- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Oy canım, olsun nasıl olsa diyetisyende verdiği ortadaBoy 1.60 cm. Kilo şu an 65.iki hafta önce diyetisyene başladığında 68 kiloydu, üç kilo vermiş fakat bu dönemde regl de oldu bitti. Yine de mutlu oldum :)
Bu arada kızımın bu kadar kilo almasındaki sebeplerden biri de bizim tartı çünkü onu tartıda üç kilo eksik gösteriyor. Yavrum annesi gibi mutlu mesut yaşıyordu
Iyu yapmışsın canimgorumcem sen bisey yemedin dedi durdu ay dedim yememmi kac tane sarma yedim tantunii patates salataa yer kalmadisarmalari salatayi oglana teptirdim pogacaya yer kalmadi dedim. tatlıyı full oglana teptirdim beraber yedik dedim. napim birakmiyorlar yemeden diyetteyim deyip dikkatleri uzerime cekmek istemedim
Inşallah canımİyi şu anda çünkü kendisine hastalığının nüksettiğini söylemedik bu hastalıkta önemli olan moral ve doktoru iki ay bekleyip gelişmeleri yakından takip edelim sonra ameliyatı planlayalım dedi o yüzden şimdilik bilmemesi daha iyi Allahın izniyle atlatacak bunuda buna inanıyoruz
Iyu yapmışsın canim
Eğer dersen bir de yavaş verirsen vs ay sen hala veremedin mi derler
dogru diyon valla zaten gidim gidim veriyom iyice rezil olurdum eltimde ordaydi biri 34 biri 36 beden kabus gibiydi bana zaten
ben 2.yi daha begendimBuda diğer elbise
Kendi düğünüm için bile bu kadar hazirlanmamistim
Harikasın canım, lacivert elbiseyle muhteşemsinNasılım kızlar
Ay ben de öyleyim ya dayının karısı çok severim ikisini de ve de kuzenim
Ikisi de bÜYükler benden, biri 50 biri 52 kilo
Anam ben top gibi geziyorum, pandemi yaradı bana diyorum eheheh bahane mi yok
Midem agrıyor de canım :) hiç kimse zorlamıyorgorumcem sen bisey yemedin dedi durdu ay dedim yememmi kac tane sarma yedim tantunii patates salataa yer kalmadisarmalari salatayi oglana teptirdim pogacaya yer kalmadi dedim. tatlıyı full oglana teptirdim beraber yedik dedim. napim birakmiyorlar yemeden diyetteyim deyip dikkatleri uzerime cekmek istemedim
Anne ve kız kardeş. Dünyada bulunmaz nimet :) görümcemde bana ablalık etsin istemistim kendisi beni pek sevmedi.Selam kizlarrr
Mesajlara bakamıyorum sadece son sayfaya bakabiliyorum
Benim bağırsak sıkıntım geçecek gibi inşallah
Annem her gün yarim saat bazen daha fazla tabi günde üç kez az az toplamda yarim saat
Masaj yapıyor harika bir duygu
Ah ah anne gibisi var mı ya of çok.sukur
Özel gün içinse lacivert olan ışıl ışıl etrafta dolandıkça daha da görkemli görünürsünüz :)Buda diğer elbise
Kendi düğünüm için bile bu kadar hazirlanmamistim
ben 2.yi daha begendim
Harikasın canım, lacivert elbiseyle muhteşemsin
Balık olan öz güven sağladı bende. Bayanlar arası kinada giycem. Yarın birgün baskasinnÖzel gün içinse lacivert olan ışıl ışıl etrafta dolandıkça daha da görkemli görünürsünüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?