Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyiakşamlar hanımlar bugünkü menümü yazayım

Sabah 10 da
3 kaşık yogurt
Yulaf lapası
1 kayısı
1 erik
Akşam
Fırında 2 baget but
3 kaşık arpa şehriye pilavı
Salata
Yogurt
3 litre su
Birazdan yürüyüşe cıkıcam

ne güzel ben firlatsam sitenin betonuna gider
yok bnm adam bi de spora basladi yoksa o yerdi o da yemiyo. cop olacaklar napim artik Allah affetsin

benim telefonda site yarim aciliyo entegre olmuyo ama mantigi anladim guzel motive edici sag olasin
Ayyy ben de çok diyorum onu canım. Canını ne kadar erken başlarsak o kadar iyi

valla beybi basladim da sonu gelmiyor. cocuktan spora nasil guc buluyosun benim oglan cok bogazsiz surekli ona yiyecegi bi sey yapmaya calismaktan gucum kalmiyo kendime. beynim yaniyo onu doyurcam diye. ac da birakiyorum yine yemek seciyo asiri inat. oyle yorgunumki biraksalar 3 gun yataktan cikmam uyurum
Zararin neresinden dönersen kãrdir..benim 44 yaşinda aklim başima geldi..hiç birşey için geç değil daha önümüzde Allah ömür verirse uzun yillarimiz var...

dogru diyosunda abla neyse yapcak bi sey yok az vereyim oz vereyim geri gelmesin diye teselliye devam
Evet ac durdum, onuda sağlık için yapmıştım

sen gercekten inanilmaz birisin
sosisler dışında iyi bence. ama gün içinde sebze salata yememişsin. çok kötü değil menün.
aynılarını kullandım canım.
iste o sosisler yuzunden bi gunum daha gitti insallah eksiye dusebilirim cuma dan beri sabittim bugun tuz biber ektim

ben de gündüz iyiydim akşam 3 köftenin yanında 1 servis kaşığı karışık kızartma yedim

tartida sabit kalinca sevkim kiriliyo ya

ayna da baktim kendime bugun otururken
gobegim katlanmis kol halterci gibi basenden fırtlamıs valla aklim nerdeydi de bu kadar yedim sistim diyorum oof
Kuzum pes etmez de diyetine devam edersen bozmadan bir bakmışsın eksiler gelmeye başlamış birden. Pes etme o yüzden. Tartılma her gün bir de böyle zamanlarda moralini kaçırmasın. Ara ara kilonun direnç gösterdiği zamanlar olacaktır.

O 100 gr salam degil canim isvecten cevirilisinde hata varmis dogrusu beyaz et olmasi lazimdi bi arastir
B busefit busecim saçını boyadın mı naptın merak ettim
Yok kuzu ne boyamasi viruste annemde kaldim ya cocuk bana yapisti 5 dk durmuyor o kimyasalla cocukla yapamiyorum. Cuma olmadan yapmam lazim tatile gitmeden. Haber vericem. Paylasicam merak etme
Bugünkü menüm
Sabah : yarım simit, peynir, zeytin, domates, bir tk reçel
Akşam : zeytinyağlı fasulye, köfte, salata
Su:2,5 litre
Spor: 8500 adım yürüdüm
Begendim gayet guzel

anam pes etmiyom edemem boyle kalmak istemiyorum ama gram gram ya da sabit insanin morali bozuluyo. tarti olayi zaten bende hastalik ne zaman diyet yapsam hergun tartiliyorum keske kendimi durdurabilsem.

destegin icin cok sag ol. moral oldu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…