- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
kim gel diyor kız? döveriz onubiz de seni çok seviyoruz gitme bir yerlere
Tşk ederim canım,evet çok yoruldum,çok da zaman alıyor tabii ki.eline sağlık canım. cepten bakayım. laptontan açılmadı pinterest. ben de yapmıştım mercimek unlu ekmek. güzel olmuştu. çok uzun zaman oldu ama.
eline sağlık canım. çok yorulmuşsundur ve çok vaktini almıştır bunlar.
Dün akşam 30 dk lesli yaptimBugümkileri yarin toplu yazarim canim..not ettim şimdi defterime ..
Neden gittin Dr adr um gebelikte yapmayacakti ama suyum fazla olunca riskliydi o yuzden dusuk doz yapmisti. ama simdi gizli seker bakilcak doz fazla olur malesef.
yok kiz Allah korusun eskiden bahsettim
yarin cikar dediler ama. yarin tatilmis persembe seker yuklemesinde ogrencem artik nette sifremi unutmadiysam bakarim netten yarin cikmissa gorurum dr a gitmeden
Oh masallah marifetli hatun
Uff gezoomm,yanımda 5 kg vişne beni bekliyor kompostoluk difirize atılıcak.Çook da yorgunum,yüklü sipariş teslim ettim dr hanıma.2.5 kg sarma,1 kg kapya-biber dolma,1.5 kg mercimekli köfte,yulaf unlu ekmek,mercimekli tuzlu kek,ekşi maya ekmeği,balkabaklı-havuçlu truflar,gronala bar. Ne çok yapmışım,bi de pazara gittim.Hiç vişneleri yapasım yok
Ellerine sağlık. Allah kolaylık versin.
Uff gezoomm,yanımda 5 kg vişne beni bekliyor kompostoluk difirize atılıcak.Çook da yorgunum,yüklü sipariş teslim ettim dr hanıma.2.5 kg sarma,1 kg kapya-biber dolma,1.5 kg mercimekli köfte,yulaf unlu ekmek,mercimekli tuzlu kek,ekşi maya ekmeği,balkabaklı-havuçlu truflar,gronala bar. Ne çok yapmışım,bi de pazara gittim.Hiç vişneleri yapasım yok
Yasomda gelmiş dedinya ona gülüyorum.Gül gül sen
Ama harbiden gülünmeyecek gibi değil,hala gülüyom yaa
Aylin yapar ama yemez.Günaydın günaydın günaydın güzeller
Nasılsınız dün uyuyakalmisim halının üzerinde.
Biraz ortalığı toplayıp spor yapayım
Dün akşam 30 dk lesli yaptim
Neden gittin Dr a
Ve diyettesin masallah
77.0 ablamAylin yapar ama yemez.
Hatiçe dünkü menüden sonra tartıldınmı çok merak ediyom ne çıktı
Sabah erkenden sporunu yapıyorsun ne güzel cnm maşallah sanaGünaydın günaydın günaydın güzeller
Nasılsınız dün uyuyakalmisim halının üzerinde.
Biraz ortalığı toplayıp spor yapayım
Dün akşam 30 dk lesli yaptim
Neden gittin Dr a
Ve diyettesin masallah
Çok şükür geldi gezomEllerine sağlık. Allah kolaylık versin.
Enerjin yerine gelmiş.
Biraz dinlen, onuda sonra yaparsın.
Evet gelemedi,gelmediği sürece de bir türlü başlayamıyor insanYasomda gelmiş dedinya ona gülüyorum.
Kaçak gelemedi bi türlü
Ne yicen bugün,canın ne isyiyor?Hayırlı sabahlar hatunlar.
Bugün serbest günüm.
Bol hareket etmem lazım
YaaaaGörecek Fulya
Aaaa yeter artık,ocağa kadar 6 ay var daha şaşırdın mı???Ne 77 si,benim bildiğim Fulya 67 ye bile görür.Ben sana gerçekten inanıyorum arkadaşım.Senin sadece birazcık motivasyona ihtiyacın var,lütfen artık istediğimizi yemeyelim istediğimizi giyelim.
Dün sadece sıvı ve yoğurtla beslendim.Yemin ediyorum 1.2 kg gitmiş.Cumadan pazartesiye de 1.5 vermişim.Spora ve yürüyüşe de ağırlık verince oluyor tatlım.Artık bunu yapmayalım kendimize.İnsanın kendine yaptığı kötülüğü 40 kat el yapmazmış derler ya.Hep kendimizi yiyerek mutsuz ettik.Seviyorum seni
Hee yaa nasıl yaptıysam elim değdibir yerlere farkında değilm babymYaaaaolur öyle şeyler bana da oluyor bazen ,ne zaman yazdım ben bunu diyorum:)
birkaç dr götürdüm aynı şeyler söylediler gezo. Ablası da öyleydi büyüyünce geçti. İnşallah geçerBaşka çaresi yok yani
yaptırdın mıgebelikte suyum fazlaydi seker yuklemesi yapmak zorunda kaldi dr um baygınlık geçirmistim 75 ml. olmasina ragmen.bu kez daha cok yukleyecekler sanırım gizli sekere bakcam dedi cunku dr. insallah yine bayilmam
vay vay arkadan iş çevirmek haaBana sürekli diğer takımlardan istek geliyor takımımıza katıl diye
Banane banane ben takımımı cook seviyorummm
❤
Bakalım cumaya kadar tarı pili bulabilecek miyim dün baktık iki markete ama bulamadık
Inanın burda yemek düşünmüyorum kendi evimdeki gibi
Evdeyken sürekli yemek yemek
Burda da annemin yaptığı güzel yemekler risk☺ ve de tutturdular yemek yetmezsen tabiii bağırsakların çalışmaz
Ana diyorum ki acıkınca yiyorum sadece
Olmaz kahvaltını yap yemeklerinji düzenli ye az az
Haklılar aslında bakalim☺
Bu hafta malum.hafta şişlik var haftaya ne our bilemiyorum
hatce benim ruh eşin olabilir mimide mide olalı böyle zulüm görmemiştir hatçe gı, ne suç işledide bu eziyeti reva gördün
Düğün dernek gücüSabah erkenden sporunu yapıyorsun ne güzel cnm maşallah sana
Olabilirbirkaç dr götürdüm aynı şeyler söylediler gezo. Ablası da öyleydi büyüyünce geçti. İnşallah geçer
yaptırdın mı
vay vay arkadan iş çevirmek haaadres ver
hatce benim ruh eşin olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?