Benim de niyetim oydu ama sabah 4 buçuğa kadar kaşındı oğlum onu uyarırken ben de uyuyakaldım napimBenimkide aynı
Sanırım bütün erkekler bu konuda aynı
O yüzden onu konusturmamak için uykumdan feragat ediyorum ki işim kalmasın.
75.9 olması gerekiyorAyrıldığında kaçtın
Ablacım 65.6 geçen cuma*** 10. TAKIM 682. ETAP ***
Ekrl (61,7/61,9/+0,2/%-0,32)
gezegenfeza(60,0///%)
60kiloyum (81,8///% )
Mumu85(74,6/71,9/-2,7/%3,62)
Obezzto (83,1///% )sabit
busefit (78,7///%)sabit
Aylin42konya(84,5///% )
Optumkibby(57,7/58,0/+0,3/-%0,52)
dunya cadisi(68,7/67,8/-0,9/%1,31)
sara_28(90,2///% )bildirim yapmadi
10. Takım Ortalaması: %
takım içi
Baby Cat(78,2/)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2020
Natsume (67,2/69,8/+2,6) 25 ekim 2019 da(645. Etap) 61,5 kg ile mezun olan üye.
bir garip dertli (65,6/)yeni üye bt.23.05.20 bk.70,3 hk.55
Fitimfitsinfit(83,8/82,6/-1,2) bt.27.02.20 bk.84 ( 4. takımdan 79 kg ile bildirimli Hamilelik sebebiyle ayrılan üye.530. etap 13 ağustos 2017)
fahriyeaba(83/2b)bk.84 bt.01.06 hk.65 75,1 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. 523. etap 23 haziran 2017
Ya habibi5534(95,8/)611. etapta 88,5 kg ile 2 kez bildirimsiz izne ayrılan üye, kullanıcı hesabı değişikliği, ya habibi55 kullanıcı isimli üye.(hesabının şifresini kaybetmiş)
Divinity( 73,7/2b) 65,3 kg ile 591. etapta mezun olan üye. 12 ekim 2018
Nezesali (57,9/57,5/-0,4)661. etapta bildirimsiz 56,3 kg ile izne ayrılan üye.
yst38(75,9/77,6/+1,7) 678.etapta izine ayrilan üye geri döndü
Bana dedi ki şu kadınlık görevlerini hakkıyla bi yerine getir ev temiz olsun çamaşırlar ütülü olsun hiç daginikニolmasin 4 yaşındaki çocuk kıpırdamadan otursun dağıtmasın,ya da dağıttığı anda peşini topla .ki oğlum da dağıtmaz aslında ,ben de küçükken oyleymisim annem.onume oyuncakları koyarmış oracıkta oynarmışım, benim de oğlum.oyle.canim ben utusunu yapmiyorum. beni mutlu etmeyen adama ütü mütü yok. yedigi yemege sukretsin!
Allah senin adama da incelik versin. benimkinden pek umudum yok benim
Ödem vardır canım bikaç gün bol yeşil çay ve kahve içGeçen cuma 67,2 (galiba)
Bugün 69,8
Fark: 2,6
Bana dedi ki şu kadınlık görevlerini hakkıyla bi yerine getir ev temiz olsun çamaşırlar ütülü olsun hiç daginikニolmasin 4 yaşındaki çocuk kıpırdamadan otursun dağıtmasın,ya da dağıttığı anda peşini topla .ki oğlum da dağıtmaz aslında ,ben de küçükken oyleymisim annem.onume oyuncakları koyarmış oracıkta oynarmışım, benim de oğlum.oyle.
Be n de dedim ki peki sen kocalık görevlerini tam yapıyor musun da bana laf söylüyorsun.
Hemen tamam gitmeyelim git yat yatağına dedi.
Oğlum 2_3 haftadır bugünü bekliyor
Ben de alttan almak zorunda kaldım o yüzden ezildi büzüldüm, yoksa sktr git beni mi tehdit ediyorsun demeyi hak.etti ama neyse
Neyse arkadaşlar dertlerimle sizi sıkmayayım
Görümcem de bizimle geliyor , arabadan bi anda inince ne oldu kuzum dedi hemen anladı tabi, ben hafif ağlamaya başlayınca ağlama kuzum dangalak ya o ,bismillah de bak ne güzel tatile.gidiyorsun oğlumla tadını çıkar dedi .sağ olsun şu an yoldayız. Onlar öbürgün geri dönecekler biz tatile.devam
Isvec carpti onu
Bana dedi ki şu kadınlık görevlerini hakkıyla bi yerine getir ev temiz olsun çamaşırlar ütülü olsun hiç daginikニolmasin 4 yaşındaki çocuk kıpırdamadan otursun dağıtmasın,ya da dağıttığı anda peşini topla .ki oğlum da dağıtmaz aslında ,ben de küçükken oyleymisim annem.onume oyuncakları koyarmış oracıkta oynarmışım, benim de oğlum.oyle.
