MalesefCiddi misin,ay canımsın üzüldüm valla
Ablam sende mi apa yapıyorsun :) bayram için senden su böreği tarifi istemeyi düşünüyordum bende. Kolay gelsin ablacım Allah emeklerinin karşılıgını görmeyi nasip etsin inşAllah.Tşk ederim tatlım,poş reset yapmaya çalışıyorum işte elimden geldiğince.Menü yazmaya hiç vaktim olmuyor.İnan yeni oturdum,oturdum ama yine iş var.Mayalı puaça için 3-4 kg zeytinin çekirdeklerini çıkarıcam.Bugün kü menümü yazayım istersen.
Sabah 2 bardak ayran içtim
İkindi dayanamadım 3 tane en yumuşağından kayısı yedim.Katı yememek için yumuşağını seçtim
Akşam 2 kepçe et-kemik suyuna 1 bardak da su ekledim onu içtim.İçine 5 küp şeker büyüklüğünde ekşi maya ekmeği attım.Yine katı olmasın diye
Zeytinin tuzu,lezzeti... nasıl diye az önce 1 tane ağzıma attım.Tekrar ağzımdan çıkarıp attım.İnan bu kadar dikkat ediyorum.Bu gün 2 kere yürüyüş yaptım.Bi sabah yaptım bi de saat 7 de eşimle çıkıp tekrar yürüdük
Benim hedef aynı kalsın ablam bu haftayı firesiz geçirirsem fazlasıda sürpriz olur :)Haftalik hedifini tutturanlar....
1 .@Aylin42Konya.hedef 2,5 eksi kiloydu giden 3,4
84,5/81,1/-3,4
2. F Fitimfitsinfit hedef 1 kiloydu..
82,6/81,6/-1,0
3. @Ekrl hedef 0,4 gramdi
61,9/61,5/-0,4
Dün 30 dk tempolu yürüyüş yaptım yazdım aslında ama görmedin sanırım cnm.Bugün de 45 dk sabah,48 dk akşam yine tempolu yürüyüş yaptık eşimle�
Üye Adi Cu. Ct. Pz. Pt. Sa. Ça. Pe hedef @nezesali + +80 - + + - - @Ekrl + + +40 +104 - - - 61,9/61,5/-0,4 @Natsume + + - - - - - 69,8/68,5/-1;3 @Baby Cat - - - - - - - @Ya habibi5534 - - - - + + - @60kiloyum - + + - - - - @busefit + + + + +1/2 + +120 + 78,7/77,9/-0,8 dunya cadisi 1.ci + +120 +180 + + + +210 67,8/66,8/-1,0
Bir garip dertli +60 +120 - - +160 +90 64,2/63,0/-1,2 obezzto 2.ci +40 +84 - + +360 - 83,1/82,1/-1,0 MuMu85 - - - - - - - 71,9/70,0/-0,9 F Fitimfitsinfit 90 80 180 82.6/81,6/-1,0 @optumkibbye 4.cü - +194 +104 +80 + +96 + @yst38 5.ci - - - -120 +120 +192 - Aylin42Konya 3.cü - - - -180 -208 - -90 84,5/82,0/-2,5
Darısı başımıza demişin ama ben AMİİİNNNN demeyi unutmuşum canım kusura bakmaTşk ederim tatlım,poş reset yapmaya çalışıyorum işte elimden geldiğince.Menü yazmaya hiç vaktim olmuyor.İnan yeni oturdum,oturdum ama yine iş var.Mayalı puaça için 3-4 kg zeytinin çekirdeklerini çıkarıcam.Bugün kü menümü yazayım istersen.
Sabah 2 bardak ayran içtim
İkindi dayanamadım 3 tane en yumuşağından kayısı yedim.Katı yememek için yumuşağını seçtim
Akşam 2 kepçe et-kemik suyuna 1 bardak da su ekledim onu içtim.İçine 5 küp şeker büyüklüğünde ekşi maya ekmeği attım.Yine katı olmasın diye
Zeytinin tuzu,lezzeti... nasıl diye az önce 1 tane ağzıma attım.Tekrar ağzımdan çıkarıp attım.İnan bu kadar dikkat ediyorum.Bu gün 2 kere yürüyüş yaptım.Bi sabah yaptım bi de saat 7 de eşimle çıkıp tekrar yürüdük
Amiiinnn bi tanem,hepimiz görelim inşallah.Su böreği tarifi verebilmem için tepsinin çapını bilmem gerekiyor tatlım.Ben fırında pişirmem,ocakta pişiriyorum.Sen nasıl yapıcaksın söyle,ben de ona göre yazayım canım olur muAblam sende mi apa yapıyorsun :) bayram için senden su böreği tarifi istemeyi düşünüyordum bende. Kolay gelsin ablacım Allah emeklerinin karşılıgını görmeyi nasip etsin inşAllah.
Ellerine sağlık Ayşem.Kaçıncı olduklisteyi paylaştım kızlar.
Benim sabit olsun canım.Bu haftada ki gibi çok kilo verince bir iki hafta duraklar kilom.Kendimi biliyorum çünküYeni hedefler belirlensin kizlar...
Benim hedefim eksi 1 kilo olsun .59.1/58,1/-1.0
Yok canim gördüm..30 dakika yürüyüş yazmişin. .öyle olunca normal tempoda hesapladim...bugünkileride deftere not ettim..hakkini helal et canim..Dün 30 dk tempolu yürüyüş yaptım yazdım aslında ama görmedin sanırım cnm.Bugün de 45 dk sabah,48 dk akşam yine tempolu yürüyüş yaptık eşimle
Gulhan1
Helal olsun tatlım,bun da ne var ki.Ellerine emeğine sağlık cnm o kadar uğraşıyorsun.Kaçıncı olduk???Yok canim gördüm..30 dakika yürüyüş yazmişin. .öyle olunca normal tempoda hesapladim...bugünkileride deftere not ettim..hakkini helal et canim..
Üzgünüm benim.yüzümdenAlinti yapdmadim ...5 ci olmuşuz....
Bireysel derrcede
Aylin42Konya 1 ci
sara_28 3 cü olmuşun.tebrikler
Evet 5. olmuşuz buldum az önce.Alinti yapdmadim ...5 ci olmuşuz....
Bireysel derrcede
Aylin42Konya 1 ci
sara_28 3 cü olmuşun.tebrikler
Çok tşk ederim canım,olsun üzülme sende canın sağolsun.Bu hafta telafi edersinaylin ve sara cok tebrikleer
Fırında düşünüyorum ablam ölçüp yazarım :) çok teşekkür ederim şimdidenAmiiinnn bi tanem,hepimiz görelim inşallah.Su böreği tarifi verebilmem için tepsinin çapını bilmem gerekiyor tatlım.Ben fırında pişirmem,ocakta pişiriyorum.Sen nasıl yapıcaksın söyle,ben de ona göre yazayım canım olur mu
O dediğin nedir anlamadım kiÇok tşk ederim obeztom ❤
Poş reset yapmaya çalışıyorum.Bugün 3 tane yumuşak kayısı kaçamağım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?