• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızımın diyet listesine koymuş diyetisyen, onun sayesinde artık her gün içerim 😁😁

Öyle deme benim bir arkadaşım var iki eli kanda olsa o kahveyi içer. Bir saatten sonra artık alışkanlık yapıyor demek ki..

Benim kız da 3-4 kilo almış sınav hazırlığı takma falan dedik de takıyor işte.Kuzum 55 kg olmuş dert ediyor.Pazartesi yürüyüşe başlayalım diyor.Bakalım totosunu kaldırabilirse bana da iyi olur.

yok kiz sacimi yakmadigima sukur ama bir gunde 2 kez actigim icin feci yiprandi maskeyle falan toparliycam 😊

valla oldu cok sukur 😊
sag ol canim 💕

yumurta sarısı, zeytinyağı, bepanten ampül, bemiks ampül ve evigen kapsül. bunları karıştır maske yap. çok güzel topluyor.

İyi akşamlar canlar iki gündür yazamıyorum menülerimi
cuma
Kahvaltıya gittik
1 haşlanmış yumurta
2 yk yumurtalı menemen
2 kk beyaz peynir

Akşam
Biftekli salata
Marul ve mayonez vardı aralarda bol su
1 buzlu americano
1 saat kadar yüzdüm
Ctesi
Kahvaltı
Yarım simit
5 yeşil zeytin
1haşlanmış yumurta
3 küçük çerry domates
Yarım salatalık
Akşam

Izgara balık
Salata
4 yk makarna
1 buzlu kahve kremasız ve şekersiz
1 saat kadar yüzdüm

Bugün kahvaltı
Bugünden kaçınıyorum kendime resmen off verdim ama çok abartmadan :) spor da yok su 2 litreden fazla yarın pazartesi alışverişimi yaptım aynı yerden devam :)

16/8 iki öğün yap canım. mideyi çok rahatlatıyor. ara öğün de olmayınca süper oluyor. çok istersen arada kahvenin yanında ya da çayın yanında minik birşey atarsın ağzına.
Kahvenin yanında bişey yemem de,kahveyi sade içemiyorum 4/1 oranında süt koyuyorum olur herhalde değil mi

Çok mutlu ve enerjiksin maşallah Fulyam :nazar::KK200:
olmaya çalışıyorum diyelim. kaç haftadır modum çok düşüktü. düzeltmeye çalışıyorum canım. halsizliğim de vardı. kompleks multivitamine başladım. o da iyi geldi.
Kahvenin yanında bişey yemem de,kahveyi sade içemiyorum 4/1 oranında süt koyuyorum olur herhalde değil mi
sorun olmaz. seviyelerde yok da aralıklı oruçta içebilirsin. ama o zaman kahveyi 8 saat aralığında içersin. 16 saat açlıkta değil. insülini yükseltiyor çünkü.

İyi akşamlar

Sabah (485 kalori)
Yarım simit
Peynir
Yeşillik
Salatalık domates
Yumurta
Ceviz
Gün kurusu

öğle (180kalori)
2 kaşık makarna
Fırın kabak
Az yoğurt

ara
2 gün kurusu
1 ceviz

Akşam
Yeşil salata
Börülce salatası
1 dilim ekmek arasına 3 tane patates kızartması

Su: 2lt
Abla ben dün için bildirim yapmıştım galiba arada kaynamış 🙈

İyi akşamlar bugünkü menüm

sabah (325 kalori)
Menemen
Domates salatalık yeşillik
Az peynir

öğle
Smoothie (1 sb kefir, 6 çilek, 1 havuç, 1 çk chia)

ara
Kuru kayısı
Bitter çikokataya batırılmış ama 🤭

akşam
Yarım tabak bamya yemeği
1 kase yoğurtlu semizotu

çok şiş hissediyorum ama yediklerime bakınca gözüme batan bir şey de yok ama 🤷🏻‍♀️

sabah (325 kalori)
Menemen
Az peynir

öğle

ara
Kuru kayısı

akşam
Yarım tabak bamya yemeği
1 kase yoğurtlu semizotu

çok şiş hissediyorum ama yediklerime bakınca gözüme batan bir şey de yok ama 🤷🏻‍♀️
Bence çok güzel menü..😍

sabah (325 kalori)
Menemen
Az peynir

öğle

ara
Kuru kayısı

akşam
Yarım tabak bamya yemeği
1 kase yoğurtlu semizotu

yoğurt şişirmiştir

olmaya çalışıyorum diyelim. kaç haftadır modum çok düşüktü. düzeltmeye çalışıyorum canım. halsizliğim de vardı. kompleks multivitamine başladım. o da iyi geldi.
sorun olmaz. seviyelerde yok da aralıklı oruçta içebilirsin. ama o zaman kahveyi 8 saat aralığında içersin. 16 saat açlıkta değil. insülini yükseltiyor çünkü.
Vitaminler iyi olur tabii.Ben hiç kullanmadım ama faydalarını duyuyorum.İştah açıyor mu peki merak ettim.Bu aralar benim de hiç halim keyfim yok.Alsam mı diye düşündüm ondan sorduml
Anladım cnm,açlıkta içilmiyecek.Tühh kötü oldu,çayı da sevmem neyse ölcek değilim ya.Kahve açlığımı bastırır diye seviniyordum içmem artık.Tşk ederim arkadaşım

Son düzenleme:
Benim kız da 3-4 kilo almış sınav hazırlığı takma falan dedik de takıyor işte.Kuzum 55 kg olmuş dert ediyor.Pazartesi yürüyüşe başlayalım diyor.Bakalım totosunu kaldırabilirse bana da iyi olur.
Benim sınava giren değil de onun bir büyüğü kilo aldı canım. Bende çeşitli boy ve ebatlarda çocuk var🥴🥴 Allah hepsine sağlıklı sıhhatli ömür versin

Vitaminler iyi olur tabii.Ben hiç kullanmadım ama faydalarını duyuyorum.İştah açıyor mu peki merak ettim.Bu aralar benim de hiç halim keyfim yok.Alsam mı diye düşündüm ondan sorduml
Anladım cnm,açlıkta içilmiyecek.Tühh kötü oldu,çayı da sevmem neyse ölcek değilim ya.Kahve açlığımı bastırır diye seviniyordum içmem artık.Tşk ederim arkadaşım

normalde iştah açıyorlar. amam benin şu an içtiğim iştah açmadı. özelden yazayım adını bir bak istersen.

Back
X