Olabilir kuzum ben çoğu zaman kahvaltı yapmayıp kahve ile geçiştirdiğim için zorlamadı o kısım beni. Öğle ve akşamları doyurucu geldi.bnm. arkadasta 30 yasinda saci gri ama. bence cok yakisiyo. bende bayiliyorun beyaz saca hemen bembeyaz olsa keske benimki boyamam bile ben hayalim beyaz resmen
kuzu ben isvec yaparken kaslarima agri girmisti.ben tam yemistim ama bana yetmemisti. kahvalti sade kahve ve ekmek miydi neydi cok yetersiz. benim menulere bak genelde hergun 3 tereyagda yumurta var 5 yedigim bile oluyo bazen tavuk da ekliyorum kirmizi etle aram yok. kas degil yag gitsin diye yapiyorum bunu. ve haklisin az yiyorum ama yine de cok zor kilo veriyorumtatilden sonra kanima baktiricam tiroit supheliyim
gecen hafta pek kilo veremedim bu hafta verdim sukur hesaplayinca haftada 1 kg bile veremiyorum.yine icim karardi destan yazdim gidip zikkimlancam
Süpersin maşallahGünaydın
Geçen cuma 69,8
Bugün: 67,2
Fark: 2,6
Baya açılmış bunun üstüne güzel tutar artık renk yalnız saçın yıpranmıyor mu üst üste boyayınca
Maşallah iyi cesaretlisin
Ben Bi delilik ettim yıllarca kızıl kullandım sonra Bi kuaföre kesim yaptırdım affedersin benzetti resmen hadi siyah boyayayım dedim iyice içine ettim açıkçası
Bi kaç ay sonra açıcı boya falan filan saçım cok yıprandı şimdi ellemiyorum bende tek tük beyaz var kendi saçıma dönücem ama zor bir süreç kafamda 3 renk var resmen
İyi yolculuklar dilerim
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar olsun inşallah
İlk tartı benden gelsin artık
Çünkü dört gözle bu günü bekliyordum haaaa belki diyeceksiniz cok mu verdim
Vallahi benim için cok mu cok
800 grmyaşıma menopoza göre iyi iyi
Gecen hafta. 62.5
Bu hafta. 61.7
bana bak hele natsu hanim 2.6 kg ver sonra bana 1 kg saglikli deeeOlabilir kuzum ben çoğu zaman kahvaltı yapmayıp kahve ile geçiştirdiğim için zorlamadı o kısım beni. Öğle ve akşamları doyurucu geldi.
zaten haftada 1 kg civarı sağlıklı olanı
Günaydın
Geçen Cuma: 69.9
Bugün: 68.7
Fark: 1.2 kg
gunaydin gunaydin gunaydin
bence bu hafta 1. olabiliriz gibi geliyor bana
hadi insallah daha tartilmadim ama eksideyim biliyom
Günaydın
Geçen cuma 69,8
Bugün: 67,2
Fark: 2,6
Hayirli yolculiklar canim..yarin ogleden sonra yola cikioz 4 gibi daha valiz hazirlamadik kisa kalcaz 5 gun diye umursamadım resmenkilo bildiriminden sonra boyaya giriscem eheheh sonra valiz sonra yolculuk cok tempolu olacak. kılı kılına yetişecek heralde
iyi geceler kizceler
2. Gayet güzel olmuş bence
Izin var lakin işyerleri sıkıntı, orda hastalanırsak sigorta karşılamıyor, işyeri direk çıkış verebiliyor, gelince iki hafta karantina süresi var, varda var. Eşim ve oğullarım çalışıyor, işyeri yakın ve işleri güzel. Ee çıkış verirlerse hiçbir hak halep edemiyorlar. Risk almayalım dedik.Üzüldüm yaa cıkmadı mı izinler hala burası iyi gelirdi sana yanıyor resmen burası
Herşeyde bir hayır vardır canım hayırlısı olsun
Ben sevmiyorumbnm. arkadasta 30 yasinda saci gri ama. bence cok yakisiyo. bende bayiliyorun beyaz saca hemen bembeyaz olsa keske benimki boyamam bile ben hayalim beyaz resmen
kuzu ben isvec yaparken kaslarima agri girmisti.ben tam yemistim ama bana yetmemisti. kahvalti sade kahve ve ekmek miydi neydi cok yetersiz. benim menulere bak genelde hergun 3 tereyagda yumurta var 5 yedigim bile oluyo bazen tavuk da ekliyorum kirmizi etle aram yok. kas degil yag gitsin diye yapiyorum bunu. ve haklisin az yiyorum ama yine de cok zor kilo veriyorumtatilden sonra kanima baktiricam tiroit supheliyim
gecen hafta pek kilo veremedim bu hafta verdim sukur hesaplayinca haftada 1 kg bile veremiyorum.yine icim karardi destan yazdim gidip zikkimlancam
Aa neden niçin??Ne gelmesi gülüm, biletleri iptal ettirdik.
Süpersin maşallah
valla arkadasim oyle deyince deli cesareti geldi yiprandi biraz ama maskelerle falan toparlarim
bende yillar once kizil. kullandimnuni zamani. cok beter bi renk uzatip kurtulmustum anca. o yuzden tovbe ettim kizila. cok iyi bi kuafor kurtarir seni anca. ya da benim gibi uzatip kescen kizillari
sag ol canim
cok iyi cok tebrikleer
bana bak hele natsu hanim 2.6 kg ver sonra bana 1 kg saglikli deee
bende isterim banane
cok tebrik ederim harikasinnn
Ben de çok kıskandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?