Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benimkide aynı
Sanırım bütün erkekler bu konuda aynı
O yüzden onu konusturmamak için uykumdan feragat ediyorum ki işim kalmasın.
Benim de niyetim oydu ama sabah 4 buçuğa kadar kaşındı oğlum onu uyarırken ben de uyuyakaldım napim
Dediğin gibi onun ağzına laf vermektense hiç uyumak arabada uyurum demistim ama gündüzden çok yoruldum

Son düzenleme:
Ablacım 65.6 geçen cuma
Bu hafta 64.2
Fark -1.4
% 2.13

canim ben utusunu yapmiyorum. beni mutlu etmeyen adama ütü mütü yok. yedigi yemege sukretsin!
Allah senin adama da incelik versin. benimkinden pek umudum yok benim
Bana dedi ki şu kadınlık görevlerini hakkıyla bi yerine getir ev temiz olsun çamaşırlar ütülü olsun hiç daginikニolmasin 4 yaşındaki çocuk kıpırdamadan otursun dağıtmasın,ya da dağıttığı anda peşini topla .ki oğlum da dağıtmaz aslında ,ben de küçükken oyleymisim annem.onume oyuncakları koyarmış oracıkta oynarmışım, benim de oğlum.oyle.
Be n de dedim ki peki sen kocalık görevlerini tam yapıyor musun da bana laf söylüyorsun.
Hemen tamam gitmeyelim git yat yatağına dedi.
Oğlum 2_3 haftadır bugünü bekliyor
Ben de alttan almak zorunda kaldım o yüzden ezildi büzüldüm, yoksa sktr git beni mi tehdit ediyorsun demeyi hak.etti ama neyse

Yaptığı çok ayıp.. Günah eşlerin birbirleri üzerinde hakları var Allah ıslah etsin.

Neyse arkadaşlar dertlerimle sizi sıkmayayım
Görümcem de bizimle geliyor , arabadan bi anda inince ne oldu kuzum dedi hemen anladı tabi, ben hafif ağlamaya başlayınca ağlama kuzum dangalak ya o ,bismillah de bak ne güzel tatile.gidiyorsun oğlunla tadını çıkar dedi .sağ olsun şu an yoldayız. Onlar öbürgün geri dönecekler biz tatile.devam

Boşveeeer.Tatilin tadını çıkar.Hayat 1 gündür o da bu gündür...

Isvec carpti onu

anaaa

oglum krese gidebilcek yasa gelsin ben 2 seneye s.ktiri cekicem

ne iyi gorumcen var benimki olsa esimi savunur ya da susardi. yakinda ben postalayinca alir g.tlerine sokarlar. tepem atti dusundukce

Allah içine sindirsin tatilin tadını cıkart boşver takma kafana

ay yarabbim su kocalara kiymet bildir yarabbim gul gibi evlerine eslerine servet degerinde evlatlarina bakmazlar cocugun dagittigi oyuncaga yere doktugu kirintiya bakarlar. saglikli cok sukur akli yerinde demezlerde aptal saptal seylere gurultusune bagartisina takarlar. evdeki kadıni mutlu etmez guler yuz beklerler. bunlari islah et bize de yardim et maddi manevi guc ver kurtar yarabbiiimm

Geçmiş olsun canım,2 gündür benimde üstümde hem bedenen hem ruhen bir ağırlık bir uyuşukluk var.Bişeyler yapmazsam boşluktan,yatmaktan,tembellikten ruhsal çöküntü yaşıyorum.Senin neden oluyor ki acaba?

oglum krese gidebilcek yasa gelsin ben 2 seneye s.ktiri cekicem

ne iyi gorumcen var benimki olsa esimi savunur ya da susardi. yakinda ben postalayinca alir g.tlerine sokarlar. tepem atti dusundukce
Ah ben de oğlumu.emanet edebileceğim biri olsa bu kadar susmam.da çok.hassas,alerjik bir çocuk babasından başkasına güvenemem emanet etme konusunda, kreşe falan da göndermedik o nedenle. Yarın bir gün kamuda ise başlarsam inşallah babasına emanet edebilirim ,o serbest çalışıyor saatler itibariyle
Ozetlemissinnnn
Aminn

Yaranamazsın babym ne kadar verirsen hep fazlasını istiyorlar.Ama benim ki baya düzeldi.Zamanla düzeliyorlar ama gençlik elden gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…