Hayırlı sabahlar
Çocuklar biraz yormuş, bugün kalkamadım.
Vücudum çok şiş, inşallah yarına normal düzene dönerim
Bunu nasıl yapıyorsunuz :) günaydınnngünaydın kızlarrrmutlu, huzurlu, sağlıklı ve afiyette bir pazar günü diliyorum herkese
Canım bu vki ibresini nasıl ayarladım acaba hiç ayarları karıştırmaya vaktim.yok da, söyleyebilirsen hemen yapayımHayirli pazarlar kizlar, misafirlerden basimi kaldiramiyom ben neyseki kilomu etkilemiyo bugün 74.8 ciktim cuma 75.3 tüm ama bugün mangal var oda ödem yapiyo bakalim yarin ne olacak
Ben de sordum onu simdiBunu nasıl yapıyorsunuz :) günaydınnn
Profilden canim , hesap detaylarinda varCanım bu vki ibresini nasıl ayarladım acaba hiç ayarları karıştırmaya vaktim.yok da, söyleyebilirsen hemen yapayım
Bunu nasıl yapıyorsunuz :) günaydınnn
Midem agrıyor de canım :) hiç kimse zorlamıyor
Balık olan öz güven sağladı bende. Bayanlar arası kinada giycem. Yarın birgün baskasinn
düğününde de giyerim.
Öbürü düğün için
O da resmen ölçüm alınıp dikilmiş gibi çok güzel biraz boyu yapilacak
Bu hafta çok dikkat edelim..bende ayni durumdayim canim....telafi ederiz biz
Sakin ha ..kimseye diyetteyim ..sağlikli besleniyurum vs.deme...ya nazarlari değiyor yada aksine dahada sağliksiz yiyecekler yapanlar oluyo ziddina..yada moral bozuyorlar.
Profilden canim , hesap detaylarinda var
Hepimiz bugün şiştik galibaHayırlı sabahlar
Çocuklar biraz yormuş, bugün kalkamadım.
Vücudum çok şiş, inşallah yarına normal düzene dönerim
Buldum canım hesap ayarlarında aşagıda boy kilo fln var girince çıkıyor :)Ben de sordum onu simdiaslında ayarları var.hatta hamileyken gün sayma vs gibi seçenekler de var ama şimdi bakamıyorum işlerim var
Buldum canım hesap ayarlarında aşagıda boy kilo fln var girince çıkıyor :)
Teşekkür ederim canım yaptımhesap detaylarında var canım. yeni eklemişler.
Bn bütün kategorileri doldurdum acaba eksik bir şey doldurdun. Yada yeniden gir sil baştan yap düzelir belki :)ben yaptım da alttaki yazılar çıkmıyor neden ki
Azimmm :) hadi kuzu başaracagızEn yüksek oran bende
Ama 20 leri göreceğime eminim Allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?