Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kabak benide tok tutmuyordu eskiden
Şimdiyi bilmiyorum, bugünden itibaren tuzu sıfırladık, sebze olarak elimde pırasa ve bamya var, limonla yenebildiği için başka sebze yemeyeceğim ki tuzsuz olması çok belli olmasın

Dün serbest günüydü galiba...Allah yardimcin olsun canim böyle seni azimli gördükce imrenmiyor değilim..sonuna kadar devam etmekte isterdim ama dediğim gibi benim şu anki bulunduğum durum buna müsade etmiyor..önce ailevi sorunlarim düzelir eşimle aram daha iyi olur inşallah..

Son düzenleme:
bende bu sabah korka korka tartiyla yüzleştim..neyseki korktuğum gibi bir rakam görmedim...60 hatta üzerinde bit rakam bekliyordum...spor yapmayan biri olsaydim kesinlikle o rakamlarida göürdüm...kaç gündür sabah akşam durmaksizin yedim elime ne geçtiyse..sevmediğim şeyleri bile yedim .burda yine sporun faydasini görmüş oldum tekrar diyete başliyorum bugündrn ittibaren....58,3 şu anki kilom...hedefim bu ay sonuna kadar 55 kilo olmak...

Evet canım serbesti , inan çok mutlu olmadım yedim diye. herşeyden önce huzurun yerinde olsun, başka sefere yaparsın inşallah. Sende az azimli deyilsin yani. Istediğin kiloya düşmene rağmen sporu bırakmadın. Bende sana maşallah diyorum.

Kabaga bulgur eklenince azda olsa fark ediyor tok tutuculuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…