- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Yok ya, tuz yok baharat yok, e pişmiş soğanıda ben sevmiyorum. Sarımsak koyuyumda biraz tat versin dedim.Çok mu sarımsak aldın eve?
Mantar okey de avokado üzerine sarımsak ilk defa duydum. Afiyet olsunYok ya, tuz yok baharat yok, e pişmiş soğanıda ben sevmiyorum. Sarımsak koyuyumda biraz tat versin dedim.
Kabaklı mantar baya güzeldi, tavsiye ederim.
Kabağı rendeledim
Hindistancevizi yağında sarımsakla soteledim
Mantarların içine doldurdum
Üstüne kekik serptim
Fırına verdim
Sağol canım,Amiin inşallahGünaydın hayırlı mutlu Bir gün olsun inş. İstanbul bugün yağmurlu inş hayırla yağar rabbim afetlerinden korusun herkesi
Ellerine sağlık gezomYok ya, tuz yok baharat yok, e pişmiş soğanıda ben sevmiyorum. Sarımsak koyuyumda biraz tat versin dedim.
Kabaklı mantar baya güzeldi, tavsiye ederim.
Kabağı rendeledim
Hindistancevizi yağında sarımsakla soteledim
Mantarların içine doldurdum
Üstüne kekik serptim
Fırına verdim
Günaydın natsumem ❤Günaydın takımım
Sana da günaydın obeztomGünaydın kızlar
Sarımsak ve zeytinyağlı çok güzel olur ben hep öyle yaparımMantar okey de avokado üzerine sarımsak ilk defa duydum. Afiyet olsun
Avokado sos var duymadın mı?Mantar okey de avokado üzerine sarımsak ilk defa duydum. Afiyet olsun
Bu neki neler görüyoruz...fotoshop sağolsun onun yatdimiyla resimlerde kusursuz görünüyorlar göya....veya önceki zamanlarindan kalan en güzel ve bakimli anlarinin resimlerini kullaniyorlar uzun bir zaman..tv yede toparlanmadan çikmiyorlar aylardir diyet spor mücadeesi veriyorlar veya yağ aldirma estetik vs..onlarda hile altetnatif çok..Bunu gördünüz mü kızlar :) demek ki kimse çok farklı degilmiş
Bu kimmişBunu gördünüz mü kızlar :) demek ki kimse çok farklı degilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?