- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
SüperGünaydın hayırlı cumalarınız olsun. Dün gece süpriz oldu malum günüm geldi çattı
Geçen cuma 58,1
Bugün 57,2
moni @perihan00
HarikaGünaydın hanımlar
Dün serbest gün gibi oldu ama elimde olmadan bende hareketli olmaya çalıştım.
Kilom 75.9
Pazartesi 78.8
Moral bozmak yokGünaydın kızlar. Herkese mutlu bir bildirim günü olsun. Bana olmayacağı kesin amaönce size eşimin kilosunu yolluyorum, farkı görün diye..
aha bi kaçak gördümmmAnaaam cımbız hâlâ burlarda. Moni de burda.helooooğğ
Günaydın arkadaslar
7 gün kesin olmakla birlikte tahmini 10 güne yakın wc sıfır
Az önce tartıldım 79.0
Geçen hafta diyelim : 78.2
Bugün: 79.0
D
fark +800gr
Bir iki gün içerisinde malum gün gelecek
Yine de fena değil hani
Günaydın kilom 70
kiz hatice harikasin sen bi asilsan varya 2 ayda bu is biter yeminleGünaydın hanımlar
Dün serbest gün gibi oldu ama elimde olmadan bende hareketli olmaya çalıştım.
Kilom 75.9
Pazartesi 78.8
Tatlım yanlış anlama ama keşke önden deneseydin bende bulantı ve ishal yapmıştı. Vücudunu bı kontrol etseydin
Islık çaldım vayy
Günaydın kızlar. Herkese mutlu bir bildirim günü olsun. Bana olmayacağı kesin amaönce size eşimin kilosunu yolluyorum, farkı görün diye..
obeztom artık yeni tartıyı mı kullanacaksın, ona göre kilo farkını belirticem.Geldik zurnanın zırt dediği yere..
Eski tartı beyaz/yeni tartı siyah olan
Yalan kilo:83.1/ gerçek :89.1
6 kilo farkta çok fazlaGünaydın kızlar. Herkese mutlu bir bildirim günü olsun. Bana olmayacağı kesin amaönce size eşimin kilosunu yolluyorum, farkı görün diye..
SüperGeçen hafta 82.6
Bu hafta 81.6hedef onikiden vuruldu
Aradaki fark -1 kg
HarikaGeçen Cuma 67,8
Bu gün 66,9
Fark -900 gram
Inş cnm wc düz3nli olmayınca zayıflamak gerçekten çok zorlaşıyor. Inş ilaç işe yarar. Değerlerinin çok kötü olmamasına sevindimherkes cok guzel kilolar vermis masallah
dr dan ciktim degerlerin ilac kullancak kadar kotu degil dedi sevindim. beslenmeni duzenle kilo ver dedi3 gunde wc ciktigimi soyledim ilac verdi bakalim belki wc duzene girince zayiflamama da faydasi olur
Hadi inşallah canımherkes cok guzel kilolar vermis masallah
dr dan ciktim degerlerin ilac kullancak kadar kotu degil dedi sevindim. beslenmeni duzenle kilo ver dedi3 gunde wc ciktigimi soyledim ilac verdi bakalim belki wc duzene girince zayiflamama da faydasi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?