Yaa kıyamambenim hedefim 100 gramla tutmadı.Önümüzdeki hafta için de hedefim -1 kg olsun.Yani 65,9
İnşallah 65 leri görürüm Allah 'ım söz veriyorum hiç kaçamak yapmayacağım,spor da yapacağım.Haftaya 65 lerde olayım lütfen Allah'ım.Amin.
Tebrik ederim kızlarAlinti yapdmadim ...5 ci olmuşuz....
Bireysel derrcede
Aylin42Konya 1 ci
sara_28 3 cü olmuşun.tebrikler
Senin de emeğine sağlık Perihan. Bizim iççn uğraşıp didinip liste hazırlıyorsun. Çok teşekkürlerTAKIM DERECELERİ
1. (4.takim) ==> %1.086
2. (9.takim) ==>0.905
3. (6.takim) ==> % 0.880
BİREYSEL DERECELER
1. [IMG alt="EceZ"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/764/764289.jpg?1591088518[/IMG] EceZ ==>%4==> 5. TAKIM ,
[IMG alt="Tanssss"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/869/869443.jpg?1586987833[/IMG] Tanssss ==> %4==> 4.TAKIM ,
Aylin42Konya Aylin42Konya ==> %4==> 10. TAKIM
2. B barga ==> %2.44 ==> 4. TAKIM
3.sara_28 sara_28 ==> %2.22 ==> 10.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
[IMG alt="MuMu85"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/375/375614.jpg?1591207056[/IMG] MuMu85 ==> -%4.73==> 10.TAKIM
Sağol canim rica ederimSenin de emeğine sağlık Perihan. Bizim iççn uğraşıp didinip liste hazırlıyorsun. Çok teşekkürler
Ablacım yuvarlak tepsi çapı 37 cm . Sen fırında yapmadıgında ocakta mı pişiriyorsunAmiiinnn bi tanem,hepimiz görelim inşallah.Su böreği tarifi verebilmem için tepsinin çapını bilmem gerekiyor tatlım.Ben fırında pişirmem,ocakta pişiriyorum.Sen nasıl yapıcaksın söyle,ben de ona göre yazayım canım olur mu
Rica ederim ablacım ne olacak ki lafı bile olmazFırında düşünüyorum ablam ölçüp yazarım :) çok teşekkür ederim şimdiden
Tüp olsan ne olacak ki gezom 90 kiloyu gördüm biliyorsun.Şu an da açlıktan ölüyorum.Girip çıkıp eşime açıııımmm açııımmmm diyip duruyorum.O da bana sabret sabretmek güzeldir diye destek olmata çalışıyor.Benim 10 yıl oldu bi tanem tüp mide olalı sizlerden çok fazla da fark olduğunu sanmıyorum.Ben oldum olası çok güzel kilo veririm metam hızlı.Ameliyat olduğum ilk ay 18 kg verdim.Ve 10.5 ayda 80 kg verip,140 kilodan 60 a düşüp hedefinde çok altına inmiştim.Dr um bile hayretler içinde kalmıştı ve beni tanıyamamıştı.Demişti ki Aylin hanımın sesini duyuyorum ama kendini göremiyorum.Benim lakabımı rekor hastam olarak takmıştı.Ben koruyamıyorum en büyük sorunum ve iradesizliğim bu.O dediğin nedir anlamadım ki
Valla çok hızlı gidiyorsun, çok özeniyorum. Bende mi mide küçültsem ne yapsam?? Yoksa bu gidişin sonu yok. Mehter gibi bir ileri iki geri
Tşk ederim canım benimTebrik ederim kızlar
Ben fırında hiç yapmam canım,ocak da yaparım.Çook daha güzel oluyor.Hatta sipariş yaptığım kişiler ondan sizin ki çok güzel oluyor diyorlar.Ama tabii ki sen bilirsin ablacım.Şu zeytinleri bitireyim yatınca yazayım olur mu?Ablacım yuvarlak tepsi çapı 37 cm . Sen fırında yapmadıgında ocakta mı pişiriyorsun
Ne zaman müsait olursan ablam acelesi yok. Kolay gelsin . Bereketli olsun yaptıklarınBen fırında hiç yapmam canım,ocak da yaparım.Çook daha güzel oluyor.Hatta sipariş yaptığım kişiler ondan sizin ki çok güzel oluyor diyorlar.Ama tabii ki sen bilirsin ablacım.Şu zeytinleri bitireyim yatınca yazayım olur mu?
Kizlar üzgünüm ama kt sonrasi bekledigim biseydi keske gecen hafta izne ayrilsaydim
Gecen hafta 71.9
Bu hafta 75.3
Fark + 3.4
Yüzde 4.73
Kendimi de yazayım
158 boy
63.6 kg
Vki 25.5 ben kiloluyum
Muhteşemsiniz kızlar, tebrik ederimAlinti yapdmadim ...5 ci olmuşuz....
Bireysel derrcede
Aylin42Konya 1 ci
sara_28 3 cü olmuşun.tebrikler
Canin sağolsun canım, haftaya telafi edersin inşallahÜzgünüm benim.yüzümden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?