- 22 Mayıs 2020
- 636
- 1.753
- 28
Bence maşAllahınız var çokta zayıfsınız :) güle güle giyin ikisi de çok yakışmış :) benimde balık elbiselere zaafım var :)Balık olan öz güven sağladı bende. Bayanlar arası kinada giycem. Yarın birgün baskasinn
düğününde de giyerim.
Öbürü düğün için
O da resmen ölçüm alınıp dikilmiş gibi çok güzel biraz boyu yapilacak
Allah şifa versin, sevdiklerine bağışlasın
Bence maşAllahınız var çokta zayıfsınız :) güle güle giyin ikisi de çok yakışmış :) benimde balık elbiselere zaafım var :)
Sağolun kızlar.Çok güzel görünüyorsun canım
Olsun hayırlısı olmuştur belki bilemezsin ki,üzülmeAnne ve kız kardeş. Dünyada bulunmaz nimet :) görümcemde bana ablalık etsin istemistim kendisi beni pek sevmedi.
Bu hafta çok dikkat edelim..bende ayni durumdayim canim....telafi ederiz bizben kim ilham kim2 haftadir sabitim cop oldu iki haftam. bu hafta 3 kg versem keske iki haftami telafi etmis olurum. bu hafta insallah iyi sonuc almak istiyorum
Sakin ha ..kimseye diyetteyim ..sağlikli besleniyurum vs.deme...ya nazarlari değiyor yada aksine dahada sağliksiz yiyecekler yapanlar oluyo ziddina..yada moral bozuyorlar.gorumcem sen bisey yemedin dedi durdu ay dedim yememmi kac tane sarma yedim tantunii patates salataa yer kalmadisarmalari salatayi oglana teptirdim pogacaya yer kalmadi dedim. tatlıyı full oglana teptirdim beraber yedik dedim. napim birakmiyorlar yemeden diyetteyim deyip dikkatleri uzerime cekmek istemedim
Benim hedef 300 grm olsun zor gidiyor bu hafta torun bende fazla yürüyüş spor olmazYeni hedefler belirlensin kizlar...
Benim hedefim eksi 1 kilo olsun .59.1/58,1/-1.0
Regl yakin mi ?Günaydınmoralim çok bozuk. Dün akşamdan anlamıştım vucudum çok şişti. Hiçte yanlış bir şey yapmama ragmen 64 küsür çıktım şok oldum
Çokta yakın degilRegl yakin mi ?
Hava sicaksa oda yapar ,bugün ödem suyu yesil cay v.s ic atarsin yarina cok takma kilo degil sonuctaÇokta yakın degildün biraz dışarda işlerim vardı eve geldim bacaklarımın şiştiğini hissettim çok tuhaf çokta yürüdüm ödem topladım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?