- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Olsun napim yedim bacım. başka bisey yoktu ac kalıp gece emeğe dalmaktansa o saatte yiyiverdim garıAkşam yemeği 10 nummara..kahvaltida ama meyve sebze yeşillik eksik.
Sigara böreği ve kizartma bizlere yasak canim..
Yürüyüşten değilmiş cnm ondan olmaz dedi dpktor. fıtıgım vardı zaten bide zorlanmaya baglı yırtık olmuş yarın 20 gün fizik tedaviye baslıyorum inş iyi gelir.
Yürüyüş yapıyorum cnm 1 haftadır düzenli firik vardı artı bide yırtık oluşmuş o ağrı yapıyormuş doktora gittim.
Fıtığın vardı cnm zaten 2.seviye ayrıyetten yırtık olmuş zorlamışsın kendini dedi ama zorlayacak bişeyde yapmadım aslında. Oyuzden ağrım varmış kas gevşetici yaptılar acilde. şuan iyiyim çok şükür 20 günde fizik tedavi alcam inş faydası olur.
Allah yardımcın olsun canım, fazla yorma kendiniSlm kizlar, ctesiye kadar orucum :) bahcede isim vardi biraz sabah, halsiz düsürdü biraz beni bugün
Yatiyom lami gibi zatnAllah yardımcın olsun canım, fazla yorma kendini
Tuzsuz beslenmeye hosgeldinMenüm
Sabah
1 porsiyon üzüm
Kahvaltı
Domates, salatalık
Cevizli tahin
Akşam
1 porsiyon üzüm
Yarım saat sonra
1 tabak bamya
Salata
Cevizli tahin
Su
1,5 lt
Spor
1,5 saat yürüyüş 330 puan
GüzelKahvaltı 1 haşlanmış yumurta peynir salatalık 1 dilim çavdar ekmeği
Ara büyük bir tabak cacık
Akşam 1 tabak barbunya salata 1 dilim çavdar ekmeği
Şu 2 litre
Senin menünde güzeliyi akşamlar kızlarrr
sabah
yarım simit arası 2 kk tulum peynirli tost
7 yeşil zeytin
domates salatalık
karpuz
öğlen
1 kase ekşili köfte
az domates salatalık
ara
7 çiğ fındık
1,5 hurma
20 leblebi
akşam
kıymalı yumurtalı pazı sapı kavurması
3 yk makarna
1 kase cacık
yatana kadar 2 lt ye yakın su
30 dk yürüyüşGulhan1
Senin menün zaten kusursuzMenüm
Sabah
1 porsiyon üzüm
Kahvaltı
Domates, salatalık
Cevizli tahin
Akşam
1 porsiyon üzüm
Yarım saat sonra
1 tabak bamya
Salata
Cevizli tahin
Su
1,5 lt
Spor
1,5 saat yürüyüş 330 puan
HoşbuldukTuzsuz beslenmeye hosgeldin
Perihancığım bugün menü yazarsam senin listenin durumunu düşünemiyorum
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş @nezesali + +135 +60 + - @Ekrl + +160 +8 +60 +60 @sara_28 +60 - - - - gezegenfeza m105 m150 +180 +240 +375 Lonely single girl +352 + 4× + 4× -246 -224 @Ya habibi5534 abibi - - - - - 60kiloyum - + - +90 - B busefit + + 2× + +45 + dunya cadisi +90 +90 + m + Bir garip dertli +135 +240 + +100 +45 obezzto +120 +32 1/2 +68 +120 +40 MuMu85 + +180 - +60 - @fahriyeaba - - - - - O optumkibbye +150 +140 +60 5× +310 +84 @Natsume - + + + +120 @Fitimfitsinfit 180 240
Çok geçmiş olsun. . Ben de kızım için diyetisyen randevusu aldım. Beş kilo vermesi gerekiyor ama veremiyorYürüyüşten değilmiş cnm ondan olmaz dedi dpktor. fıtıgım vardı zaten bide zorlanmaya baglı yırtık olmuş yarın 20 gün fizik tedaviye baslıyorum inş iyi gelir.
Yürüyüş yapıyorum cnm 1 haftadır düzenli firik vardı artı bide yırtık oluşmuş o ağrı yapıyormuş doktora gittim.
Fıtığın vardı cnm zaten 2.seviye ayrıyetten yırtık olmuş zorlamışsın kendini dedi ama zorlayacak bişeyde yapmadım aslında. Oyuzden ağrım varmış kas gevşetici yaptılar acilde. şuan iyiyim çok şükür 20 günde fizik tedavi alcam inş faydası olur.
Dune göre 100 gr vermişim bugün çok keyfim yokşu an baya acım.ama artık yarın 76 olmak istiyorumm
bir somon gordum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?