Ooo harikasın bebeğimEki Görüntüle 2657188
bu acicidan sonraki turuncu haliEki Görüntüle 2657189 Eki Görüntüle 2657190
bu ikisi uzerine boyadiktan sonraki hali. dogal işikta cok kotu degil ama spotta renk ayrimi daha keskinyine de eskisine gore cok iyi ve turuncu kalmadigi icin bence kotu olmadi
en güzeliYarından itibaren sağlıklı öğün ve ara öğünlerle devam edeceğim
hava soğudu mu? Kıymetini bil gezo,yanıyoruz burada. Sen hangi ülkedesin vallahi unuttumMenüm
Yok
Su
1 bardak olur
Hava iyice soğudu, hırka giymeye başladım
Spor
40 dakika yürüyüş 160 puan
Birde yürürken yağmura yakalandım.
Neyseki şiddetlenmeden eve yetiştim
Tek tip dietlerde geri dönüş çok oluyor maalesef. Sağlıklı beslenmeye adapte olmak en güzeli ama onu da başaramıyoruz işteTeşekkür ederim ☺Kesinlikle bu diyetten sonra hemen eski düzene dönenler genelde geri almış verdikleri kiloları. Yavaş yavaş ve sağlıklı besinlerle yola başlamak lazım
Ek olarak spora da başlamaya niyetliyim
Uçlardaki renk çok daha güzel
Güle güle kullan canım
Benim için isveçdiyeti bitmiştir bugün
Gün içinde çok fazla halsiz kalmaya başladım, oturup kalktıkça başım döner oldu, üzerine herkes kabızlık sorunu çekerken ben ishal oldum
evde bebekle devam edilecek gibi değil o yüzden bugün 6.günümü de tamamlayıp bırakıyorum.
Görünüş olarak inceldim gibi hissediyorum, en azından makinada küçülen elbiseleri giymeye başladım
Yarın mezura ölçüsü alacağım unutmazsam.
bugünkü menüm ise
sabah
Sade kahve
1çk şeker
öğlen
1 yumurta
1 rendelenmiş havuç
akşam
Fırında sebzeli tavuk
Salata
1 bardak şalgam
su; 2lt
Yarından itibaren sağlıklı öğün ve ara öğünlerle devam edeceğim
Güle güle kullan canim ..bence çok güzel olmuş
sag ol fulyaciimgüle güle kullan canım.
Yılan hikayesine döndü senin saçlar
Ooo harikasın bebeğimgeç oldu ama güç olmamış
Bende 1. Günü bitirdim hayırlısıyla
Evet soğudu, su kaynatıp tuluğa koydumda anca ısındım.en güzeli
hava soğudu mu? Kıymetini bil gezo,yanıyoruz burada. Sen hangi ülkedesin vallahi unuttum
Tek tip dietlerde geri dönüş çok oluyor maalesef. Sağlıklı beslenmeye adapte olmak en güzeli ama onu da başaramıyoruz işte
Inşallah istediğin rengi tutturursun canımsag olasin natsum
isvec sok iste adi ustunde hal falan birakmiyo bence birakman en iyisi olmus abartmadan saglikli duzene donersen almazsin da insallah ben ekside oldugune eminim. kilo verdirme garantili bi diyet o
sari yapcak olsaydin sana yollardim boyaseni yerim sosis
perim cok sag ol
sag ol fulyaciim
eh iste obezimmm
kizcelerim cok sag olun 1 ay boyle gezcem sac dinlensin 2.boyamada asil guzel olcak
gezocan ustlerde alttaki gibi olurdu ama sacim yansin istemedim gec olsun sacim benimle olsun. 2.ye alttakiler gibi olcaksac acicisiz yapmaya caliscam 2.yi
Bi benden istemedin gezo yaSendende resim bekleriz beybi
Yolla canım, sendede boya varmıBi benden istemedin gezo yaolsun yollayacam neyim eksik onlardan
Az buraya yollayın sıcakları, tuluğumu aldım, battaniyenin altında oturuyorum.Bugün sıcaktan artık dolabın içine girecektim. 18 derece klima banamısın demedio yüzden soğuk şeylere abandım. İki kutu şekersiz ıce tea de var menümde. kalorisiz diye çok şeyetmedim fondipledim valla
Inşallah istediğin rengi tutturursun canım
HaydaaAz buraya yollayın sıcakları, tuluğumu aldım, battaniyenin altında oturuyorum.
Üstelik kalın giyindim
Bu post tam benlik
Bizim burasi okadar soğuk değil canim ..evet hafif serin ama iyi.24 dereceydi bugün burasi..hangi eyalettesin aceba merak ettim..ben Baden Würtemberg dayim..schwarzwald..Karaormanda..Az buraya yollayın sıcakları, tuluğumu aldım, battaniyenin altında oturuyorum.
Üstelik kalın giyindim
Bencede güzel..akşam hazirlayip buzdolabina koymak lazim..sonraki gün soğuk soğuk çok iyi giderBu post tam benlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?