Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ya böyle kötü davet mi olur ya
Diğer takımlar kilo problemi içinde boğulurken ne demek
Zaten problemleri olmasa burada işleri ne ,motive olabilmek için geliyor insanlar bu gruplaraEki Görüntüle 2663838

ben yazdım bu mesajı... şaka yollu yazıldığı çok belli olduğunu düşünüyorum. Diğer grup çağrılarında da aynı esprili dili kullandım.

Öyle tabiki ablam. İnsanız bir kuralımız yok ki. Sen nasıl oldun ablam daha iyi misin?

Ya böyle kötü davet mi olur ya
Diğer takımlar kilo problemi içinde boğulurken ne demek
Zaten problemleri olmasa burada işleri ne ,motive olabilmek için geliyor insanlar bu gruplaraEki Görüntüle 2663838
Gruba insan çekebilmek için bir nevi slogan gibi düşün canım anladın mı? Diğer grupları niye kötülesin yahu ne kadar ilginç bir düşünce

Hayırlı cumalar arkadaşlar.İşe dalmışım kilo bildirimimim birazcık gecikti.Hiçbirşey yememişken de tartıldım hemen yazayım.Geçmişi hızlıca okudum,tek tek yazamadım ama kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum süpersiniz.İnşallah bu hafta 1. olacağız.Ben de çok mutluyum 7 lere az kaldı çok şükür.
Perihancım,dün 30 dk,bugün 45 dk yürüyüş yaptım
Gulhan1

Geçen Hafta : 84.5
Bugün : 81.1
Fark : 3.4
Yüzde : 4.02

Maşallah ..

Muhteşem ötesi

MaşAllah darısı başımıza ablam :) ne yaptın birinciler sayfasına yazda feyz alalım

Sen naptın böyle yaa sayende grup başarı ortalaması yükseldi başlı başına sen taşıcan bizi birinciliğe

Canim o benim tavsiye ettiğim kapsullerden bi denesenmi..denemekte yarar var...bağirsak sorunlarina özel kapsüller...belkide iyi gelecek..googlden araştir istersen
Şimdilik maddi durumum el vermiyor canım benim. Dur bakalım annemle birlikte sıvı beslenmeye çalışacağız o arada düzenlemiş de olurum belki sağ olasin
ben yazdım bu mesajı... şaka yollu yazıldığı çok belli olduğunu düşünüyorum. Diğer grup çağrılarında da aynı esprili dili kullandım.
Şaka yollu yazıldığı belli ona bir şey demiyorum tabiki ama bazen gerçekten kilo vermek içi boğuşup da sonuç alamadığımız zaman,hele ki benim gibi üzerine bir de sağlık sorunları çıkıp da veremediğiniz zaman, ve bu konuda kötü anılar geçirdiyseniz biraz alınganlık yapabiliyoruz tabiki
Aaaa bi dakika ya yazarken aklıma geldi Kazen diyorlardı, ben de Kazen kim demistim yoksa siz misiniz
Kazen mesaj atıyor kızıyor vs denilmişti bir ara ,şimdi fark ettim
Hep de ikimize atıyorlar bu bildirimleri :)
Yaa atsınlar ne diyeyim dur şimdi ban yicez kız
Ya şaka bir yana zaten pek giremiyorum sıkıntı degil de çok uzun zamandır böyle tıkanıp kalınca insan bir hassas oluyor galiba ehehh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…