Ya böyle kötü davet mi olur ya
Diğer takımlar kilo problemi içinde boğulurken ne demek
Zaten problemleri olmasa burada işleri ne ,motive olabilmek için geliyor insanlar bu gruplaraEki Görüntüle 2663838
Hep de ikimize atıyorlar bu bildirimleri :)Ya böyle kötü davet mi olur ya
Zaten problemleri olmasa burada işleri ne ,motive olabilmek için geliyor insanlar bu gruplaraEki Görüntüle 2663838
Öyle tabiki ablam. İnsanız bir kuralımız yok ki. Sen nasıl oldun ablam daha iyi misin?Bazen günler oluyo insan kendini frenleyemiyor....yasakli birşey yiyorsun..nasil olsa diyet gitti...bugün yiyim gitsin oluyo..sonra önü alinamiyor toparlanmasi zor oluyor .sonraki günlerde devam ediyor zincir sistemi gibi.. ..gün oluyor yasaklilari çok ölçülü bir şekilde yiyip durdurabiliyor insan kendini...bu durum değişebiliyor..o gün insanin ruh haline bağli oluyor...
Teşekkür ederim ablam :) senin yolun hepimizin yolu olur inşAllah incecik oluruz.
Gruba insan çekebilmek için bir nevi slogan gibi düşün canım anladın mı? Diğer grupları niye kötülesin yahu ne kadar ilginç bir düşünceYa böyle kötü davet mi olur ya
Herkese gidiyor canim, bana da geliyor ve mesajlar ayni genelde , takilmayin :)Hep de ikimize atıyorlar bu bildirimleri :)
Bence hepimize geliyor..ben gülüp geçiyorum he he tabi tabi diyerekHep de ikimize atıyorlar bu bildirimleri :)
Iyim canim düzeldim sadece biraz kuru öksürük var oda geçerÖyle tabiki ablam. İnsanız bir kuralımız yok ki. Sen nasıl oldun ablam daha iyi misin?
Maşallah ..Hayırlı cumalar arkadaşlar.İşe dalmışım kilo bildirimimim birazcık gecikti.Hiçbirşey yememişken de tartıldım hemen yazayım.Geçmişi hızlıca okudum,tek tek yazamadım ama kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum süpersiniz.İnşallah bu hafta 1. olacağız.Ben de çok mutluyum 7 lere az kaldı çok şükür.
Perihancım,dün 30 dk,bugün 45 dk yürüyüş yaptım
Gulhan1
Geçen Hafta : 84.5
Bugün : 81.1
Fark : 3.4
Yüzde : 4.02
Bende dedim ben zayıflayamıyorum diye mi bana geliyor :)Herkese gidiyor canim, bana da geliyor ve mesajlar ayni genelde , takilmayin :)
Geçmiş olsun ablam bol bol ılık su içIyim canim düzeldim sadece biraz kuru öksürük var oda geçer
Muhteşem ötesiHayırlı cumalar arkadaşlar.İşe dalmışım kilo bildirimimim birazcık gecikti.Hiçbirşey yememişken de tartıldım hemen yazayım.Geçmişi hızlıca okudum,tek tek yazamadım ama kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum süpersiniz.İnşallah bu hafta 1. olacağız.Ben de çok mutluyum 7 lere az kaldı çok şükür.
Gulhan1
Biz yolımuzda ilerliyoruz çok güzel bir takımızBence hepimize geliyor..ben gülüp geçiyorum he he tabi tabi diyerek
MaşAllah darısı başımıza ablam :) ne yaptın birinciler sayfasına yazda feyz alalımHayırlı cumalar arkadaşlar.İşe dalmışım kilo bildirimimim birazcık gecikti.Hiçbirşey yememişken de tartıldım hemen yazayım.Geçmişi hızlıca okudum,tek tek yazamadım ama kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum süpersiniz.İnşallah bu hafta 1. olacağız.Ben de çok mutluyum 7 lere az kaldı çok şükür.
Gulhan1
Perihan ablam bir önerim var. Oluru var mı sen bilirsin. Aslında haftalık olarak vki de hesaplasak( vücut kitle indeksi) :)Iyim canim düzeldim sadece biraz kuru öksürük var oda geçer
Sen naptın böyle yaa sayende grup başarı ortalaması yükseldi başlı başına sen taşıcan bizi birinciliğeHayırlı cumalar arkadaşlar.İşe dalmışım kilo bildirimimim birazcık gecikti.Hiçbirşey yememişken de tartıldım hemen yazayım.Geçmişi hızlıca okudum,tek tek yazamadım ama kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum süpersiniz.İnşallah bu hafta 1. olacağız.Ben de çok mutluyum 7 lere az kaldı çok şükür.
Gulhan1
Aylin öyledirSen naptın böyle yaa sayende grup başarı ortalaması yükseldi başlı başına sen taşıcan bizi birinciliğe
Şimdilik maddi durumum el vermiyor canım benim. Dur bakalım annemle birlikte sıvı beslenmeye çalışacağız o arada düzenlemiş de olurum belki sağ olasinCanim o benim tavsiye ettiğim kapsullerden bi denesenmi..denemekte yarar var...bağirsak sorunlarina özel kapsüller...belkide iyi gelecek..googlden araştir istersen
Şaka yollu yazıldığı belli ona bir şey demiyorum tabiki ama bazen gerçekten kilo vermek içi boğuşup da sonuç alamadığımız zaman,hele ki benim gibi üzerine bir de sağlık sorunları çıkıp da veremediğiniz zaman, ve bu konuda kötü anılar geçirdiyseniz biraz alınganlık yapabiliyoruz tabikiben yazdım bu mesajı... şaka yollu yazıldığı çok belli olduğunu düşünüyorum. Diğer grup çağrılarında da aynı esprili dili kullandım.
Yaa atsınlar ne diyeyim dur şimdi ban yicez kızHep de ikimize atıyorlar bu bildirimleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?