Gecmis olsun canimsaol tatlım. aslında moralim çok bozuk. sadece 4 aydır içmiyordum. bir süre daha böyle rahat olurum, 2020 yılı sonuna 1 kutu daha keyfi takviye yaparım diyordum. bu bana büyük süpriz olduAllah yardımcımız olsun ne diyeyim.
Gecmis olsun canim
bol bol güneşe çık d vitamini de gerekiyorsa içecegiz ne yapalım. Benimde kolumu kaldıracak enerjim olmuyor Allah kimseye vermesinsaol tatlım. aslında moralim çok bozuk. sadece 4 aydır içmiyordum. bir süre daha böyle rahat olurum, 2020 yılı sonuna 1 kutu daha keyfi takviye yaparım diyordum. bu bana büyük süpriz olduAllah yardımcımız olsun ne diyeyim.
Çok teşekkür ederiz :) darısı hepimizin başına haftaya inşAllah hep beraber bol eksili saglıklı günler görürüz :)
bol bol güneşe çık d vitamini de gerekiyorsa içecegiz ne yapalım. Benimde kolumu kaldıracak enerjim olmuyor Allah kimseye vermesin
D vitaminini ölçtüler mi canımben de şu an çok halsizim. saçlarım da çok dökülüyor. 1 aydır böyleyim.
D vitaminini ölçtüler mi canım
Cok güzel olmuş güle güle kullanKızlar saçım öncesi sonrası
Eki Görüntüle 2660643 Eki Görüntüle 2660644
Ikincisinde hafif filtre var ama olsungüzel tuttu
D vitamini ölçümü de yapmıyorlar . Büyük ihtimalle ondan saçların dökülüyor lütfen dikkat et. D vitamini zayıflama içinde bagışıklık içinde çok degerliistedim ama yazmamış. herhalde yaz diye.
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
N nezesali | + | - | + | + | + | + | - |
| + | + | - | + | - | + | +90 |
| +80 | + | + | + | +32 | +30 | + |
| m270 | m192 | + | +180 | m90 | m | m120 |
@Baby Cat | - | - | - | + 2× | - | - | - |
| - | - | - | - | - | - | - |
| - | - | - | +90 | - | - | - |
B busefit | + | + | - | - | - | - | + |
| + | + | + | + | + | + | + |
| - | - | + | +90 | + | + | + |
| - | - | - | +90 | -300 | + | +110 |
| m | m | + | + | - | - | - |
F Fitimfitsinfit | 80 | ||||||
O
optumkibbye
3.cü | +120 | +128 | - | - | +94 | -+ | +125 |
Teşekkür ederim
Etrafimda kimi görsem hepsinin saçları dökülüyor bende dahilben de şu an çok halsizim. saçlarım da çok dökülüyor. 1 aydır böyleyim.
Ay gerçekten miKızlar 2.ci olmuşuz tebrikler
Bireysel lerde maşallahgezegenfeza MuMu85 tebrikler kızlar süpersiniz
Oh ne güzel burdada 1. Oldum
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş N nezesali + - + + + + - Nergis 35 + + - + - + +90 Natsume 4.cü +80 + + + +32 +30 + gezegenfeza 1.ci m270 m192 + +180 m90 m m120 @Baby Cat - - - + 2× - - - Ya habibi5534 - - - - - - - 60kiloyum - - - +90 - - - B busefit + + - - - - + dunya cadisi + + + + + + + Bir garip dertli - - + +90 + + + obezzto 2.ci - - - +90 -300 + +110 MuMu85 m m + + - - - F Fitimfitsinfit 80 O optumkibbye 3.cü 467 +120 +128 - - +94 -+ +125
Hem nasıl muhteşem valla yıkıp da geçtin finiş iAy gerçekten mi
Çok sevindim
Listeden çıkışım muhteşem oldu desene
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 682. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (9.takim) ==> %1.488
2. (10.takim) ==>0,887
3. (6.takim) ==> % 0,876
BİREYSEL DERECELER
1.gezegenfeza ==>%3,67==> 10. TAKIM
2.MuMu85 ==> %3,62==>10.TAKIM
3. @bnnu ==> %2,81==>4. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@Melegimkorusun ==> -%2,14==> 4.TAKIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?