Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

obezzto sen sacimi boyuycam demismiydin gozumden kacti dediysen tabi boyayinca foto isteriz sacin hangi renk ve renk yapcan

bu arada goturmussun magnumu sana da yarasin
Aa ne magnumu ne dondurması kim dedi yalan yaw
Ben her ay boyuyorum zaten canım, beyazım çok ve sevmiyorum beyaz saçı. Genetik olarak böyleyim, yapacak bir şey yok

bana pek tek tip gibi gelmedi en azından benim normal beslenme şeklim çok sağlıksız ve dengesizmiş bu diyeti yaparken daha dengeli hissettim kendimi sebze de tükettim, et de süt ürünü de, yumurta da vs listede yazan miktarı tüketemedim çoğu zaman bir de çok geldi banabir yerden sonra. Bebekle başa çıkamadım

ama güzel bir motivasyon sağladı, biraz da olsa disipline soktu beni. dengeli ve sağlıklo beslenmeye daha yatkın hissediyorum şu an.

Listeleri karşılaştırsak isveç yaparken ben senden daha çok şey yemişimdir miktar olrak kız
Normalde tükettiğimden daha dengeli buldum da beni bitiren diyet listesinde verilen porsiyon miktarına uymamak oldu. 200 diyorsa ben 100 yedim bitiremedim 200 gramı vs
Veee evet eksideyim ama bakalım ne kadarı geri gelecek önemli olan o bir de incelmiş hissediyorum yarın paylaşırım
Şuan yarın ne yesem diye düşünüyorum inşallah saldırmam kıtlıktan çıkmış gibi cısslı gıdalara

İyi geceler kızlar sabah 2 fincan filtre kahve
Kahvaltı 13 .00
1 haşlanmış yumurta
2 yk lor peyniri
1 dilim hindi füme
1 dilim pastırma
1 dukan krep
Akşam
3-4 köfte
1 bardak ayran
3 litre su
13.000 adım orta-hızlı karışık şekilde tatlış rüyalar

Aa ne magnumu ne dondurması kim dedi yalan yaw
Ben her ay boyuyorum zaten canım, beyazım çok ve sevmiyorum beyaz saçı. Genetik olarak böyleyim, yapacak bir şey yok

bnm. arkadasta 30 yasinda saci gri ama. bence cok yakisiyo. bende bayiliyorun beyaz saca hemen bembeyaz olsa keske benimki boyamam bile ben hayalim beyaz resmen

kuzu ben isvec yaparken kaslarima agri girmisti.ben tam yemistim ama bana yetmemisti. kahvalti sade kahve ve ekmek miydi neydi cok yetersiz. benim menulere bak genelde hergun 3 tereyagda yumurta var 5 yedigim bile oluyo bazen tavuk da ekliyorum kirmizi etle aram yok. kas degil yag gitsin diye yapiyorum bunu. ve haklisin az yiyorum ama yine de cok zor kilo veriyorum tatilden sonra kanima baktiricam tiroit supheliyim

gecen hafta pek kilo veremedim bu hafta verdim sukur hesaplayinca haftada 1 kg bile veremiyorum.yine icim karardi destan yazdim gidip zikkimlancam

Iyi geceler guzel hanimlarMenum şöyleydi
Sabah /kahvalti

2 yumurta ile peynirli omlet
Domates salatalik yesillik
Bikac zeytin 2 dilim hellim peynir
Ceyrek avokado

1 lokmalik tahinli tereyagli kurabiye (pisip pismedigini anlamak icin )
2 buyuk boy kayısı

Aksam
1 tabak zeytinyagli bamya
1 kase ev yogurdu

Su 2 litre ustu

Bizim burasi okadar soğuk değil canim ..evet hafif serin ama iyi.24 dereceydi bugün burasi..hangi eyalettesin aceba merak ettim..ben Baden Würtemberg dayim..schwarzwald..Karaormanda..
Niedersachsen dayım, biraz orucun da etkisi var, birazda kansızlık hep üşürüm ben

Aaa bugün cumaymış
Ben gece 12 den beri 1 litreye yakın şu içtim belki de daha fazla yanıyorum
Yarına artı çıkar napsam ki bu hafta sabit mi desem çünkü 79 bile çıkarım benim yapım bu
Aay neyse sabit derim akşama doğru belki tartılır belki tartılmam bi sabah olsun hele hayirlisiyla ama birazdan yine şu içerim herhalde ciğerlerim yanıyor sanki ssuuu suuu

kizceler aksam disarii cikip arkadasimla gorusmustum. sacim natasa sarisi gibi olmus oyle dedi sarinin bir diger riski de bu kendin boyayinca. ve bi cilginlik yapip tekrar actim neyseki yanmadi. yarin sabah gidip yeni koyu kumral dip boyasi alicam ve tekrar boyuycam dipler koyu uclar acik yapicam. simdi 2.acma islemiyle ilkini paylasicam farki görün

bende bu saate kalinca cok su ictim yandim anam yine de eksi cikcam insallah

yarin ogleden sonra yola cikioz 4 gibi daha valiz hazirlamadik kisa kalcaz 5 gun diye umursamadım resmen kilo bildiriminden sonra boyaya giriscem eheheh sonra valiz sonra yolculuk cok tempolu olacak. kılı kılına yetişecek heralde

iyi geceler kizceler

Baya açılmış bunun üstüne güzel tutar artık renk yalnız saçın yıpranmıyor mu üst üste boyayınca
Maşallah iyi cesaretlisin
Ben Bi delilik ettim yıllarca kızıl kullandım sonra Bi kuaföre kesim yaptırdım affedersin benzetti resmen hadi siyah boyayayım dedim iyice içine ettim açıkçası
Bi kaç ay sonra açıcı boya falan filan saçım cok yıprandı şimdi ellemiyorum bende tek tük beyaz var kendi saçıma dönücem ama zor bir süreç kafamda 3 renk var resmen

İyi yolculuklar dilerim

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar olsun inşallah
İlk tartı benden gelsin artık
Çünkü dört gözle bu günü bekliyordum haaaa belki diyeceksiniz cok mu verdim
Vallahi benim için cok mu cok
800 grm yaşıma menopoza göre iyi iyi
Gecen hafta. 62.5
Bu hafta. 61.7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…