- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Olabilir bak resim atayımay savascisi kılıçları olan uzun saclı tipler miydibi o kalmis aklimda dogru mu bilmem grimsi beyaz uzun sacli biri vardi sanki eheheh
lisede mavi siyah yapmistin benim gozum mavimsi yesil efso olmustu
daha boyamadim boyayinca atayim tamambugun zor gorunuyor esim gec gelcek bu bebeto beni birakmaz belki uyuyunca yaparim ya da yarin
inan cok uzuldum cok meşakkatli bi surecten gecmissin. Allah sifa versin tekrar.
peki neden olmus bu kansizlik?? dr. lar ne diyor
vuuuu hosgeldiiinn
calisan herkesin Allah yardimcisi olsun. diyeti birakmadin dimi aman diyim haa sonra kolay verilmiyo
Popüler üyeMerhabalar
sabah
1 sade neskafe ve 1 çk şeker
öğle
Ispanak (limonlu)
2 yumurta
1 küçük domates
akşam
1 dilim biftek (200gr biraz üzerinde)
Salata
su:2lt
Ene o neden ki niye öyle yazıyorPopüler üye
Aferin sananutellayi gömdüm
Allah zihin açıklığı versin canım, sakin ol, onlar için hiç kolay deyil.Selam geç kaldım menü için ama mazeretim var.Benim Kızım da sınava girdi bu gün.Onu avutmakla geçti günümüz. Yarin da devam.Allah yardımcısı olsun inşallah. Yemek de saçma sapan oldu dün gece hiç uyumadi bizi de uyutmadı.Sersem gibiyim.Şimdi de yarınki sınav için mizmizlaniyor.Patlamak üzereyim sıkıyorum dişimi .
3 gün oruc tut sonra nutella ye, ne ka akilliyim de miAferin sana
Allah zihin açıklığı versin canım, sakin ol, onlar için hiç kolay deyil.
Allah yardımcıları olsun.
Inşallah başarır
Bilmem sen yazmadın miEne o neden ki niye öyle yazıyor
Hayır yazmadım tabii kiBilmem sen yazmadın miya da neye gore popüler olunuyi
Artidayim canımay savascisi kılıçları olan uzun saclı tipler miydibi o kalmis aklimda dogru mu bilmem grimsi beyaz uzun sacli biri vardi sanki eheheh
lisede mavi siyah yapmistin benim gozum mavimsi yesil efso olmustu
daha boyamadim boyayinca atayim tamambugun zor gorunuyor esim gec gelcek bu bebeto beni birakmaz belki uyuyunca yaparim ya da yarin
inan cok uzuldum cok meşakkatli bi surecten gecmissin. Allah sifa versin tekrar.
peki neden olmus bu kansizlik?? dr. lar ne diyor
vuuuu hosgeldiiinn
calisan herkesin Allah yardimcisi olsun. diyeti birakmadin dimi aman diyim haa sonra kolay verilmiyo
Benim programi patlattiNutella beni bozmuyor bu hafta öenü bildirimi yapmazken yedim sabahları ekmeğe sürüp sürüp
Dondurma da yedim
Makarna da ekmek de ama yine de çok arttırmadılar beni
ben de saç fotosu isterim
amin canım saolasın. benim rahimde çok sayıda ve büyükçe miyomlar vardı. bir de kistim vardı. ameliyat oldum kurtuldum. çok şiddetli kanamalarım oluyordu. bu da tabi sürekli her ay her ay olunca kan kaybına neden oldu. açık ameliyatta da kan kaybı oluyor. yani anlayacağın bunlardan sebep bir türlü doğrulamadım. çok şükür şimdiki halime. ama şimdi neden böyle oldu anlamadım. bakalım tahlil sonucu ne çıkacak. doktora gideyim de.
Artidayim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?