Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar bayramda kayınvalidemlere gidecegim ilk bayramımız beraber . Ne götürsem ki yapıp çok beni yormayacak çok lezzetli tatlı tuzlu bütün önerilerinize açığım

Kızlar bayramda kayınvalidemlere gidecegim ilk bayramımız beraber . Ne götürsem ki yapıp çok beni yormayacak çok lezzetli tatlı tuzlu bütün önerilerinize açığım
Börek çeşitleri olabilir
1 gün öncesi sarma, dolma yapabilirsin
Tatlı, tuzlu kurabiye yapabilirsin
Ben geçen ramazan bayramında 3 tepsi patatesli tuzlu kek yapmıştım, çok pratik, 2 tepsiyi hediye götürdüm, birini evde bıraktım

Çok kalabalık degil ailesi :) açıkçası bi su böregi yapmak istiyorum yanına da tatlı olarak şekerpare yapasım var et yanına tatlı güzel olur diyorum umarım böregim güzel olur. Bizim ev çok kalabalık olurdu hep annemle sarma yapardık baklava börek yapardık ama baklavaya cesaret edemiyorum hazır baklavalık yufkaylada yapmak istemiyorum :) el emegi desin kayınvalidem. Çok maharetli kadın hazır şeylere biraz burun kıvırıyor . Bana kıvırmazda :) öyle işte ablam.

İyi akşamlar canlar bugünkü menü
Sabah
Terayagı ile sucuklu yumurta
Saat 3 de de
Mevlit de idim tavuklu pilav az porsiyon
Biraz evvel de 1 kase mercimek çorbası
İnşallah gece uyurum da atıştırmalık yapmam
Spor yok
2 litre su

61 aralıgın sonu o zaman 500gr mı kaldı he hee hee motiveye bak
Bu göbek ne olacak
Yok yok 58

Su böreğine bayılırım hiç yapmam, eşim sevmediği için.
Umarım güzel olur canım, sekerparede iyi bir tercih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…