Be n de dedim ki peki sen kocalık görevlerini tam yapıyor musun da bana laf söylüyorsun.
Hemen tamam gitmeyelim git yat yatağına dedi.
Oğlum 2_3 haftadır bugünü bekliyor
Ben de alttan almak zorunda kaldım o yüzden ezildi büzüldüm, yoksa sktr git beni mi tehdit ediyorsun demeyi hak.etti ama neyse
Neyse arkadaşlar dertlerimle sizi sıkmayayım
Görümcem de bizimle geliyor , arabadan bi anda inince ne oldu kuzum dedi hemen anladı tabi, ben hafif ağlamaya başlayınca ağlama kuzum dangalak ya o ,bismillah de bak ne güzel tatile.gidiyorsun oğlunla tadını çıkar dedi .sağ olsun şu an yoldayız. Onlar öbürgün geri dönecekler biz tatile.devam
Allah içine sindirsin tatilin tadını cıkart boşver takma kafanaNeyse arkadaşlar dertlerimle sizi sıkmayayım
Görümcem de bizimle geliyor , arabadan bi anda inince ne oldu kuzum dedi hemen anladı tabi, ben hafif ağlamaya başlayınca ağlama kuzum dangalak ya o ,bismillah de bak ne güzel tatile.gidiyorsun oğlunla tadını çıkar dedi .sağ olsun şu an yoldayız. Onlar öbürgün geri dönecekler biz tatile.devam
Geçmiş olsun canım,2 gündür benimde üstümde hem bedenen hem ruhen bir ağırlık bir uyuşukluk var.Bişeyler yapmazsam boşluktan,yatmaktan,tembellikten ruhsal çöküntü yaşıyorum.Senin neden oluyor ki acaba?Hayirli sabahlar ve hayirli Cumalar cümleten...güzel eksiii bir günümüz olsun
Malesef ben bayaği bi arti gördüm....normal ..kaç gündür dikkat etmedim birde çok uyuşukluk vardi üzerimde..ama artik toparlanma zamani..sporumuda birakma lüksüm olamaz...kilomu spordan sonra yazarim..demoralize olmayim şimdi...
Inşallah gelmezKt cok etkilemedi gelmez umarim
Ah ben de oğlumu.emanet edebileceğim biri olsa bu kadar susmam.da çok.hassas,alerjik bir çocuk babasından başkasına güvenemem emanet etme konusunda, kreşe falan da göndermedik o nedenle. Yarın bir gün kamuda ise başlarsam inşallah babasına emanet edebilirim ,o serbest çalışıyor saatler itibariyleoglum krese gidebilcek yasa gelsin ben 2 seneye s.ktiri cekicem
ne iyi gorumcen var benimki olsa esimi savunur ya da susardi. yakinda ben postalayinca alir g.tlerine sokarlar. tepem atti dusundukce
Ozetlemissinnnnay yarabbim su kocalara kiymet bildir yarabbim gul gibi evlerine eslerine servet degerinde evlatlarina bakmazlar cocugun dagittigi oyuncaga yere doktugu kirintiya bakarlar. saglikli cok sukur akli yerinde demezlerde aptal saptal seylere gurultusune bagartisina takarlar. evdeki kadıni mutlu etmez guler yuz beklerler. bunlari islah et bize de yardim et maddi manevi guc ver kurtar yarabbiiimm
Sağ olasın.inşallah ⚘Allah içine sindirsin tatilin tadını cıkart boşver takma kafana
Yaranamazsın babym ne kadar verirsen hep fazlasını istiyorlar.Ama benim ki baya düzeldi.Zamanla düzeliyorlar ama gençlik elden gidiyorBen tartıldım ama tartı yine Lo diye hata verdi, zaten 1 saate yakın ağlama krizine soktu beni bu hödük. Resmen ayların biriktirdiği
Sebebi de çıkalım dediği vakite yetistiremememm ev işlerini
Halbuki yarim saatlik iş kalmıştı
Dün 45 derece sıcakta akşama kadar suyum cıktı
Gece de 12 gömlek 15 tshirt 10 pantolon ütülerdim çamaşırlar bilmemneler yine yaranamadım
Neymiş 2 saat kaybı olmuş
Diğer tarafta benim kalbimi kaybediyorsun
Ona o kadar değer vermiyorsun
Çocuğum büyüsün hele göstericem ona anyayi konyayı
1 günde 1.6 mı gitmiş çok güzel maşallah tebrik ederim
Çok deyil, bi silkinsen 1 haftada gider75.9 olması gerekiyor
Süper tebrik ederim tatlı cadımGeçen cuma 68.7
Bu gün 67.8
Fark -900
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?