| Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş | 
| N nezesali | + | +135 | |||||
|  | + | +160 | |||||
|  | +60 | - | |||||
|  | m105 | m150 | |||||
| @Baby cat | +352 | + | |||||
| @Ya habibi5534 abibi | - | - | |||||
|  | - | + | |||||
| B busefit | + | + | |||||
|  | +90 | +90 | |||||
|  | +135 | + | |||||
|  | +120 | +32 | |||||
|  | + | +180 | |||||
| F fahriyeaba | - | - | |||||
| O optumkibbye | +150 | +140 | |||||
|  | - | + | |||||
| F Fitimfitsinfit | 180 | ||||||
Evet en büyük hatamiz o zaten..neyseki benim evin arka tarafinda bi bahce var ..çöpe atmaya kiyamiyorum o bahceye atiyorum yatak odasinin penceresinden çocuklarin artiklarini...kargalar siçanlar kuşlar yiyor birşey birakmiyorlarEki Görüntüle 2655473
Bak bi site var zayıflayınca nasıl görünecegine bakıyorsun ben ara ara girer bakarım linkini koyuyorum türkçeye çevir siteyi mutlaka. Vucut tipini ve görünüşünün minyon olup olmadıgını vs her şeyi seçebiliyorsun
https://www.google.com/url?sa=t&sou...FjAAegQIBRAD&usg=AOvVaw17PCML01dCTplqy7mqhNNx
Ayyy ben de çok diyorum onu canım. Canını ne kadar erken başlarsak o kadar iyi
Zararin neresinden dönersen kãrdir..benim 44 yaşinda aklim başima geldi..hiç birşey için geç değil daha önümüzde Allah ömür verirse uzun yillarimiz var...
Evet ac durdum, onuda sağlık için yapmıştım
iste o sosisler yuzunden bi gunum daha gitti insallah eksiye dusebilirim cuma dan beri sabittim bugun tuz biber ektimsosisler dışında iyi bence. ama gün içinde sebze salata yememişsin. çok kötü değil menün.
aynılarını kullandım canım.
ne güzel ben firlatsam sitenin betonuna gider
yok bnm adam bi de spora basladi yoksa o yerdi o da yemiyo. cop olacaklar napim artik Allah affetsin
benim telefonda site yarim aciliyo entegre olmuyo ama mantigi anladim guzel motive edici sag olasin
valla beybi basladim da sonu gelmiyor. cocuktan spora nasil guc buluyosun benim oglan cok bogazsiz surekli ona yiyecegi bi sey yapmaya calismaktan gucum kalmiyo kendime. beynim yaniyo onu doyurcam diye. ac da birakiyorum yine yemek seciyo asiri inat. oyle yorgunumki biraksalar 3 gun yataktan cikmam uyurum
dogru diyosunda abla neyse yapcak bi sey yok az vereyim oz vereyim geri gelmesin diye teselliye devam
sen gercekten inanilmaz birisin
iste o sosisler yuzunden bi gunum daha gitti insallah eksiye dusebilirim cuma dan beri sabittim bugun tuz biber ektim
Güzel bir menü...İyiakşamlar hanımlar bugünkü menümü yazayım
Sabah 10 da
3 kaşık yogurt
Yulaf lapası
1 kayısı
1 erik
Akşam
Fırında 2 baget but
3 kaşık arpa şehriye pilavı
Salata
Yogurt
3 litre su
Birazdan yürüyüşe cıkıcam
PofffTek başına yetmiyor, 0 tuz 0 hayvansal olması gerekiyor. Ne yiyecez acaba
Kuzum pes etmez de diyetine devam edersen bozmadan bir bakmışsın eksiler gelmeye başlamış birden. Pes etme o yüzden. Tartılma her gün bir de böyle zamanlarda moralini kaçırmasın. Ara ara kilonun direnç gösterdiği zamanlar olacaktır.tartida sabit kalinca sevkim kiriliyo ya
ayna da baktim kendime bugun otururken
gobegim katlanmis kol halterci gibi basenden fırtlamıs valla aklim nerdeydi de bu kadar yedim sistim diyorum oof
Bu perhizi sonuna kadar yapana helal olsun..baharat kahve çay salçada yasak 2 hafta boyuncaTek başına yetmiyor, 0 tuz 0 hayvansal olması gerekiyor. Ne yiyecez acaba
Baharat niyekiBu perhizi sonuna kadar yapana helal olsun..baharat kahve çay salçada yasak 2 hafta boyunca
Bu hafta iyice dikkat li gidicem eksi olmalı bu haftaGüzel bir menü...
9Bu hafta iyice dikkat li gidicem eksi olmalı bu hafta
Ciyerleri yorarmiş..Aoa beyin en son mesajinin yarisini dinledim..Baharat niyeki
Amanın ben şimdi dinledimCiyerleri yorarmiş..Aoa beyin en son mesajinin yarisini dinledim..
Ablacım benim dün 1 saat hızlı tempo yürüyüş vardı :)
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş N nezesali + +135 Nergis 35 + +160 sara_28 +60 - gezegenfeza m105 m150 @Baby cat +352 + @Ya habibi5534 abibi - - 60kiloyum - + B busefit + + dunya cadisi +90 +90 Bir garip dertli +135 + obezzto +120 +32 1/2 MuMu85 + +180 F fahriyeaba - - O optumkibbye +150 +140 Natsume - + F Fitimfitsinfit 180 Lonely single girl neyaptin sen.. 
O 100 gr salam degil canim isvecten cevirilisinde hata varmis dogrusu beyaz et olmasi lazimdi bi arastirİyi akşamlar
menüm
sabah
Sade kahve 1çk şeker
öğle
100gr salam (bu işte bir yanlışlık var bence mantığım almıyor bunu)
100gr yoğurt
akşam
100gr biftek (200çok geliyor bana )
1 tabak yeşil salata
100gr çilek (bunu ara öğün gibi yiyeceğim akşam) 
su:3lt
Yok kuzu ne boyamasi viruste annemde kaldim ya cocuk bana yapisti 5 dk durmuyor o kimyasalla cocukla yapamiyorum. Cuma olmadan yapmam lazim tatile gitmeden. Haber vericem. Paylasicam merak etme
Begendim gayet guzelBugünkü menüm
Sabah : yarım simit, peynir, zeytin, domates, bir tk reçel
Akşam : zeytinyağlı fasulye, köfte, salata
Su:2,5 litre
Spor: 8500 adım yürüdüm
Kuzum pes etmez de diyetine devam edersen bozmadan bir bakmışsın eksiler gelmeye başlamış birden. Pes etme o yüzden. Tartılma her gün bir de böyle zamanlarda moralini kaçırmasın. Ara ara kilonun direnç gösterdiği zamanlar olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?