69,8 mişkiz misiniz fesadi gecircen noldu senin ilaclar hani ise yariyodu neden boyle oldu
natsu kactiki kilon??
sag ol cnm sana da gecmis olsun var sanirim sende
kiz hatice harikasin sen bi asilsan varya 2 ayda bu is biter yeminle
yok dpgru diyosun ama daha once kardesimde gorup denemistim. spor yaparken iciyodu cok begenmistim. esimde spor yapiyo ben icemezsem o icer ama ins ben iccem
obezim bosver sallaaaa verdigin kilo ayni sadece rakamlar degisti basaricaz hep beraber
Boy 1.60 cm. Kilo şu an 65.iki hafta önce diyetisyene başladığında 68 kiloydu, üç kilo vermiş fakat bu dönemde regl de oldu bitti. Yine de mutlu oldum :)güzel geçer umarım canım. kaç kiloydu boyu kaç?
Boy 1.60 cm. Kilo şu an 65.iki hafta önce diyetisyene başladığında 68 kiloydu, üç kilo vermiş fakat bu dönemde regl de oldu bitti. Yine de mutlu oldum :)
Bu arada kızımın bu kadar kilo almasındaki sebeplerden biri de bizim tartı çünkü onu tartıda üç kilo eksik gösteriyor. Yavrum annesi gibi mutlu mesut yaşıyordu
Sıvıyla doygunluk yarım saat sürüyor,sonra yine açım.Hatta normal yediğimde bile yarım saat sonra yine açım.Mesela annem güzel yer 2 öğün yer ve hiç kilo almaz.Ben günde 10 öğün yiyorumdur belki de.Sıvıyla doyuyorsun ya fark bu işte. Mide başka bir şey almıyor bunlar güzel şeyler değil mi? 1/3 mide ile bizim midemiz bir değil, hiç metabolizma falan deme. Öyle olsaydı kilo almazdın zaten
Beynimin bir tarafında bu fikir her daim duruyor. belki bir gün cesaretimi iyice topladığımda vakti geldi deyip olurum. Bana kalsa şu vakit kaç senelik opluydum ama işte eş anne vs. aşıp da gidemiyorsun ki.. En temiz en güzel çözüm
1 su bardağı mercimek,1 su bardağı bulgur fulyacım.Bazıları bulguru 2 koyuyorlar ama mercimeği fazla olunca daha lezzetli oluyoraynen öyle. insanın kendini parasını kazanması çok güzel. Allaha çok şükür
mercimekli de ölçülerin nasıl canım? senin tarifin nasıl yazabilir misin?
KT sonrası olağan canım. üzülme. moralini bozma. sen güzel veriyorsun halledersin.
Tşk ler canım
Bir ay kadar önce falan, çok da önemli değil canım yaNe zaman oldu bu olay canım mobbing fln
Benim 77.5 . -1.5 kgYeni hedefler belirlensin kizlar...
Benim hedefim eksi 1 kilo olsun .59.1/58,1/-1.0
1 su bardağı mercimek,1 su bardağı bulgur fulyacım.Bazıları bulguru 2 koyuyorlar ama mercimeği fazla olunca daha lezzetli oluyor
Onu unutmak ne mümkündiyete başlaması güzel. kilosunu kontrol altına alır. vermeye başlamış bile mutlu olo tartıyı da unutun artık
Yine de çok büyük bir destek. Hızlı ve kolay çözüm. Bizim gibi sürünmek yokSıvıyla doygunluk yarım saat sürüyor,sonra yine açım.Hatta normal yediğimde bile yarım saat sonra yine açım.Mesela annem güzel yer 2 öğün yer ve hiç kilo almaz.Ben günde 10 öğün yiyorumdur belki de.
Her acıktığımda istediğimi yediğim için de kilo alıyorum obeztom.Az az sık sık yiyince kilo alınıyor işte.Yani demek istediğim şu kendimi frenlemezsem,irademe sahip çıkmazsam kilo alıp başını gidiyor.Hatta dr um her zaman op olmak sihirli bir değnek değil der
Üye Adi | Cu. | Ct. | Pz. | Pt. | Sa. | Ça. | Pe | hedef |
N nezesali | - | |||||||
@Ekrl | +135 | |||||||
| - | |||||||
| - | 79,0/77,5/-1,5 | ||||||
| - | |||||||
| - | |||||||
B busefit | + 2× | 78,7/77,7/-1,0 | ||||||
| - | 66,9/65,9/-1,0 |
Cu | Ct | Pz | Pz | Sa | Ça | Pe | hedef | |
| +80 | 63,6/62,4/-1,2 | ||||||
| - | |||||||
| - | |||||||
O optumkibbye | - | |||||||
| - | |||||||
| 372 | 81,1/81,1 | ||||||
F Fitimfitsinfit | 360 | 81,6/80,6/-1,0 | ||||||
Güzel menü..Kahvaltı peynir 5 zeytin salatalık domates maydanoz 1 dilim çavdar ekmeği
Akşam 5 ızgara köfte salata 1 dilim çavdar ekmeği 1 bardak ayran
Şu 2 litre
Spor 30 dakika leslie
Gecmis olsun canim
rica ederim canim sorun değil..bende buranin vesilesiyle kilomu korumaya çalişiyorum..
Annene çok geçmiş olsun canım
Boy 1.60 cm. Kilo şu an 65.iki hafta önce diyetisyene başladığında 68 kiloydu, üç kilo vermiş fakat bu dönemde regl de oldu bitti. Yine de mutlu oldum :)
Bu arada kızımın bu kadar kilo almasındaki sebeplerden biri de bizim tartı çünkü onu tartıda üç kilo eksik gösteriyor. Yavrum annesi gibi mutlu mesut yaşıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?