Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kız aylin 2018 in mesajını nereden buldun Allah iyiliğini versin evet canım benim motivasyonumu kaybettim. motivasyona ihtiyacım var. mübarek gitti mi kolay kolay da geri gelmiyor şu 75 i bir görebilsem o bile kâr bana
kim gel diyor kız? döveriz onu biz de seni çok seviyoruz gitme bir yerlere

Kahvaltı çavdar ekmeği ile peynirli tost salatalık biber domates
Ara 1 kase cacık
Akşam 1 kepçe yayla çorbası 100 gram ızgara tavuk salata 1 dilim çavdar ekmeği
Şu 2 litre
30 dakika yürüyüş

Evet ya bana da geliyor takımımıza gel diye toplu mesaj sanırım .demin 13.takimdan geldi girdim biraz baktım millet akın etmiş oraya.Kazen de takım kaptanına mesaj yazmış bak benim mesaj etkili olmuş diye.Sanırım Kazen toplu atıyor o mesajları.

selamlar harunlar
menüm:
sabah çay arada kavun karpuz kiraz
öğlen mercimek çorbası et döner
saat 5 gibi 1 bardak kefir
6 da magnum mini birkaçtane yeşil nohut
akşam chai li yoğurt ve muz. annemler et dürüm getirdi. avuç içi kadar böldüm yarısını oğlan yedi. çikolatalı kahvaltılık gevrek yedim biraz. şimdi çay demliyorum. hıı 2 bardağa yakın ayran ve 1 çay bardağı şalgam içtim.
çok karıştırdım yani.
heleki dünden sonra resmen facia
lesli yapmam gerek kesinlikle. yapınca yazarım
su 1 lt ye yakın içtim

gebelikte suyum fazlaydi seker yuklemesi yapmak zorunda kaldi dr um baygınlık geçirmistim 75 ml. olmasina ragmen.bu kez daha cok yukleyecekler sanırım gizli sekere bakcam dedi cunku dr. insallah yine bayilmam
bebişmi geliyor tatlım ?
peri menü attım sporda yapıcam

Hay maşallah
Bu haftada bbirincilein sırlarını paylaştığı topiğe sen yazarsın inşallah.

Banada sürekli istek geliyor.
Hepsi sağolsun, bende burayı bırakmam

mide mide olalı böyle zulüm görmemiştir hatçe gı, ne suç işledide bu eziyeti reva gördün

Son düzenleme:
Perihan benim adım nereye gitti bacım Dün 45 dk yürüyüş ,bugün 52 dk yürüyüş yaptım cnm
Gulhan1

Hey Allahım yaa,arabada yazmıştım.Bi de eve yaklaştık acele acele bi yazıyom ki sorma.Ne bileyim nasıl oldu hala anlamış değilim.Eski msj ları da hiç karıştırmaamm,aramaam zaten vaktim de yok.
Ben de diyorum taaaa Ocağa kadar daha çok var.
Amaan neyse iyi de oldu,seni biraz motive ettiysem ne mutlu bana.

Fulyaaa hala gülüyorum Bi de yasonun msj larını gördüm,anaaa yaso da gelmiş diyorum
Ben hasta ve yaşlı bir kadınım idare edin gaari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…