Burada bisiklet bu şekilde öğretiliyor çocuklara. Hatta daha küçük çocukların iki pedalıda söküyorlar, ayaklarıyla sürüp dengede kalıyor dengede durunca önce tek pedal sonra diğerini takıyorlar. Çok kolay öğreniyorlar
Him nette görmüstüm bu teknigi sagol canim , bizim burda cocuklar icin pedalsiz bisikletler var :)Bisikletin tek pedalını sök. Çok basit sökülüyor. Söktüğün pedalın olduğu ayak yerde diğer ayak diğer pedalda sür. Bu şekilde çok kolay denge öğrenirsin, bir günde halledersin emin ol
Onlar insana cok gelmiyor ama haberin olsun :) ingiliz kedisi pahali malesef benimkide ondan ama crem renklisi bende 500 euro ya aldimbakiyorum kedilere 2000-3000 tl ben az tuylu olan grilerden istiyorum
Onlar insana cok gelmiyor ama haberin olsun :) ingiliz kedisi pahali malesef benimkide ondan ama crem renklisi bende 500 euro ya aldim
Ayni türün crem renklisini alcan :) nette arastirdim bende ve gözlemledigim kadariylada dogru gri kediler cok cana yakin olmuyo ama tabi istisnalar vardir , bizimki sürekli pesimizde bizle yatiyo hatta ilk 2 hadta kucagimda ikimizin arasinda uyudu sonra ne olduysa kucaga gelmiyor ve ayak dibimizde uyuyor artik ama yine de hep yakinimizda , kakasini düzgün yapamadigi icin bi jac kez poposunu yikamak zorunda kaldim ona bagliyorum ben küstü haspam heraldekisa tuylu sakin ama insan canlisi ne onerirsin canim
Nerde yaşıyosun??Him nette görmüstüm bu teknigi sagol canim , bizim burda cocuklar icin pedalsiz bisikletler var :)
Yahu 7 aydır yememişim apa izin vermiş, çok gelirmi gözümesadece kurallara uymustum zaten kurallari cok kari ve spor yapmistim yuruyus
gezecon bi tabak pirinc pilavi fazla degil mi
ya oglan kucuk kediye zarar verir mi diye endisem var
Evet. Teşekkür ederimmmAfiyet olsun csnim güzel menü
Sen özel bir diyet yapiyordun hatirladiğim kadariyla izvec diyetiydi..kolay gelsln canim ..inşallah istediğin sonucu görürsün..
Bence değil ama çocuğun huyunu da gözetmek lazımbebim oglan 2,5 yasinda sizce kedi almak icin erken mi??
Ayni türün crem renklisini alcan :) nette arastirdim bende ve gözlemledigim kadariylada dogru gri kediler cok cana yakin olmuyo ama tabi istisnalar vardir , bizimki sürekli pesimizde bizle yatiyo hatta ilk 2 hadta kucagimda ikimizin arasinda uyudu sonra ne olduysa kucaga gelmiyor ve ayak dibimizde uyuyor artik ama yine de hep yakinimizda , kakasini düzgün yapamadigi icin bi jac kez poposunu yikamak zorunda kaldim ona bagliyorum ben küstü haspam heralde
cok hizli gitme istersen organlarin zarar gormesinOğlum bu akşam da anneanneye gitmek istiyorum dedi
Çocuk çok bunaldı yalnız başına ya
Ayın 6 si gibi gidiyoruz inşallah yani 7 günde 18 kg
Şaka şaka 7 günde 5 + kg versem çok mutlu olurum
Yahu 7 aydır yememişim apa izin vermiş, çok gelirmi gözümeamma keşke bulgur serbest olsaydı, pirinci yemesemde bişey kaybetmezmişim
bilmiyorum oyle seyler yapmadi sokaktakilere ama evde koseye kistirabilirEvet. Teşekkür ederimmm
Bence değil ama çocuğun huyunu da gözetmek lazımben de çok istiyorum kedi, kızçem de çıldırıyor kedi görünce sevinçten ama en son sevdiği kedinin kulaklarını kuyruğunu tutmuş çekiniyoruz bu yüzden
Bakayım canım sağ olasin
Baby yine bı azim bı atılım gördüm sende maşallahInsallahhhhhh
Istediğim 74 olmak cumaya
74.9 bile olsun ama olsun hayitlisiyla
Aminnn
2 çatalcik pastadan birşey olmaz ..tadimlik yedysen sorun değilIyi aksamlar hanimlar
Bugun tek öğün yapayim istedim ama olmadi basima agri girecek gibiydi ah su migren
Oglen 2 de
1 kase kiraz
2 yumurta ile omlet (peynir ve maydanoz ile )
Aksam 7 de
5 kasik yesil fasulye
4 kofte
2 kasik eriste
2 catal ev yapimi yaspasta
Su 2 lt olmustur .
Sağ ol canimmmBaby yine bı azim bı atılım gördüm sende maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?