- 19 Mayıs 2017
- 695
- 2.842
- 63
- 37
Sağol canim..ondanda olabilir aniden hava değişimleri zaten bana iyi gelmiyoGulhan1 geçmiş olsun canım sanırım havalarda insanı bitkin düşürüyor dikkat et kendine
Kadınlarda hep öyle.. veririz canımızdan hayatımızdan, vaktimizdenCanım benim 2 cocugum var evliler onlar pek yansıtmıyorum onlara bir annemle paylaşırım biraz moral verir bana birde burada sizlere içimi döker rahatlarım sagolun
Haklısın kuzum izin degilde o ters bakışlardan rahatsız oluyorum insan belli Bi yaştan sonra sevhi emek özveri bir yere kadar verip karşılık görememek üzücü
Eger kusmassan korkulacak bisey ypk,ben cok kustum malesefDur kız zaten tırsıyom, 1 gün daha uzatmaya karar verdim.
Biraz dinlende bana tecrübelerini anlat
Evet maşallahgecen hafta 74.6
Bu hafta 71.9
Fark 2.7
Yüzde 3.62
Nane almadinmi?Eger kusmassan korkulacak bisey ypk,ben cok kustum malesef12 den sonra ama 23 den önce kusarsan temizlik gerceklesmiyo, bide son 30 ml icemedim artik agzima aldigim.an cikaracaktim kusmaktansa icmemeyi tercih ettim
Süpergecen hafta 74.6
Bu hafta 71.9
Fark 2.7
Yüzde 3.62
Aldim ama bi yere kadar yardim etti, ben hassas biriyim zaten cabuk tiksinirim bekliyodum bu sonucuNane almadinmi?
Kolay kusan biri deyilim, inşallah olmaz
Kt cok etkilemedi gelmez umarimSüper
Çok dikkatli olman gerek, bundan sonra azar azar gelsin kilo
Eger kusmassan korkulacak bisey ypk,ben cok kustum malesef12 den sonra ama 23 den önce kusarsan temizlik gerceklesmiyo, bide son 30 ml icemedim artik agzima aldigim.an cikaracaktim kusmaktansa icmemeyi tercih ettim
gecen hafta 74.6
Bu hafta 71.9
Fark 2.7
Yüzde 3.62
Geçen cuma 67,2 (galiba)
Bugün 69,8
Fark: 2,6
Tesekkür ederim canim, gecti gitti bitti sükür cok sükür, kendime inanamiyorumm hala, cok cok zor oldu ama basardimmmcok gecmis olsun cnm bende kusardim kesin dun yumurta yerken bile midem bulandi
harikasin harikaa
Isvec carpti onunatsuuu noldu kizz bu hafta pek bakamadim listelere kacamak mi yaptin regl mi oldun bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?