Yok bu sefer 2 gün tuttum ama zaten gecen hafta oructan sonra kilo vermeye devam ettim 73.2 yle baslamistim bu hafta orucaMAŞŞAALLAAHH tebrik ederim 3 günlük mü oruç yapmıştın mumu
Ah ben de oğlumu.emanet edebileceğim biri olsa bu kadar susmam.da çok.hassas,alerjik bir çocuk babasından başkasına güvenemem emanet etme konusunda, kreşe falan da göndermedik o nedenle. Yarın bir gün kamuda ise başlarsam inşallah babasına emanet edebilirim ,o serbest çalışıyor saatler itibariyle
Ozetlemissinnnn
Aminn
1 günde 1.6 mı gitmiş çok güzel maşallah tebrik ederim
aynen benim görümcelerde öyle..ben Allaha havale ettim ikisinide..hemcinsim olarak onlar öyle yaparsa erkek ne yapsin
Topluca yazayım:d
Aslnda en kaçamaksız haftam benim bu ama isveç çarptı hakkaten
İsveçle bir haftada giden bütün eksiler geri geldi düzgün beslenmeme rağmen.
demek ki su kaybetmişim hep vücut geri topladı hepsini tekrar. Günde en az 500 en fazla 800 artı gördüm son birkaç gündür. Sadece bugün düne göre 300gr artı vardı
Totalde verdiğim 2,9 un 2,6sı geri geldi
Yani güncelleme yapilamazmi canim..bazen geç bildirimler oluyor bende olabilir diye düşünmüştümYok bana süre biraz daha uzuyor
Sizler kahvaltı yaptığınız için en geç 12 ye kadar.
Ben orucum, süre dolmadan tartılıp kilomu yazarım
Olur tabikiYani güncelleme yapilamazmi canim..bazen geç bildirimler oluyor bende olabilir diye düşünmüştüm
Tebrik ederim canim..güzel eksi görmüşün..zamaninda dolmuş istersen listeye katilabilirsin.Ablacım 65.6 geçen cuma
Bu hafta 64.2
Fark -1.4
% 2.13
Benim de canım sıkıldı ama geçti artıkben devlette ise girsem dk durmam memur cocuklarina kresler var calistigin kurumun bile kresi olabiliyor.
ne diyeyim Allah yardimcimiz olsun
evet tatilde 5 gunde aldigimi bi gunde verdim ama bi haftam bosa gitti anca sabit kaldim buna sukur
ben benimkinin huyunu bildigimden hicbiseyimizi anlatmam zaten annem disinda kimseye anlatmiyorum. bnm de erkek kardesim var bekar ama evlenince asla boyle gorumce olmiycam insallah.
e yapmaz olaydin su hale bak cok sinir bozucu hakkatten uzuldum emeklerine
Olur ablacımTebrik ederim canim..güzel eksi görmüşün..zamaninda dolmuş istersen listeye katilabilirsin.
Maşallah helal olsun sana mezun olduktan sonra buraları terk etmezsin demi bizlere de yardımcı oluyorsun
Geçmiş olsun canım ne yapcan gerekiyorsa kullanıcaksınevet kızlar yine benim takviyeler dönemi başlıyorferritin ve B12 düşük çıktı
Allah şifa versin canımevet kızlar yine benim takviyeler dönemi başlıyorferritin ve B12 düşük çıktı
Yok canım gidemem, daha kireç temizliği var, 8. Seviye var, kilomu korumam lazımMaşallah helal olsun sana mezun olduktan sonra buraları terk etmezsin demi bizlere de yardımcı oluyorsun
Geçmiş olsun canım ne yapcan gerekiyorsa kullanıcaksın
Sevindim Allah kolaylık versin inşallah canımYok canım gidemem, daha kireç temizliği var, 8. Seviye var, kilomu korumam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?