Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Etrafimda kimi görsem hepsinin saçları dökülüyor bende dahil

canım biraz dökülmesi sorun değil de fazlaca olunca şüphelendim. moralim bozuldu. nereye kadar kullanıcam bunu. doktor regl düzenin nasıl dedi. normal dedim. neden oldu bilmiyorum.

Benim kızım 27 yaşında 15 yaşından beri inanılmaz dökülüyor bana geldimii bıkıyorum Artık ordan buradan saç toplamaktan yıllardır hiç bir tahlilde sorun cıkmıyor saçlarında Bi o kadar hala gür
Şu saç dökülmesine Bi anlam veremedim veremiyorum da o yüzden takmayın fazla kafaya egerki tahlilde sorun yolda

canım biraz dökülmesi sorun değil de fazlaca olunca şüphelendim. moralim bozuldu. nereye kadar kullanıcam bunu. doktor regl düzenin nasıl dedi. normal dedim. neden oldu bilmiyorum.
Benimkide anormal dökülüyor
Pazar karaciğer temizliğini yapıp hafta ortası kan vermeye gitmeyi düşünüyorum

D vitamini ölçümü de yapmıyorlar . Büyük ihtimalle ondan saçların dökülüyor lütfen dikkat et. D vitamini zayıflama içinde bagışıklık içinde çok degerli

D vitamini de kullanıyordum. güneşli günler başlayınca bıraktım canım.

Okadar yorgunluktan sonra hakkettin canim olsun okadar....

Saracım annen nasıl oldu?
Sen nasılsın?

İyi değilim canım annemde metastaz çıktı moral olarak çok kötüyüz ama annem için ayakta durmak zorundayız tedavisiyle ilgileniyoruz o yüzden bugünde az daha bildirim yapamıyordum

Sende mezun oluyorsun tebrik ederim canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…