Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın kızlar herkese mutlu, sağlıklı bir hafta sonu diliyorum

Normalde hafta içi uykum olur uyuyamam, hafta sonu da böyle erkenden uyanıyorum, uykum kaçıyor. Ne hikmet-i hüda anlamadım

Bu arada erken uyanınca tartıldım düne göre - 400 gr daha inmişim. Persembe günü moral bozukluğuyla diyeti bozmasaymışım her türlü cuma hedefimi bulacakmışım. tartı konusunda beni pembe rüyamdan uyandıran arkadaşlarımı da tekrar tartılmaları için davet ettim. Ben acı çekiyorum onlar da çeksin banane

Sıvıyla doyuyorsun ya fark bu işte. Mide başka bir şey almıyor bunlar güzel şeyler değil mi? 1/3 mide ile bizim midemiz bir değil, hiç metabolizma falan deme. Öyle olsaydı kilo almazdın zaten

Beynimin bir tarafında bu fikir her daim duruyor. belki bir gün cesaretimi iyice topladığımda vakti geldi deyip olurum. Bana kalsa şu vakit kaç senelik opluydum ama işte eş anne vs. aşıp da gidemiyorsun ki.. En temiz en güzel çözüm

evet acı gerçeklerle yüzleşsinler

mumucum uzulme takima cok guzel katkilarin oluyor bu kez de boyle olsun. o kadar emek verdin senin icin uzuldum bu sonuca sadece. ama toparlarsin elbet meto cok sarsildi bu sonuc normal

vay sen kiloluysan ben napayim oy anam oy
Cok tesekür ederim canim, hergün kilo kilo artinca cok korkmustum ama cok sükür 2 gündür sabitim durdu artik , simdi yavas yavas inme zamani insallah

aynen öyle. insanın kendini parasını kazanması çok güzel. Allaha çok şükür
mercimekli de ölçülerin nasıl canım? senin tarifin nasıl yazabilir misin?
Cok tesekür ederim canim, hergün kilo kilo artinca cok korkmustum ama cok sükür 2 gündür sabitim durdu artik , simdi yavas yavas inme zamani insallah
KT sonrası olağan canım. üzülme. moralini bozma. sen güzel veriyorsun halledersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…