Aa ne magnumu ne dondurması kim dedi yalan yawobezzto sen sacimi boyuycam demismiydin gozumden kacti dediysen tabi boyayinca foto isteriz sacin hangi renk ve renk yapcan
bu arada goturmussun magnumu sana da yarasin
en güzeli
hava soğudu mu? Kıymetini bil gezo,yanıyoruz burada. Sen hangi ülkedesin vallahi unuttum
Tek tip dietlerde geri dönüş çok oluyor maalesef. Sağlıklı beslenmeye adapte olmak en güzeli ama onu da başaramıyoruz işte
Listeleri karşılaştırsak isveç yaparken ben senden daha çok şey yemişimdir miktar olrak kızsag olasin natsum
isvec sok iste adi ustunde hal falan birakmiyo bence birakman en iyisi olmus abartmadan saglikli duzene donersen almazsin da insallah ben ekside oldugune eminim. kilo verdirme garantili bi diyet o
sari yapcak olsaydin sana yollardim boyaseni yerim sosis
perim cok sag ol
sag ol fulyaciim
eh iste obezimmm
kizcelerim cok sag olun 1 ay boyle gezcem sac dinlensin 2.boyamada asil guzel olcak
gezocan ustlerde alttaki gibi olurdu ama sacim yansin istemedim gec olsun sacim benimle olsun. 2.ye alttakiler gibi olcaksac acicisiz yapmaya caliscam 2.yi
Inşallah bakalimSendende resim bekleriz beybi
Aa ne magnumu ne dondurması kim dedi yalan yaw
Ben her ay boyuyorum zaten canım, beyazım çok ve sevmiyorum beyaz saçı. Genetik olarak böyleyim, yapacak bir şey yok
Listeleri karşılaştırsak isveç yaparken ben senden daha çok şey yemişimdir miktar olrak kız
Normalde tükettiğimden daha dengeli buldum da beni bitiren diyet listesinde verilen porsiyon miktarına uymamak oldu. 200 diyorsa ben 100 yedim bitiremedim 200 gramı vs
Veee evet eksideyim ama bakalım ne kadarı geri gelecek önemli olan o bir de incelmiş hissediyorum yarın paylaşırım
Şuan yarın ne yesem diye düşünüyorum inşallah saldırmam kıtlıktan çıkmış gibi cısslı gıdalara
Ne gelmesi gülüm, biletleri iptal ettirdik.Haydaayahu gel memleketine artık ne tuluğu ne battaniyesi
Niedersachsen dayım, biraz orucun da etkisi var, birazda kansızlık hep üşürüm benBizim burasi okadar soğuk değil canim ..evet hafif serin ama iyi.24 dereceydi bugün burasi..hangi eyalettesin aceba merak ettim..ben Baden Würtemberg dayim..schwarzwald..Karaormanda..
Aramızda 6 saat var, sen biraz daha güneydesinBizim burasi okadar soğuk değil canim ..evet hafif serin ama iyi.24 dereceydi bugün burasi..hangi eyalettesin aceba merak ettim..ben Baden Würtemberg dayim..schwarzwald..Karaormanda..
bende bu saate kalinca cok su ictim yandim anamAaa bugün cumaymış
Ben gece 12 den beri 1 litreye yakın şu içtim belki de daha fazla yanıyorum
Yarına artı çıkar napsam ki bu hafta sabit mi desem çünkü 79 bile çıkarım benim yapım bu
Aay neyse sabit derim akşama doğru belki tartılır belki tartılmam bi sabah olsun hele hayirlisiyla ama birazdan yine şu içerim herhalde ciğerlerim yanıyor sanki ssuuu suuu
Baya açılmış bunun üstüne güzel tutar artık renk yalnız saçın yıpranmıyor mu üst üste boyayınca
İyi yolculuklar dilerimyarin ogleden sonra yola cikioz 4 gibi daha valiz hazirlamadik kisa kalcaz 5 gun diye umursamadım resmenkilo bildiriminden sonra boyaya giriscem eheheh sonra valiz sonra yolculuk cok tempolu olacak. kılı kılına yetişecek heralde
iyi geceler kizceler
Üzüldüm yaa cıkmadı mı izinler hala burası iyi gelirdi sana yanıyor resmen burasıNe gelmesi gülüm, biletleri iptal ettirdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?