Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Akşam yemeği nefis olmuş..
Kahvsltida ylne yeşilik sebze eksik ama

Ciyer ve yoğurt uyumsuz olmuş canlm..ama kahvalti güzel

İyi akşamlar kızlar 1 haftada tam 1600 gram vermişim 600 gramı yağdan gitmiş.
Bu arada Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar.
Alah acil şifalar versin canim...inşallah çabuk düzelirsin...çok güzel bir rakam görmüşsün bu arada..tebrikler

Ya Gulhan1 1 saat kadar once bir parça çekirdek yiyeyim dedim. Neyse oğlum bur şey istedi kalkarken nasıl olduysa kaseyi düşürdüm halıya kırıldı. O arada pamuğum yerdeydi ama uzaktaydı biraz iki adım falan .çok şükür Allah korudu da hayvan o dakikadan itibaren şoka gitmiş gibi, donuk donuk duruyor, kıyamam korktu mu ya minnacık kalbiyle, şimdi los ışık var yanıma aldım yanımda tek ayağını kaldırdı duruyor, ne yapsam ki kuş videoları da izletemem telefondan ders calısıcam ilk defa başıma geliyir

yarin sacimi boyuyorum beybiler sac derim yanmasin diye yaglanmasini bekledim. gazam mubarek ola yarin oglen cocuk uyurken aciciyla acip aksam da uzerine boyuycam
aa sen halen boyamadın mı?? E hadi bakalım kolay gelsin

kaç yaşında kızın
22
kiiiz cumaya arti mi gelcen netcen sen bakim neler yedin neler bakim. bak benim sosisler orda kir pidesi yedim bugunde
maşşallahh.. Yarasın buseciğime
İyi akşamlar kızlar 1 haftada tam 1600 gram vermişim 600 gramı yağdan gitmiş.
Bu arada Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar.
oo harikasınsen baskül sabit kaldı deyince bir üzülmüştüm ama bak öyle değilmiş. Aferin

Darısı B busefit le benim başıma artık

Kaç aylık minnak? Korkmuştur o kıyamam canım ya

Inşallah çabuk atlatır, korkmuş yazık

Rahatlatici müzikmi dinletsen aceba...geçmiş olsun canim..Allah korumuş...o minik canlarda bizim çocuklarimiz gibi bize emanetler..çabuk toparlanir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…