Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

En azindan görümcen seni teselli ediyo ve yaninda duruyo...benim iki görümcede benimki ne yaparsa yapsin onun yanindalar ve derdimi anlatsam bile o öyle birşey yapmaz derler.. Allah sabir versin bizlere

ne iyi gorumcen var benimki olsa esimi savunur ya da susardi. yakinda ben postalayinca alir g.tlerine sokarlar. tepem atti dusundukce
aynen benim görümcelerde öyle..ben Allaha havale ettim ikisinide..hemcinsim olarak onlar öyle yaparsa erkek ne yapsin

Son düzenleme:
Çocuklar boğuyor beni...yalnizlik ..beni anlayan yok...birde bu dünyanin düzeni gidişati ruh halimi etkiliyor..

Çok sinirlendim eşine en nefret ettiğim şey gitmeyelim ozman yapmayalım ozman hemen bi tehditler. olduu senin emrindeydi dünya . Erkek bencilliği işte. Benim eşimdede var bu huy çoğu zaman hayatım kısıtlanmasın diye haklıyken bile haksız gibi alttan alıp özür dilemişimdir.
Tebrikler cnm süper gidiyorsun diyetisyen çok işe yaradı bu gidişle manken gibi fit bir hatun olucaksın
Ayyy inş inş ya 7leri bi göreyim bu dediğine sonuna kadar inanıcam

natsuuu noldu kizz bu hafta pek bakamadim listelere kacamak mi yaptin regl mi oldun bacim
Isvec carpti onu
Ödem vardır canım bikaç gün bol yeşil çay ve kahve iç
Topluca yazayım:d
Aslnda en kaçamaksız haftam benim bu ama isveç çarptı hakkaten
İsveçle bir haftada giden bütün eksiler geri geldi düzgün beslenmeme rağmen.
demek ki su kaybetmişim hep vücut geri topladı hepsini tekrar. Günde en az 500 en fazla 800 artı gördüm son birkaç gündür. Sadece bugün düne göre 300gr artı vardı
Totalde verdiğim 2,9 un 2,6sı geri geldi

Aminnnn canım benim amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…