Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bence siz spor yaptiginiz icin bu kadar elden ayaktan düstünüz, 3 gün ara verseniz ne olurdu ilk oruca bu kadar yüklenilir mi
Orucun ilk günü bir arkadaşa yürüyerek gidip döndük, onun harici hiçbirşey yapmamıştım.
Bu seferde oruca kadar yürüyüşe devam, sonrası evde yatarım heralde

İlk zamanlar öyle oluyo bacak içleri, popo falan berbat oluyo sen oğlanınkinde iyice öğren sonra büyüğe geçersin kadın bisikletleri daha rahat oluyo orta kısmı çapraz olduğundan daha güvende hissediyosun kendini.

Insallahhhhhh
Istediğim 74 olmak cumaya
74.9 bile olsun ama olsun hayitlisiyla
Bende de var 2 tane.
Hepimize maşallah Rabbim esirgesin
Aminnn

sadece kurallara uymustum zaten kurallari cok kari ve spor yapmistim yuruyus

gezecon bi tabak pirinc pilavi fazla degil mi
ya oglan kucuk kediye zarar verir mi diye endisem var

Iste o denge nasil ögreniliyo var mi bi tüyosu normal düz gidiyomda virajlarda ve karsidan biri gelirse tirtliyom
Bisikletin tek pedalını sök. Çok basit sökülüyor. Söktüğün pedalın olduğu ayak yerde diğer ayak diğer pedalda sür. Bu şekilde çok kolay denge öğrenirsin, bir günde halledersin emin ol

Bisikletin tek pedalını sök. Çok basit sökülüyor. Söktüğün pedalın olduğu ayak yerde diğer ayak diğer pedalda sür. Bu şekilde çok kolay denge öğrenirsin, bir günde halledersin emin ol
Burada bisiklet bu şekilde öğretiliyor çocuklara. Hatta daha küçük çocukların iki pedalıda söküyorlar, ayaklarıyla sürüp dengede kalıyor dengede durunca önce tek pedal sonra diğerini takıyorlar. Çok kolay öğreniyorlar

Bugünkü menüm
Sabah : bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, bir dilim ekmek
Akşam : bir karnıyarık, salata,bir zeytinyağlı dolmma, iki üç biber kızartması, bir kaç patates kızartması
Su:2,5 litre
Spor :30 dk hızlı leslie

sabah cok guzel aksam bi karniyarikla salata yetermis sanki
afiyet olsun obezim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…