- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Evet kayıt etmiştin adım vardı ama adda gitmiş galibaSeni kayit etmiştim listeye canim ..nasil olduysa silinmiş tekrar..
Gelmişim�
Üye Adi Cu. Ct. Pz. Pt. Sa. Ça. Pe hedef @nezesali + +80 - + @Ekrl + + +40 +104 61,9/61,5/-0,4 @Natsume + + - - 69,8/68,5/-1;3 @Baby Cat - - - - @Ya habibi5534 - - - - 60kiloyum - + + - B busefit + + + + +1/2 78,7/77,9/-0,8 @dunya cadisi + +120 +180 + 67,8/66,8/-1,0
@Bir garip dertli +60 +120 - 64,2/63,0/-1,2 @obezzto +40 +84 - 83,1/82,1/-1,0 @MuMu85 - - - - 71,9/70,0/-0,9 @Fitimfitsinfit 90 80 82.6/81,6/-1,0 O optumkibbye - +194 +104 +80 @yst38 - - - 120 Aylin42Konya - - - 180 84,5/82,0/-2,5
Bugün 52 dk yürüyüş yaptım 208 puan onu da yazıver sana zahmet tatlım�
Üye Adi Cu. Ct. Pz. Pt. Sa. Ça. Pe hedef @nezesali + +80 - + @Ekrl + + +40 +104 61,9/61,5/-0,4 @Natsume + + - - 69,8/68,5/-1;3 @Baby Cat - - - - @Ya habibi5534 - - - - 60kiloyum - + + - B busefit + + + + +1/2 78,7/77,9/-0,8 @dunya cadisi + +120 +180 + 67,8/66,8/-1,0
@Bir garip dertli +60 +120 - 64,2/63,0/-1,2 @obezzto +40 +84 - 83,1/82,1/-1,0 @MuMu85 - - - - 71,9/70,0/-0,9 @Fitimfitsinfit 90 80 82.6/81,6/-1,0 O optumkibbye - +194 +104 +80 @yst38 - - - 120 Aylin42Konya - - - 180 84,5/82,0/-2,5
Listeyi Alinti yaptiktan sonra QUOTE yi silerken tuşa fazla uzun basmişim ..o yüzden silinmiş farkinda olmadan..şimdi aklima geldiEvet kayıt etmiştin adım vardı ama adda gitmiş galiba
Bugümkileri yarin toplu yazarim canim..not ettim şimdi defterime ..
Hey Allahım yaa,arabada yazmıştım.Bi de eve yaklaştık acele acele bi yazıyom ki sorma.Ne bileyim nasıl oldu hala anlamış değilim.Eski msj ları da hiç karıştırmaamm,aramaam zaten vaktim de yok.
Ben de diyorum taaaa Ocağa kadar daha çok var.
Amaan neyse iyi de oldu,seni biraz motive ettiysem ne mutlu bana.
Fulyaaa hala gülüyorumBi de yasonun msj larını gördüm,anaaa yaso da gelmiş diyorum
Ben hasta ve yaşlı bir kadınım idare edin gaari
Anladım cnm olabilir hiç sorun değil tşk ederimListeyi Alinti yaptiktan sonra QUOTE yi silerken tuşa fazla uzun basmişim ..o yüzden silinmiş farkinda olmadan..şimdi aklima geldi
Bugümkileri yarin toplu yazarim canim..not ettim şimdi defterime ..
Fulyacım bugün sipariş birşeyler yaptım bir tok tuttu ki anlatamam.Sen kesin biliyorsundur da yapmışsındır da.Ama diğer arkadaşlara belki faydası olur.
Canan hoca şeker yüklemesine şiddetle karşıydı.
Malesef burdada hamilelere zorunlu yaptılar.
Neyseki bana yapmadılar fakat kızım mecburen yaptırdı.
yok kiz Allah korusun eskiden bahsettimbebişmi geliyor tatlım ?
peri menü attım sporda yapıcam
yarin cikar dediler ama. yarin tatilmis persembe seker yuklemesinde ogrencem artik nette sifremi unutmadiysam bakarim netten yarin cikmissa gorurum dr a gitmedenSonuçların yarın mı çıkıcak buse
Sevmeyene bak, bi ara hep sen yazmışsınİnşallaahh canım,hiç de sevmiyorum yazmayıBaşlayınca da destan yazıyorum
Fulyaaa hala gülüyorumBi de yasonun msj larını gördüm,anaaa yaso da gelmiş diyorum
Ben hasta ve yaşlı bir kadınım idare edin gaari
Bakınca yaz bize de cnm.dr um gebelikte yapmayacakti ama suyum fazla olunca riskliydi o yuzden dusuk doz yapmisti. ama simdi gizli seker bakilcak doz fazla olur malesef.
yok kiz Allah korusun eskiden bahsettim
yarin cikar dediler ama. yarin tatilmis persembe seker yuklemesinde ogrencem artik nette sifremi unutmadiysam bakarim netten yarin cikmissa gorurum dr a gitmeden
Sevmeyene bak, bi ara hep sen yazmışsın
Gül gül sen
eline sağlık canım. cepten bakayım. laptontan açılmadı pinterest. ben de yapmıştım mercimek unlu ekmek. güzel olmuştu. çok uzun zaman oldu ama.Fulyacım bugün sipariş birşeyler yaptım bir tok tuttu ki anlatamam.Sen kesin biliyorsundur da yapmışsındır da.Ama diğer arkadaşlara belki faydası olur.
Birisi kırmızı mercimekli ekmek(tuzlu kek de denebilir).
Diğeri de yulaf unlu ekmek.
Tahmini 3 parmak genişliğinde 1 dilim mercikmekli ekmek den,yarım dilimde (2 ısırık) yulaf unlu ekmek den yedim iki üçgen dilim karpuzla. 6-7 saat acıkmadım.Yapmak isteyen olursa tarifin linkini paylaştım arkadaşlar. Ben bayıldım süper güzel bir tarif. Yulaf ununu da kendim yaptım. Yulafı robotta çekip eledim, oldu sana naturel yulaf unu. Cevizlerini de yarım yarım attım, yerken ağıza geliyor.
Diyet Ekmek (Diyetisyen Onaylı) - Nefis Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi | Yemek tarifleri, Yemek, Diyet tatlılar
26.Ağu.2018 - Diyet Ekmek (Diyetisyen Onaylı) Tarifi nasıl yapılır? 423 kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.pin.it
eline sağlık canım. çok yorulmuşsundur ve çok vaktini almıştır bunlar.
Uff gezoomm,yanımda 5 kg vişne beni bekliyor kompostoluk difirize atılıcak.Çook da yorgunum,yüklü sipariş teslim ettim dr hanıma.2.5 kg sarma,1 kg kapya-biber dolma,1.5 kg mercimekli köfte,yulaf unlu ekmek,mercimekli tuzlu kek,ekşi maya ekmeği,balkabaklı-havuçlu truflar,gronala bar. Ne çok yapmışım,bi de pazara gittim.Hiç vişneleri yapasım yok
Uff gezoomm,yanımda 5 kg vişne beni bekliyor kompostoluk difirize atılıcak.Çook da yorgunum,yüklü sipariş teslim ettim dr hanıma.2.5 kg sarma,1 kg kapya-biber dolma,1.5 kg mercimekli köfte,yulaf unlu ekmek,mercimekli tuzlu kek,ekşi maya ekmeği,balkabaklı-havuçlu truflar,gronala bar. Ne çok yapmışım,bi de pazara gittim.Hiç vişneleri yapasım yok
Hı hıvay canina helal olsun evde mi yapiyosun tum bunlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?