Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bence de , hele havalarda isindi
Ben orucumu bozdum canim...su içmemekle hata yaptim..bütün ev işleri bana bakiyo benim çocuklarda küçük.bütün gün yatma lüksüm yok benim..eşimde kizdi niye birşey yemiyor içmiyorsun diye..bu seviyelerden bi haber olana anlatamayiz sağlik için önemli olduğunu..neyse ..birdahaki sefere suyu ihmal etmicem

Tmm canim , tecrübe oldu sana da , ben birdahaki orucu sadece iftarda su icerek deniycem ve kazaya niyetlenicem :) esim evde cok halsiz düsersem yatma lüksüm var sükür

çok sevdiğim bir anime karakterinin ismi zaten
Hangisi canlanıyor senin gözünde merak ettim benim bildiğim mi
valla benim aklima top pesinde kosturan cocuk geliyo sadece

Kuaföre neden gitmiyorsun?? Foto bekliyorum
acikcasi tirsiyorum istanbuldayim virusun yuzde 80 i burda. cocugumda 2,5 yasinda. bi sac icin riske girmek istemedim. tamam ozelden gonderirim sana baska kimse istemedi cunku gormesinler o zaman ohh

Acliktan sonra + 1.300 moralim bozuldu elimde kala kala 800 gr kaldi , kacamak da yapmadim
hem 3 gun aclik hemde arti mi geldin
valla uzuldum

bosver peri iyi yapmissin sen kendini biliyon zaten dayanabilcek olsan bozmazdin

Acliktan sonra canim , ödem de var biraz ama bilemedim

Tsubasa
Nankatsu takımıydı galiba

Zaten anlatırsan mutlaka köstek oluyorlar ablacım.

Ben istemedim Neden biliyor musun Şimdi senin yeni boyalı saçını görünce dayanamayıp Ben de boyamak isteyeceğim zaten bir haftadır gözümün önünde kırmızı Saçım geliyor gidip geliyor kırmızı çok yakışır Bana söylemesi ayıp çok marjinal duruyor diyenler oldu turistlere benziyorsun kırmızı saçlıyken diyenler oldu zamanında çok yakıştırıyorlar bana ama boyamaktan yorulduğum için bundan birkaç ay önce kendi rengine yani siyaha boyayıp bırakmıştım 6 aydır falan siyah yani daha doğrusu doğal renginde r Seni görünce benim de canım boya çekecek o yüzden hiç görmesem daha iyi diye düşündüm

Günaydın kızlar. Herkese mutlu hafta sonları ❤❤

Biz de bugün müthiş bir heyecan var. Kızım yks sınavında şu andualarınıza talibim yanni. Allah hepsinin yardımcısı olsun
amin canım. başarılar diliyorum. hakkında ne iyiyse o olsun
ben de karantina döneminde saç boyası aldım. normalde benin saçım röfleli. dip boyası yaptım. diplerin bir tık koyu olması lazım normalde. benimki saçın altıyla aynı oldu. tam isabet. ama zaten demir eksikliği sorunumdan dolayı saçlar çok döküldü röfle möfle karıştı. baktım hoşuma gitti. herkes beğendi. önce dip boyasını evde yaparım, kuaföre röfleye giderim sadece dedim. ama baktım saçlarımın dökülmesiyle röfle de çok anlaşılmayınca şimdi ondan da vazgeçtim. dip boyayıp geçicem. kuaförde saç kestiricem sadece.
çünkü 3 haftadır falan yine saçlarım dökülmeye başladı. röfleye o kadar para vermemim anlamı olmayacak.
60kiloyum ve Mthn83 beni buraya davet etmislerdi hey gidi hey özletiyonuz simdi kendinizi valla ben burdayim sizde gelin
canım benim haklısın açıkçası raydan çıkınca, menü de yazmayınca, motivasyon da gidince pek gelmek istemedim. işlerim de vardı meşguldüm de. ruh halimde dalgalıydı falan filan yani.... dönüşüm muhteşem olacak ama merak etme
Acliktan sonra + 1.300 moralim bozuldu elimde kala kala 800 gr kaldi , kacamak da yapmadim
oruç dönemlerinde giden ağırlık kayıplarının içinde mutlaka su oluyor. ayrıca mide ve bağırsaklarda boşalınca eksi çoğalıyor. ama aşırı yemesen bile normale dönünce ister istemez bir miktar artı görülüyor. yani bu normal ramazanda bile öyle olmuyor mu, normal bir durum yani. takma kafana

Tsubasa
Nankatsu takımıydı galiba
aynen tsubaaaaa tek bildigimde bu zaten binde candy vardi o kadar ehhehhe

senin natsume hangi animede??

bende uni den sonra 3 yil alev kizili kullandim. cok da yakisiyodu. kesmeden kurtulamadim uzerine renk tutmadi

Gözün renklimi renkli goze cok yakışıyor

valla obezzto ma gondercem. boyam da geldi. bugun yarin boyarim. insallah rezil etmem

canim yaa o kadar cok mu dokuluyo Allah sifa versin

valla dip flaan kolayda benim sacim acik sari. oryalle acilmasi gerek acicam ama yumurta sarisi olcak onun uzerine boya yapcam o boyayla o cig sariligi almam gerek. insallah basaririm

dönüsün muhtesem. olcak eminim ve ins Mthn83 de döneceek

cok bekletme ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…