Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba kızlar hepiniz süpersiniz bende tüp bebekten dolayı cok kilo aldım 72 yi gördüm kendi cabamla 65e indim ama motivasyonum düstü böyle bi grup görünce cok sevindim bemde katılabilir miyim

Hoşgeldin.Yeni birileri gelince ben çok seviniyorum yaa.Kendimi kıdemli hisediyorum.

Duman birası işe yarıyor mu? Çok merak ediyorum. Bende yapıcamda amannn ayrı ayrı ıcıyorum o da oöur diye erteliyodum kaç gündür
Düzenli içersen iyi. Ama yeşil çay ve madensuyunu ayrı ayrı içersen de iyi limon eklersin bir farkı olmaz. Dukan birası soğuk içecek seçeneği oluyor Ben yazın yapıyorum sadece

tarti yok burda kizlar eve gidince persembe sabah tartilicam. diyet falan da yapamiyorum elimden geldigince saglikli yiyorum ama kilo vermemisimdir almisimdir. o yuzden persembe protein gunu yapicam ki cumaya eksi gelmeye caliscam
Bir günde eritemezsin kuzum çarşambadan başla istersen

Herkese selamlar. Kaç gündür okuyamadım hiç. Haftasonu ve pazartesi ipin ucu kaçtı hastane ortamında sadece karnımı doyurmak için yedim. Bu sabahtan itibaren tekrar eski sistem başlıyorum inşallah. Akşama menümü de yazarım. Cuma eksi gelemesem bile artı olmamaya çalışacağım grubun seviyesini düşürmek istemem.

Hoşgeldin
Merhaba kızlar hepiniz süpersiniz bende tüp bebekten dolayı cok kilo aldım 72 yi gördüm kendi cabamla 65e indim ama motivasyonum düstü böyle bi grup görünce cok sevindim bemde katılabilir miyim
Hoşgeldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…