Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kiz misiniz fesadi gecircen noldu senin ilaclar hani ise yariyodu neden boyle oldu
Günaydın kilom 70

natsu kactiki kilon??
B busefit geçmiş olsun troit çıkmaması iyi olmuş troitle kilo vermenin ne kadar zor olduğunu iyi bilirim

sag ol cnm sana da gecmis olsun var sanirim sende

Günaydın hanımlar
Dün serbest gün gibi oldu ama elimde olmadan bende hareketli olmaya çalıştım.
Kilom 75.9
Pazartesi 78.8
kiz hatice harikasin sen bi asilsan varya 2 ayda bu is biter yeminle
Tatlım yanlış anlama ama keşke önden deneseydin bende bulantı ve ishal yapmıştı. Vücudunu bı kontrol etseydin

Islık çaldım vayy

yok dpgru diyosun ama daha once kardesimde gorup denemistim. spor yaparken iciyodu cok begenmistim. esimde spor yapiyo ben icemezsem o icer ama ins ben iccem
Günaydın kızlar. Herkese mutlu bir bildirim günü olsun. Bana olmayacağı kesin amaönce size eşimin kilosunu yolluyorum, farkı görün diye..

obezim bosver sallaaaa verdigin kilo ayni sadece rakamlar degisti basaricaz hep beraber

*** 10. TAKIM 683. ETAP ***

Ekrl (61,9///%)
60kiloyum (82.0///% )
Mumu85(71,9///%)
Obezzto (83,1///% )
busefit (78,7///%)
Aylin42konya(84,5///% )
Optumkibby(58,0///%)
dunya cadisi(67,8///%)
sara_28(90,0///% )
bir garip dertli (64,2///%)

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

Baby Cat(78,2/b)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2020
Natsume (69,8/) 25 ekim 2019 da(645. Etap) 61,5 kg ile mezun olan üye.
Fitimfitsinfit(82,6/81,6) bt.27.02.20 bk.84 ( 4. takımdan 79 kg ile bildirimli Hamilelik sebebiyle ayrılan üye.530. etap 13 ağustos 2017)
Ya habibi5534(95,1/)611. etapta 88,5 kg ile 2 kez bildirimsiz izne ayrılan üye, kullanıcı hesabı değişikliği, ya habibi55 kullanıcı isimli üye.(hesabının şifresini kaybetmiş)
Nezesali (57,5/)661. etapta bildirimsiz 56,3 kg ile izne ayrılan üye.
yst38 (/75,9)

herkes cok guzel kilolar vermis masallah

dr dan ciktim degerlerin ilac kullancak kadar kotu degil dedi sevindim. beslenmeni duzenle kilo ver dedi 3 gunde wc ciktigimi soyledim ilac verdi bakalim belki wc duzene girince zayiflamama da faydasi olur
Inş cnm wc düz3nli olmayınca zayıflamak gerçekten çok zorlaşıyor. Inş ilaç işe yarar. Değerlerinin çok kötü olmamasına sevindim

herkes cok guzel kilolar vermis masallah

dr dan ciktim degerlerin ilac kullancak kadar kotu degil dedi sevindim. beslenmeni duzenle kilo ver dedi 3 gunde wc ciktigimi soyledim ilac verdi bakalim belki wc duzene girince zayiflamama da faydasi olur
Hadi inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…