubaaaaatek bildigimde bu zaten binde candy vardi o kadar ehhehhe
cok bekletme ama
ay savascisi kılıçları olan uzun saclı tipler miydiAy savaşçısnı da biliyorsundur aynı dönemde çıkıyordu tv degeçen yıllarda yeniden bölümleri çekilmeye başladı.
benim natsume “Natsume Yuujinchou” adlı animeden
Gözlerim siyah canım
Aslında mavi siyah manyak gidiyor bana
Ama boya sürmek istemiyorum bir süre şu an doğal siyah kendi rengi, boyalar da aktı uçlar kızıl kahve gibibana da atar misin merak ettim nasıl bir sari oldu :)
inan cok uzuldum cok meşakkatli bi surecten gecmissin. Allah sifa versin tekrar.inşallah güzel olur canım. normalde benim saçlar kumral. açık tenliyim. sanırım kuaför diplere açık kumral ile az miktarda orta kumralı karıştırıp boyuyordu. ben kollestonun açık kumralı ile açık küllü kumralını karıştırıp boyadım. harika oldu
canım vücudumdaki kan miktarım normal seviyenin altına inmişti. doğal olarak kan nakli olmadığı sürece o miktarı yükseltmek de o kadar kısa sürede olamıyor maaelesef2,5 yıl demir hapları ve özellikle son bir yıldır özel beslenmeyle normale döndü. tabi çay kahveyi kesmek gerek. ben tamamen kesemedim. belki daha iyi olurdu. şubattan bu yana iyi gibiydim. demir haplarını da kesmiştim. ama 3 haftadır yeniden bir halsizlik ve banyoda saç dökülmesi başladı.tahlil yaptıracağım. bakalım ne eksik
anlayacağın kan miktarı benim röfleyi sabote etti
Sen çağırdın geldim bak. Motivasyon değilde iş hayatı çok zorlaştırıyor.
Yakında Nisan düğün işleri var. Yeniden forma girmem gerekiyor
tshirtlerim ve boyam geldi. guvenlige teslim etmisler. esim gelirken cikarcak eve
tayt uzerine giyilen salas tshirtlerden aldim begenirsem link paylasirim
amin canım saolasın. benim rahimde çok sayıda ve büyükçe miyomlar vardı. bir de kistim vardı. ameliyat oldum kurtuldum. çok şiddetli kanamalarım oluyordu. bu da tabi sürekli her ay her ay olunca kan kaybına neden oldu. açık ameliyatta da kan kaybı oluyor. yani anlayacağın bunlardan sebep bir türlü doğrulamadım. çok şükür şimdiki halime. ama şimdi neden böyle oldu anlamadım. bakalım tahlil sonucu ne çıkacak. doktora gideyim de.inan cok uzuldum cok meşakkatli bi surecten gecmissin. Allah sifa versin tekrar.
peki neden olmus bu kansizlik?? dr. lar ne diyor
Hadi insallahkızlar ben çok acıkıyorum yaaa neden acabaondan bir türlü net olarak 2 öğüne geçemedim. tahlilde şekere de baktırıcam. tamam 1 lokma çikolata yedim ama kahvaltıda ekmek falan yemedim. akşam üzeri çok açıktım ama direndim. yok dedim yemek yerim. aslında makarnayı daha az yiyecektim ama çok açlık hissettim. neyse yarın daha iyi olacak inşallah. bu yaz kilo verme işi bitmeli
Ben de uzun zamandan sonra paylaşıyorum gerçekten iyi geliyormenü yazmak iyi geldi bana
Kahvaltı öğününde tam doyarsam asla acıkmıyorumkızlar ben çok acıkıyorum yaaa neden acabaondan bir türlü net olarak 2 öğüne geçemedim. tahlilde şekere de baktırıcam. tamam 1 lokma çikolata yedim ama kahvaltıda ekmek falan yemedim. akşam üzeri çok açıktım ama direndim. yok dedim yemek yerim. aslında makarnayı daha az yiyecektim ama çok açlık hissettim. neyse yarın daha iyi olacak inşallah. bu yaz kilo verme işi bitmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?