Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Olabilir kuzum ben çoğu zaman kahvaltı yapmayıp kahve ile geçiştirdiğim için zorlamadı o kısım beni. Öğle ve akşamları doyurucu geldi.
zaten haftada 1 kg civarı sağlıklı olanı

valla arkadasim oyle deyince deli cesareti geldi yiprandi biraz ama maskelerle falan toparlarim
bende yillar once kizil. kullandimnuni zamani. cok beter bi renk uzatip kurtulmustum anca. o yuzden tovbe ettim kizila. cok iyi bi kuafor kurtarir seni anca. ya da benim gibi uzatip kescen kizillari
İyi yolculuklar dilerim

sag ol canim

cok iyi cok tebrikleer
Olabilir kuzum ben çoğu zaman kahvaltı yapmayıp kahve ile geçiştirdiğim için zorlamadı o kısım beni. Öğle ve akşamları doyurucu geldi.
zaten haftada 1 kg civarı sağlıklı olanı
bana bak hele natsu hanim 2.6 kg ver sonra bana 1 kg saglikli deee

bende isterim banane

cok tebrik ederim harikasinnn

Hayirli yolculiklar canim..

Üzüldüm yaa cıkmadı mı izinler hala burası iyi gelirdi sana yanıyor resmen burası
Herşeyde bir hayır vardır canım hayırlısı olsun
Izin var lakin işyerleri sıkıntı, orda hastalanırsak sigorta karşılamıyor, işyeri direk çıkış verebiliyor, gelince iki hafta karantina süresi var, varda var. Eşim ve oğullarım çalışıyor, işyeri yakın ve işleri güzel. Ee çıkış verirlerse hiçbir hak halep edemiyorlar. Risk almayalım dedik.
Kısmet olursa kışa doğru gideriz inşallah

Ben sevmiyorum

Süpersin maşallah
Ben de çok kıskandım

Teşekkür ederimmm umarım geri almam. Birçoğu ödem ve su bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…