Tebrikler kızlar muhteşemsinizAlinti yapdmadim ...5 ci olmuşuz....
Bireysel derrcede
@Aylin42Konya 1 ci
sara_28 3 cü olmuşun.tebrikler
Canın sagolsun hepimizin yüzünden oluyor böyle haftaya süper olursunÜzgünüm benim.yüzümden
Sıvıyla doyuyorsun ya fark bu işte. Mide başka bir şey almıyor bunlar güzel şeyler değil mi? 1/3 mide ile bizim midemiz bir değil, hiç metabolizma falan deme. Öyle olsaydı kilo almazdın zatenTüp olsan ne olacak ki gezom 90 kiloyu gördüm biliyorsun.Şu an da açlıktan ölüyorum.Girip çıkıp eşime açıııımmm açııımmmm diyip duruyorum.O da bana sabret sabretmek güzeldir diye destek olmata çalışıyor.Benim 10 yıl oldu bi tanem tüp mide olalı sizlerden çok fazla da fark olduğunu sanmıyorum.Ben oldum olası çok güzel kilo veririm metam hızlı.Ameliyat olduğum ilk ay 18 kg verdim.Ve 10.5 ayda 80 kg verip,140 kilodan 60 a düşüp hedefinde çok altına inmiştim.Dr um bile hayretler içinde kalmıştı ve beni tanıyamamıştı.Demişti ki Aylin hanımın sesini duyuyorum ama kendini göremiyorum.Benim lakabımı rekor hastam olarak takmıştı.Ben koruyamıyorum en büyük sorunum ve iradesizliğim bu.
Sakın düşünme aklından çıkar,diyetine odaklan obezim
Günaydın kızlarherkese mutlu, sağlıklı bir hafta sonu diliyorum
Normalde hafta içi uykum olur uyuyamam, hafta sonu da böyle erkenden uyanıyorum, uykum kaçıyor. Ne hikmet-i hüda anlamadım
Bu arada erken uyanınca tartıldım düne göre - 400 gr daha inmişim. Persembe günü moral bozukluğuyla diyeti bozmasaymışım her türlü cuma hedefimi bulacakmışım. tartı konusunda beni pembe rüyamdan uyandıran arkadaşlarımı da tekrar tartılmaları için davet ettim. Ben acı çekiyorum onlar da çeksin banane
Cok tesekür ederim canim, hergün kilo kilo artinca cok korkmustum ama cok sükür 2 gündür sabitim durdu artik , simdi yavas yavas inme zamani insallahmumucum uzulme takima cok guzel katkilarin oluyor bu kez de boyle olsun. o kadar emek verdin senin icin uzuldum bu sonuca sadece. ama toparlarsin elbet meto cok sarsildi bu sonuc normal
vay sen kiloluysan ben napayim oy anam oy
Gecmis olsun canimmenum
sabah malesef hem annem endoskopi oldu basini bekledim ondan oncede kendim hastanedeydim uzun sure disardaydim ve 2 acma yedim
oglen
tarhana corbasi
aksam
1 dilim tb ekmek
3 dilim hindi fume
2 lt su
Gulhan1
rica ederim canim sorun değil..bende buranin vesilesiyle kilomu korumaya çalişiyorumGulhan1 listeleri tablolari hazirlayip hepimizi takip ettigin emek verdigin icin cok tesekkur ederim bende pericim hakkin ödenmez
Yaşasın kötülükevet acı gerçeklerle yüzleşsinler
aynen öyle. insanın kendini parasını kazanması çok güzel. Allaha çok şükürTşk ederim canım,evet çok yoruldum,çok da zaman alıyor tabii ki.
Bunları yapmakla iş bitmiyor ki.Bi de kameranın öteki yüzü var
Tabii ki bulaşıklar makina doldu yıkandı,masanın üstü de elde yıkanan full tencere leğen borcam dolu.
Ekmekler dinlenince çok daha güzel oluyor.O yüzden dün akşam pişirdim yattım.Sabah da ekmek kesme mak kestim
Benim yaptığım mercimek unundan değil mercimeğin kendinden canım.Sen onu da biliyorsundur
Şu bir gerçek ki inasanın kendi parasını kazanmak çok güzel bir duygu.Bütün yorgunluğuna değiyor.Emek olmadan yemek olmaz
KT sonrası olağan canım. üzülme. moralini bozma. sen güzel veriyorsun halledersin.Cok tesekür ederim canim, hergün kilo kilo artinca cok korkmustum ama cok sükür 2 gündür sabitim durdu artik , simdi yavas yavas inme zamani insallah
Kızımın bugün diyetisyen randevusu var. Bakalım ne olucak, çok merak ediyorum
menum
sabah malesef hem annem endoskopi oldu basini bekledim ondan oncede kendim hastanedeydim uzun sure disardaydim ve 2 acma yedim
oglen
tarhana corbasi
aksam
1 dilim tb ekmek
3 dilim hindi fume
2 lt su
Gulhan1
Alinti yapdmadim ...5 ci olmuşuz....
Bireysel derrcede
@Aylin42Konya 1 ci
sara_28 3 cü olmuşun.tebrikler
aylin ve sara cok tebrikleer
Tebrik ederim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?