Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bu cocuk omrumu yedi bi sey yediremiyorum nutella li ekmek bile yemiyo delircem
Yemeyen çocuk çok zor ama yine de zorlayıp iştahını açma. O iştah açılınca daha önünü alamıyorsun yemiyorsa da Nutellalı ekmek vs. verme. Bekle çok acıkınca gelir o zaman da ev yemeği ver

Yemeyen çocuk çok zor ama yine de zorlayıp iştahını açma. O iştah açılınca daha önünü alamıyorsun yemiyorsa da Nutellalı ekmek vs. verme. Bekle çok acıkınca gelir o zaman da ev yemeği ver
abla hicbi sey yemiyo hangi ev yemegi tarhana yayla corbasi o da guc bela omrumu yedi ya Allah yardimcim olsun bezdim biktim hastalik sahibi olcam.

abla hicbi sey yemiyo hangi ev yemegi tarhana yayla corbasi o da guc bela omrumu yedi ya Allah yardimcim olsun bezdim biktim hastalik sahibi olcam.
Dur ilerde hasta olman için çok sebebin olucak, hemen baştan cozutma

Arada atıştırmalık hiçbir şey verme, istersen başarırsın. Kilo /boy normalse, gelişimi normalse, sağlığı yerindeyse çok da kafana takma

onlar normal sukur. 10 ayliktan beri cekiyorum

basima agri girdi gectim yattim babasi ugrasiyo. sabrim tukendi cunku
Benim büyük oğlanda çok iştahsizdi...doktora daniştim ne yapabilirim diye o kendi aciktiğinda yer zorlamayin her insan bir değil demişti...herşeyi denemiştim iştah açici şurublarda fayda etmemişti....bi ara çikolatayi abur cuburu yasaklamiştim ozamanlar biraz iştahi açilmişti...16 yaşina girdi hala okadar iştahli sayilmaz.. .hamur işi .fast food .pasta gibi şeyleri seviyor ..birde oyun oynama alişkanliklari iştah kesiyo.

Kizlar napiyorsunuz bakim...ben uslu uslu buz gibi Limonlu Soda içiyorum..yaramazlik yapmiyorsunuz dimi
Napıyım cano, 40 tane limon bitirdim.
Bugün eşim gitti 15 kilo daha limon aldı , 80 tane limon iç gezo iç.
Kabuklariyla sirke yapıyorum, bidon kalmadı .
Haftaya 8. Seviye var, turşu kurdum.
Şu apa sayesinde evde sirkeler, turşular ve sinekler cirit atıyor

Sen zorladıkça o dahada yemez.
Ben büyük oğluma senin yaptığın gibi yaptım. Oğlum şimdi obez. Gün de 2 lokma yese ona yeter canım zorlama. Oyun yaparak bikac lokma ver bırak. Istahı açılınca kendisi ister

Allah sonuna kadar sürdürmeyi nasip etsin canim.inşallah miden ağrimaz .gelişmelerden bizede haberdar et ..Meyve sinekleri Limona bayilirlar..bu aralar benimde başim dertte meyve sinekleriylen...

Beni de annem çok zorladı. Çok zayıftım. Her şeyden midem bulanırdı. Sonra 10 yaşından liseye kadar çok kilo aldım bi ara önlük bulamamışlardı bana :)

Allah sonuna kadar sürdürmeyi nasip etsin canim.inşallah miden ağrimaz .gelişmelerden bizede haberdar et ..Meyve sinekleri Limona bayilirlar..bu aralar benimde başim dertte meyve sinekleriylen...
Ederim canım, şimdilik iyi gidiyor, arada cız olmasa çok daha iyi gidecek

Beni de annem çok zorladı. Çok zayıftım. Her şeyden midem bulanırdı. Sonra 10 yaşından liseye kadar çok kilo aldım bi ara önlük bulamamışlardı bana :)
Evet bende çok zayıftım, dalga geçerlerdi.
Annem çok zorlardı ye diye, mide almıyor işte yiyemezdim. Işin komik tarafı annem ye demeyi ölmeden 2 sene önce bıraktı yani ben 39 yaşındayken

Bu kadar limon midene bir zarar vermez inşallah. Kan sonuçları ne oldu?

Ben de dedem ve babanemin devamlı ye ye demesiyle açtım bu iştahımı evimde yemek yeyip babaneme çıkardım zorla yedirirdi. Yemezsen bir daha gelme derdi dedem. Annen seni az yedirmiştir derdi babanem. Böyle böyle kilo aldım, iştah açıldı işte. Bir de işin komiği aynısını ben kendi çocuklarıma yaptım. Yemiyorlardı zorla yedirdim şimdi kilosu fazla diye diyetisyene götürüyorum

Busecim yerinde olsam gelişimi normalse açma iştahı. Sonra daha kötüsü oluyor

basima agri girdi gectim yattim babasi ugrasiyo. sabrim tukendi cunku
Evet bende çok zayıftım, dalga geçerlerdi.
Annem çok zorlardı ye diye, mide almıyor işte yiyemezdim. Işin komik tarafı annem ye demeyi ölmeden 2 sene önce bıraktı yani ben 39 yaşındayken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…