Perihan ablam 30 dk orta tempoda yürüyüş yaptım öpüyorum seniBenim bugün spor günümdü ama bir türlü kendime gelmedim..üzerimde çok büyük bir ağirlik var..dediğiniz gibi dolunayin etkisimi..yoksa hava değişimindenmi bilmiyorum bugün hiç iyi değildim..dün çok sicakti bu sabah kalktiğimda bayaği bi soğuktu hava..gece çok yağmur yağdi..ani hava drğişikliğindende çok etkileniyorum..sporum yarina kaldi artik...biraz kendime geleyim diye şeker tüketmeyen ben şekerli kahve içtim.....sonra hiç sevmediğim meyvesuyu
Güzel benceBu mayo nasıl kızlar sizce ? Eşimin ailesiyle tatile gidecegiz yanlarında rahatça giymeyi düşünüyorum
Tamam canim not ettim..Perihan ablam 30 dk orta tempoda yürüyüş yaptım öpüyorum seni
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar hepiniz süpersiniz bende tüp bebekten dolayı cok kilo aldım 72 yi gördüm kendi cabamla 65e indim ama motivasyonum düstü böyle bi grup görünce cok sevindim bemde katılabilir miyim
Aman canım kendine dikkat et, yarın daha iyi olur inşallahBenim bugün spor günümdü ama bir türlü kendime gelmedim..üzerimde çok büyük bir ağirlik var..dediğiniz gibi dolunayin etkisimi..yoksa hava değişimindenmi bilmiyorum bugün hiç iyi değildim..dün çok sicakti bu sabah kalktiğimda bayaği bi soğuktu hava..gece çok yağmur yağdi..ani hava drğişikliğindende çok etkileniyorum..sporum yarina kaldi artik...biraz kendime geleyim diye şeker tüketmeyen ben şekerli kahve içtim.....sonra hiç sevmediğim meyvesuyu
Güzel canım, güle güle giyBu mayo nasıl kızlar sizce ? Eşimin ailesiyle tatile gidecegiz yanlarında rahatça giymeyi düşünüyorum
Allah tez zamanda kucağına bebek versin canımİsminiz (İsteğe Bağlı ):bahar
Yaşınız 38
Boyunuz:162
Mesleginiz: müşteri hizmetleri
Şu anda çalışıyor musunuz:hayır
Evli/bekar: evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Emziriyor musunuz:hayır
Yaşadığınız şehir:izmir
Kilo alma hikayeniz :tüp bebek,hormon tedavileri
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:kendimi iyi hissetmek ve sağlıklı fit olmak için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :6 yıldır hormon tüp bebek tedavilerinden sonra depresyon anne olamama üstümde kalan kilolar bunalıma girmiştim toparlamaya başladım durmak yok anne olmaktanda zayıflamaktanda vazgeçmedim
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?Hayır(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)hayır
Şu anki kilonuz:65
Hedef kilonuz:55
Hoş geldinizİsminiz (İsteğe Bağlı ):bahar
Yaşınız 38
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:kendimi iyi hissetmek ve sağlıklı fit olmak için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :6 yıldır hormon tüp bebek tedavilerinden sonra depresyon anne olamama üstümde kalan kilolar bunalıma girmiştim toparlamaya başladım durmak yok anne olmaktanda zayıflamaktanda vazgeçmedim
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?Hayır(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)hayır
Teşekkür ederim :)Güzel canım, güle güle giy
Hoşgeldiniz umarım çok hayırlı ve güzel bir bebeginiz olur çok çok aminnn.İsminiz (İsteğe Bağlı ):bahar
Yaşınız 38
Teşekkür ederim ablam dikkat et kendine havalar degişken zaten :)Tamam canim not ettim..
Ayy bizim evde hamam gibiOd hem de nasıl inanamazsın oturdugumuz ev müstakil, üst teras kiremit vs yok güneş doğduğundan batana kadar tepeden vuruyor ev yanıyor klima vantilatör aynı anda çalışıyor ve de kapıyı açınca kaynar hava geliyor salondan
güzel bence. ama popo kısmı ıslanınca çok belli olabilir tek sıkıntı oBu mayo nasıl kızlar sizce ? Eşimin ailesiyle tatile gidecegiz yanlarında rahatça giymeyi düşünüyorum
hoşgeldin canım aramızaİsminiz (İsteğe Bağlı ):bahar
Yaşınız 38
Benim popo geniş ona göre alıcam şu an bedeni yokmuş çok güzel yorumlar var kullananlar çok memnun :)güzel bence. ama popo kısmı ıslanınca çok belli olabilir tek sıkıntı o
hoşgeldin canım aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?