Merhaba kızlar hepiniz süpersiniz bende tüp bebekten dolayı cok kilo aldım 72 yi gördüm kendi cabamla 65e indim ama motivasyonum düstü böyle bi grup görünce cok sevindim bemde katılabilir miyim
Duman birası işe yarıyor mu? Çok merak ediyorum. Bende yapıcamda amannn ayrı ayrı ıcıyorum o da oöur diye erteliyodum kaç gündür1 bardak daha dukan birası içtim
Ben beğenmedim pekDuman birası işe yarıyor mu? Çok merak ediyorum. Bende yapıcamda amannn ayrı ayrı ıcıyorum o da oöur diye erteliyodum kaç gündür
mrb formda yeniyim.kekreyemiş tozu kullanan varmı diye konu açacağım,nasıl yaparımTeşekkür ederim ablam dikkat et kendine havalar degişken zaten :)
Konu nereye uygunsa orada açman gerekiyor :)mrb formda yeniyim.kekreyemiş tozu kullanan varmı diye konu açacağım,nasıl yaparım
HoşgeldinCok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için çok çok amin şimdi hergün yediklerimizi yaziyoruz sanım su ve yaptığımız spor ilk sayfada ki puanlamaya göre hadi bakalım 10 kilo fazlam var
E yiycekler kisitli olunca naparsincanımsınnnnnn
kız tahin pekmezle kıl biber arasında bağlantı bulamadım. Allah iyiliğini versin
Düzenli içersen iyi. Ama yeşil çay ve madensuyunu ayrı ayrı içersen de iyi limon eklersin bir farkı olmaz. Dukan birası soğuk içecek seçeneği oluyor Ben yazın yapıyorum sadeceDuman birası işe yarıyor mu? Çok merak ediyorum. Bende yapıcamda amannn ayrı ayrı ıcıyorum o da oöur diye erteliyodum kaç gündür
kanser olan bi kimya hocasinin uyusturucu uretmeye baslamasi ve basina gelen olaylarKonusu ne?
Bir günde eritemezsin kuzum çarşambadan başla istersentarti yok burda kizlar eve gidince persembe sabah tartilicam. diyet falan da yapamiyorum elimden geldigince saglikli yiyorum ama kilo vermemisimdir almisimdir. o yuzden persembe protein gunu yapicam ki cumaya eksi gelmeye caliscam
HoşgeldinSelam herkese
Ben 2 gün önce 5. Grupta yarışmaya başladım. Gelmeden çnce grupları geziyordum ki sizinde samimi ortamınızı gördümhem selam vereyim dedim hem de tanışalım istedim. Gruplarımız ayrı olsa da yinede birbirimizin bilgilerinden faydalanalım birlikte isteklerimize kavuşalım istedim. Ben aynur. Yakın zamanda 11 kilo civarı verdim şimdi 82 kiloyum hedef 65. Hedefe ulaşana kadar buralardayım. Bgn dolanırken Lonely single girl in mesajı beni çok etkiledi kalorim azaldı ama kilo veremiyorum diye hepimiz aslında aynı şeylerin etrafındayız ve aynı şeyleri yaşıyoruz kendimden bir parça buluyorum bu gruplarda hep. Gruplarımız farklı olsada inş burdada güzel arkadaşlıklarım olur diye umuyorhm
Hoşgeldin.Merhaba kızlar hepiniz süpersiniz bende tüp bebekten dolayı cok kilo aldım 72 yi gördüm kendi cabamla 65e indim ama motivasyonum düstü böyle bi grup görünce cok sevindim bemde katılabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?