Evet en büyük hatamiz o zaten..neyseki benim evin arka tarafinda bi bahce var ..çöpe atmaya kiyamiyorum o bahceye atiyorum yatak odasinin penceresinden çocuklarin artiklarini...kargalar siçanlar kuşlar yiyor birşey birakmiyorlarhic umudum yok koldan napsan gitmez
cocuk yemedi ziyan etti cope gidecek dusuncesiyle yedim. halbuki boyle artiklarini yemekten sistim zaten. hataydı bi daha yok
Bak bi site var zayıflayınca nasıl görünecegine bakıyorsun ben ara ara girer bakarım linkini koyuyorum türkçeye çevir siteyi mutlaka. Vucut tipini ve görünüşünün minyon olup olmadıgını vs her şeyi seçebiliyorsunhic umudum yok koldan napsan gitmez
cocuk yemedi ziyan etti cope gidecek dusuncesiyle yedim. halbuki boyle artiklarini yemekten sistim zaten. hataydı bi daha yok
Ayyy ben de çok diyorum onu canım. Canını ne kadar erken başlarsak o kadar iyitartida sabit kalinca sevkim kiriliyo ya
ayna da baktim kendime bugun otururken
gobegim katlanmis kol halterci gibi basenden fırtlamıs valla aklim nerdeydi de bu kadar yedim sistim diyorum oof
Bende demir ilacı b12 ve d vitamini kullanıyorum bende düşük bunlar saç dökülmesi için d vitaminine de baktır bence bu arada doktorlar çogu zaman degerler normal deseler bile çogu tahlilin aslında üst sınıra yakın olması asıl saglık belirtisiymiş.ben de yatarken içiyorum canım. depo demir ilacıydı bu. biraz daha farklı. doktora gideyim de bakalım ne çıkacak kan değerlerim. Allah biliyor ya saçlarım dökülüyor diye başladım şimdi. yoksa hiç içmek istemiyorum. neredeyse 2,5 yıldan fazla kullandım. bıktım artık.
aidin salihin kitabına bakmak lazım canım.
ben de öğlene doğru doğalsanın siyez gevreğiyle taze kayısılı cevizli tarçınlı şekersiz fıstık ezmeli süt kasesi hazırladım yedim. az önce de ev yapımı çekirdekli çavdar ekmeğiyle kahvaltı yaptım.
Zararin neresinden dönersen kãrdir..benim 44 yaşinda aklim başima geldi..hiç birşey için geç değil daha önümüzde Allah ömür verirse uzun yillarimiz var...tartida sabit kalinca sevkim kiriliyo ya
ayna da baktim kendime bugun otururken
gobegim katlanmis kol halterci gibi basenden fırtlamıs valla aklim nerdeydi de bu kadar yedim sistim diyorum oof
Bak bi site var zayıflayınca nasıl görünecegine bakıyorsun ben ara ara girer bakarım linkini koyuyorum türkçeye çevir siteyi mutlaka. Vucut tipini ve görünüşünün minyon olup olmadıgını vs her şeyi seçebiliyorsun
https://www.google.com/url?sa=t&sou...FjAAegQIBRAD&usg=AOvVaw17PCML01dCTplqy7mqhNNx
İç çamaşırlı versiyonu seç :)Eki Görüntüle 2655482 şu an böyle 50 kilo olursam yanı.28 kg sonra böyle
Ama ben kendimi böyle tombik görmüyorum kiki
Aaa bakimmİç çamaşırlı versiyonu seç :)
Evet ac durdum, onuda sağlık için yapmıştım23 gun boyunca ac mi durdun?? ama nasil ve niye
Birde bana bak popo basen aynı ben kendimi aynada şuan aynen böyle görüyorumEki Görüntüle 2655482 şu an böyle 50 kilo olursam yanı.28 kg sonra böyle
Ama ben kendimi böyle tombik görmüyorum kiki
O gün hedefini neye göre veriyor
Birde bana bak popo basen aynı ben kendimi aynada şuan aynen böyle görüyorum
O vermiyor sen istediğini ayarliyorsun şu güne kadar şu kadar kilo olmak isytiyorum diieO gün hedefini neye göre veriyor
Çok fark var :) zayıflayınca harika görüneceksin demek ki ideal kilon kaç
Tıklayınca kendi kaydettiklerim görünüyor canım fotograf yükle :) çok merak ettimWeight Loss Simulator
Personalize your virtual model, then add your current weight and goal weight....see how different you will look!modelmydiet.com 
benimki de böyle çıktı
sosisler dışında iyi bence. ama gün içinde sebze salata yememişsin. çok kötü değil menün.menum rezil oldu
simdiden paylasiyorum
sabah
tereyaginda 2 yumurta
4 ufak tombul sosis
ogle
1 yk makarna
izgara tavuk
ara
bi avuc yer fistigi
yatana kadar 3 lt su olur
günü kapattim
aynılarını kullandım canım.Bende demir ilacı b12 ve d vitamini kullanıyorum bende düşük bunlar saç dökülmesi için d vitaminine de baktır bence bu arada doktorlar çogu zaman degerler normal deseler bile çogu tahlilin aslında üst sınıra yakın olması asıl saglık belirtisiymiş.
51 çıkıyorÇok fark var :) zayıflayınca harika görüneceksin demek ki ideal kilon kaç
Benimde 51 ama çok zayıf durmuyor :) bn 53 oldugumda bile sıfır bedene yakındım51 çıkıyor☺ 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?