Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ablam sende mi apa yapıyorsun :) bayram için senden su böreği tarifi istemeyi düşünüyordum bende. Kolay gelsin ablacım Allah emeklerinin karşılıgını görmeyi nasip etsin inşAllah.

Dün 30 dk tempolu yürüyüş yaptım yazdım aslında ama görmedin sanırım cnm.Bugün de 45 dk sabah,48 dk akşam yine tempolu yürüyüş yaptık eşimle
Gulhan1

Darısı başımıza demişin ama ben AMİİİNNNN demeyi unutmuşum canım kusura bakma

Ablam sende mi apa yapıyorsun :) bayram için senden su böreği tarifi istemeyi düşünüyordum bende. Kolay gelsin ablacım Allah emeklerinin karşılıgını görmeyi nasip etsin inşAllah.
Amiiinnn bi tanem,hepimiz görelim inşallah.Su böreği tarifi verebilmem için tepsinin çapını bilmem gerekiyor tatlım.Ben fırında pişirmem,ocakta pişiriyorum.Sen nasıl yapıcaksın söyle,ben de ona göre yazayım canım olur mu

Dün 30 dk tempolu yürüyüş yaptım yazdım aslında ama görmedin sanırım cnm.Bugün de 45 dk sabah,48 dk akşam yine tempolu yürüyüş yaptık eşimle
Gulhan1
Yok canim gördüm..30 dakika yürüyüş yazmişin. .öyle olunca normal tempoda hesapladim...bugünkileride deftere not ettim..hakkini helal et canim..

TAKIM DERECELERİ

1. (4.takim) ==> %1.086

2. (9.takim) ==>0.905

3. (6.takim) ==> % 0.880

BİREYSEL DERECELER

1. [IMG alt="EceZ"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/764/764289.jpg?1591088518[/IMG] EceZ ==>%4==> 5. TAKIM ,
[IMG alt="Tanssss"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/869/869443.jpg?1586987833[/IMG] Tanssss ==> %4==> 4.TAKIM ,
Aylin42Konya Aylin42Konya ==> %4==> 10. TAKIM

2. B barga ==> %2.44 ==> 4. TAKIM

3. sara_28 sara_28 ==> %2.22 ==> 10.TAKIM

ETAP SONUNCUSU

MuMu85 MuMu85 ==> -%4.73==> 10.TAKIM

Fırında düşünüyorum ablam ölçüp yazarım :) çok teşekkür ederim şimdiden

Çok tşk ederim obeztom ❤
Poş reset yapmaya çalışıyorum.Bugün 3 tane yumuşak kayısı kaçamağım oldu
O dediğin nedir anlamadım ki

Valla çok hızlı gidiyorsun, çok özeniyorum. Bende mi mide küçültsem ne yapsam?? Yoksa bu gidişin sonu yok. Mehter gibi bir ileri iki geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…