- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Tebrikler cnm süper gidiyorsun diyetisyen çok işe yaradı bu gidişle manken gibi fit bir hatun olucaksınGeçen cuma 83.8
Bu cuma 82.6
Fark 1.2
MAŞŞAALLAAHH tebrik ederim 3 günlük mü oruç yapmıştın mumugecen hafta 74.6
Bu hafta 71.9
Fark 2.7
Yüzde 3.62
MaalesefYaranamazsın babym ne kadar verirsen hep fazlasını istiyorlar.Ama benim ki baya düzeldi.Zamanla düzeliyorlar ama gençlik elden gidiyor
En azindan görümcen seni teselli ediyo ve yaninda duruyo...benim iki görümcede benimki ne yaparsa yapsin onun yanindalar ve derdimi anlatsam bile o öyle birşey yapmaz derler.. Allah sabir versin bizlereNeyse arkadaşlar dertlerimle sizi sıkmayayım
Görümcem de bizimle geliyor , arabadan bi anda inince ne oldu kuzum dedi hemen anladı tabi, ben hafif ağlamaya başlayınca ağlama kuzum dangalak ya o ,bismillah de bak ne güzel tatile.gidiyorsun oğlunla tadını çıkar dedi .sağ olsun şu an yoldayız. Onlar öbürgün geri dönecekler biz tatile.devam
aynen benim görümcelerde öyle..ben Allaha havale ettim ikisinide..hemcinsim olarak onlar öyle yaparsa erkek ne yapsinne iyi gorumcen var benimki olsa esimi savunur ya da susardi. yakinda ben postalayinca alir g.tlerine sokarlar. tepem atti dusundukce
Çocuklar boğuyor beni...yalnizlik ..beni anlayan yok...birde bu dünyanin düzeni gidişati ruh halimi etkiliyor..Geçmiş olsun canım,2 gündür benimde üstümde hem bedenen hem ruhen bir ağırlık bir uyuşukluk var.Bişeyler yapmazsam boşluktan,yatmaktan,tembellikten ruhsal çöküntü yaşıyorum.Senin neden oluyor ki acaba?
Oyy ablam gidiyormusunBen bugünde orucum inşallah
Akşama doğru 4, 5 gibi tartılıp kapanışı yaparım.
Artık mezun olmak istiyorum
12 ye kadar degil miydi tarti bildirimi ?Ben bugünde orucum inşallah
Akşama doğru 4, 5 gibi tartılıp kapanışı yaparım.
Artık mezun olmak istiyorum
Olur neden olmasin..Guncelleme yapamiyor muyuz yakahvalti yapmama ragmen wc sonrasi 57.2 ciktim
YuppiiiOlur neden olmasin..
Çok sinirlendim eşine en nefret ettiğim şey gitmeyelim ozman yapmayalım ozman hemen bi tehditler. olduu senin emrindeydi dünya . Erkek bencilliği işte. Benim eşimdede var bu huy çoğu zaman hayatım kısıtlanmasın diye haklıyken bile haksız gibi alttan alıp özür dilemişimdir.Bana dedi ki şu kadınlık görevlerini hakkıyla bi yerine getir ev temiz olsun çamaşırlar ütülü olsun hiç daginikニolmasin 4 yaşındaki çocuk kıpırdamadan otursun dağıtmasın,ya da dağıttığı anda peşini topla .ki oğlum da dağıtmaz aslında ,ben de küçükken oyleymisim annem.onume oyuncakları koyarmış oracıkta oynarmışım, benim de oğlum.oyle.
Be n de dedim ki peki sen kocalık görevlerini tam yapıyor musun da bana laf söylüyorsun.
Hemen tamam gitmeyelim git yat yatağına dedi.
Oğlum 2_3 haftadır bugünü bekliyor
Ben de alttan almak zorunda kaldım o yüzden ezildi büzüldüm, yoksa sktr git beni mi tehdit ediyorsun demeyi hak.etti ama neyse
Ayyy inş inş ya 7leri bi göreyim bu dediğine sonuna kadar inanıcamTebrikler cnm süper gidiyorsun diyetisyen çok işe yaradı bu gidişle manken gibi fit bir hatun olucaksın
natsuuu noldu kizz bu hafta pek bakamadim listelere kacamak mi yaptin regl mi oldun bacim
Isvec carpti onu
Topluca yazayım:dÖdem vardır canım bikaç gün bol yeşil çay ve kahve iç
Aminnnn canım benim aminay yarabbim su kocalara kiymet bildir yarabbim gul gibi evlerine eslerine servet degerinde evlatlarina bakmazlar cocugun dagittigi oyuncaga yere doktugu kirintiya bakarlar. saglikli cok sukur akli yerinde demezlerde aptal saptal seylere gurultusune bagartisina takarlar. evdeki kadıni mutlu etmez guler yuz beklerler. bunlari islah et bize de yardim et maddi manevi guc ver kurtar yarabbiiimm
Yok gülüm izin iptal malesef.Oyy ablam gidiyormusun
Kayseri ye geldin mi abla
Yok bana süre biraz daha uzuyor12 ye kadar degil miydi tarti bildirimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?