İyi değilim canım annemde metastaz çıktı moral olarak çok kötüyüz ama annem için ayakta durmak zorundayız tedavisiyle ilgileniyoruz o yüzden bugünde az daha bildirim yapamıyordum
Sende mezun oluyorsun tebrik ederim canım
Teşekkür ederim canım
Allah acil şifalar versin inşallah
Metastaz nasıl bişey
Çok teşekkür ederim :) darısı gelecek haftaya hepimizin başına inşAllah. Ben biraz zor veriyorum kiloSüpersin maşallah tebrik ederim cnm
sara Allah annene acil sifalar versin insallah tez zamanda sagligina kavusur
iyi gidiyor. Önceki gibi hızlı olmasa da ben memnunum kendimden. Sen nasılsın?Nasıl gidiyor bebek kaç kilo verdin neler yaptın
Sırf tekrar ferritine başlamamak için dr gitmiyorumevet kızlar yine benim takviyeler dönemi başlıyorferritin ve B12 düşük çıktı
Allah şifa versin, acılarını göstermesinİyi değilim canım annemde metastaz çıktı moral olarak çok kötüyüz ama annem için ayakta durmak zorundayız tedavisiyle ilgileniyoruz o yüzden bugünde az daha bildirim yapamıyordum
Sende mezun oluyorsun tebrik ederim canım
Amin canım sağolasın
Kanserin başka organlara sıçraması hastalığın nüksetmesi demek metastaz
Teşekkür ederim obezim.
Süpersiniz maşallaahh tebrik ederim arkadaşlar
Teşekkür ederimSüpersiniz maşallaahh tebrik ederim arkadaşlar
Mezuniyetin hayırlı olsun gezom.Maşallah çok büyük bir azim ve büyük başarı.Büyük zoru başardın,seviyeleri geçmen takdire şayan.Tebrik ederim canım.Teşekkür ederim obezim.
Seninde mezuniyetini görürüz inşallah
Geçmiş olsun Fulyam,tez zamanda şifanı bulursun inşallahben de şu an çok halsizim. saçlarım da çok dökülüyor. 1 aydır böyleyim.
Sende başarırsın aylincim, 2 yi yapan 3 üncüyüde yapar, tez zamanda inşallah hepiniz istediğiniz kiloya düşersiniz.Mezuniyetin hayırlı olsun gezom.Maşallah çok büyük bir azim ve büyük başarı.Büyük zoru başardın,seviyeleri geçmen takdire şayan.Tebrik ederim canım.
Ahh ahh bende bir zamanlar 2 kere mezun olmuştum çok güzel bir duygu.İnşallaahh bir daha almazsın canım.Bütün emekler boşa gidiyor yoksa.İçim yanıyor içim
Ellerine sağlık afiyet şifa olsun fulyacımdoktor dönüşü başka yoldan geldim. yer sergisinde birşeyler satıyorlardı. yabani semizotu aldım 3 demetçok güzeller ve tazecik. 2 alacaktım. 3 al 5 TL dedi elime tutuşturdu. ben de aldım. akşam yemeğin yanına kırmızı soğan ve domatesle limonlu zeytinyağlı salata yaptık. çok güzeldi.
Evet gezom %50 vermek %50 de korumak zaten.Biz hep ikinci yarıyı başaramadık.Ama senin de benim de herkesin bu son olur inşallah ben sana da kendime de inanıyorum bir daha almıcaz canımSende başarırsın aylincim, 2 yi yapan 3 üncüyüde yapar, tez zamanda inşallah hepiniz istediğiniz kiloya düşersiniz.
Benim için kolayı gitti, önemli olan koruyabilmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?