Allah acil şifalar versin canim..İyi değilim canım annemde metastaz çıktı moral olatsk çok kötüyüz ama annem için ayakta durmak zorundayız tedavisiyle ilgileniyoruz o yüzden bugünde az daha bildirim yapamıyordum
Sende mezun oluyorsun tebrik ederim canım
Allah acil şifalar versin canim..
Çok geçmiş olsunAmin canım sağolasın
İyi değilim canım annemde metastaz çıktı moral olatsk çok kötüyüz ama annem için ayakta durmak zorundayız tedavisiyle ilgileniyoruz o yüzden bugünde az daha bildirim yapamıyordum
Çok geçmiş olsun
.Rabbim anne babamızı yaşımız kaç olursa olsun başımızdan eksik etmesin. İnşAllah iyileşir annen canımAllah sizlere güç ve sabır versin
Tesekkurler☺Cok güzel olmuş güle güle kullan
İyi değilim canım annemde metastaz çıktı moral olarak çok kötüyüz ama annem için ayakta durmak zorundayız tedavisiyle ilgileniyoruz o yüzden bugünde az daha bildirim yapamıyordum
ben de şu an çok halsizim. saçlarım da çok dökülüyor. 1 aydır böyleyim.
saracım çok üzüldüm. Rabbim tez zamanda Şafi ismiyle şifa versin
Tesekürler canim.Tebrikler hepimize.gezegenfeza,mumu85 size ayrıca tebrikler.Çok mutlu oldum.
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canımTebrikler hepimize.gezegenfeza,mumu85 size ayrıca tebrikler.Çok mutlu oldum.
Inşallah canım, teşekkür ederim@mumugezegenfeza kızlar tebrik ederim ikinizide. gezegenfeza cnm mezuniyetinide kutluyorum bu son olsun inş.
Teşekkür ederim canımİyi değilim canım annemde metastaz çıktı moral olarak çok kötüyüz ama annem için ayakta durmak zorundayız tedavisiyle ilgileniyoruz o yüzden bugünde az daha bildirim yapamıyordum
Süpersin maşallah tebrik ederim cnmAblacım 65.6 geçen cuma
Bu hafta 64.2
Fark -1.4
% 2.13
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?