Hayirli yolculiklar canim..
2. Gayet güzel olmuş bence
sag ol gezo 5 gunlugune gidiyorum. memleket degil yalova ama yer icerim korkusu var elimden geleni yapcamHayırlı sabahlar, hayırlı cumalar kızlar
Maşallah eksiler gayet güzel
Busecim iyi yolculuklar dilerim, memlekette yer içersin, spor namına bişeyleri ihmal etme
Ben sevmiyorum
Bende kilomu bildireyim birazdan spora başlicam....
Geçen haftaki kilomu hatirlamiyorum Apa diyetinden dolayi iniş çikişlar olduğu için uzun zaman ptofilimde kilomu belirtmedim...
Bugünki kilom .57,3..
Sen de kaçamak yapıyorsun di mi1 kg fazlasin sadece ama hedefine 3 kg kacamaksiz devam etmelisin
ben iste veremiyom ki haftada 1 kg
sen yaparsin az kalmis
Akşam belli bir saatten sonra içilen sular içerde kalıyor sanki ben oyuzden akşam çok içmemeye çalışıyorum. Ondan olmuştur büyük ihtimalHayirli cumalar arkadaslar
Maalesef sabitim
Gecen hafta 57.9
Bugun de 57.9
Pazartesi tartisinda vermistim yine.Sabah 5 de uyudum o saate kadar da habire su ictim ondan olabilir mi ?lutfen olsun cunku
Muhtemelen ondan canımHayirli cumalar arkadaslar
Maalesef sabitim
Gecen hafta 57.9
Bugun de 57.9
Pazartesi tartisinda vermistim yine.Sabah 5 de uyudum o saate kadar da habire su ictim ondan olabilir mi ?lutfen olsun cunku
Haklısın büyük bir risk göze alınmaz hayırlısı olsun canımIzin var lakin işyerleri sıkıntı, orda hastalanırsak sigorta karşılamıyor, işyeri direk çıkış verebiliyor, gelince iki hafta karantina süresi var, varda var. Eşim ve oğullarım çalışıyor, işyeri yakın ve işleri güzel. Ee çıkış verirlerse hiçbir hak halep edemiyorlar. Risk almayalım dedik.
Kısmet olursa kışa doğru gideriz inşallah
O kadar sicakti mecbur ictimMuhtemelen ondan canımvücut daha atmamıştır o suyu
Sen de kaçamak yapıyorsun di mi
Ben senden iki hafta kadar önce katıldım gruba ama daha listeye giremedim çünkü hiç iki hafta üst üste eksi görmedimartı 69küsurla katılıp 70 olmuştum
Şok diyeti ondan denedim zaten biraz disipline ihtiyacım vardı, motive olmam gerekiyordu. Amacıma ulaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?