Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gelmişim
Tşk ler csnım

Bugün 52 dk yürüyüş yaptım 208 puan onu da yazıver sana zahmet tatlım
Gulhan1

Fulyaaa hala gülüyorum Bi de yasonun msj larını gördüm,anaaa yaso da gelmiş diyorum
Ben hasta ve yaşlı bir kadınım idare edin gaari

Fulyacım bugün sipariş birşeyler yaptım bir tok tuttu ki anlatamam.Sen kesin biliyorsundur da yapmışsındır da.Ama diğer arkadaşlara belki faydası olur.

Birisi kırmızı mercimekli ekmek(tuzlu kek de denebilir).

Diğeri de yulaf unlu ekmek.

Tahmini 3 parmak genişliğinde 1 dilim mercikmekli ekmek den,yarım dilimde (2 ısırık) yulaf unlu ekmek den yedim iki üçgen dilim karpuzla.6-7 saat acıkmadım.Yapmak isteyen olursa tarifin linkini paylaştım arkadaşlar.Ben bayıldım süper güzel bir tarif.Yulaf ununu da kendim yaptım.Yulafı robotta çekip eledim,oldu sana naturel yulaf unu.Cevizlerini de yarım yarım attım,yerken ağıza geliyor.

Son düzenleme:
Canan hoca şeker yüklemesine şiddetle karşıydı.
Malesef burdada hamilelere zorunlu yaptılar.
Neyseki bana yapmadılar fakat kızım mecburen yaptırdı.

dr um gebelikte yapmayacakti ama suyum fazla olunca riskliydi o yuzden dusuk doz yapmisti. ama simdi gizli seker bakilcak doz fazla olur malesef.
bebişmi geliyor tatlım ?

peri menü attım sporda yapıcam
yok kiz Allah korusun eskiden bahsettim
Sonuçların yarın mı çıkıcak buse
yarin cikar dediler ama. yarin tatilmis persembe seker yuklemesinde ogrencem artik nette sifremi unutmadiysam bakarim netten yarin cikmissa gorurum dr a gitmeden

Bakınca yaz bize de cnm.
Bende netten bakıyorum merak ediyorum çünkü
İlla işim hemen olucak

Son düzenleme:
Sevmeyene bak, bi ara hep sen yazmışsın

Uff gezoomm,yanımda 5 kg vişne beni bekliyor kompostoluk difirize atılıcak.Çook da yorgunum,yüklü sipariş teslim ettim dr hanıma.2.5 kg sarma,1 kg kapya-biber dolma,1.5 kg mercimekli köfte,yulaf unlu ekmek,mercimekli tuzlu kek,ekşi maya ekmeği,balkabaklı-havuçlu truflar,gronala bar. Ne çok yapmışım,bi de pazara gittim.Hiç vişneleri yapasım yok

eline sağlık canım. cepten bakayım. laptontan açılmadı pinterest. ben de yapmıştım mercimek unlu ekmek. güzel olmuştu. çok uzun zaman oldu ama.
eline sağlık canım. çok yorulmuşsundur ve çok vaktini almıştır bunlar.

vay canina helal olsun evde mi yapiyosun tum bunlari

vay canina helal olsun evde mi yapiyosun tum bunlari
Hı hı evde yapıyorum fit busem.Sade ve sebzeli erişte çeşitleri,su böreği,el açması börek,tarhana,doğum günü partilerine ve bayanların günlerine tatlı,tuzlu herşey işte.....

Veeee mantı Kayseriyim zaten.Kızlaarr haydi gelin size mantı ikram edeyim.Aman Moniyle perihan duymadan ben susayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…