Yemeyen çocuk çok zor ama yine de zorlayıp iştahını açma. O iştah açılınca daha önünü alamıyorsunbu cocuk omrumu yedi bi sey yediremiyorum nutella li ekmek bile yemiyo delircem
abla hicbi sey yemiyo hangi ev yemegi tarhana yayla corbasi o da guc bela omrumu yedi ya Allah yardimcim olsun bezdim biktim hastalik sahibi olcam.Yemeyen çocuk çok zor ama yine de zorlayıp iştahını açma. O iştah açılınca daha önünü alamıyorsunyemiyorsa da Nutellalı ekmek vs. verme. Bekle çok acıkınca gelir o zaman da ev yemeği ver
Dur ilerde hasta olman için çok sebebin olucak, hemen baştan cozutmaabla hicbi sey yemiyo hangi ev yemegi tarhana yayla corbasi o da guc bela omrumu yedi ya Allah yardimcim olsun bezdim biktim hastalik sahibi olcam.
Dur ilerde hasta olman için çok sebebin olucak, hemen baştan cozutma
Arada atıştırmalık hiçbir şey verme, istersen başarırsın. Kilo /boy normalse, gelişimi normalse, sağlığı yerindeyse çok da kafana takma
Benim büyük oğlanda çok iştahsizdi...doktora daniştim ne yapabilirim diye o kendi aciktiğinda yer zorlamayin her insan bir değil demişti...herşeyi denemiştim iştah açici şurublarda fayda etmemişti....bi ara çikolatayi abur cuburu yasaklamiştim ozamanlar biraz iştahi açilmişti...16 yaşina girdi hala okadar iştahli sayilmaz.. .hamur işi .fast food .pasta gibi şeyleri seviyor ..birde oyun oynama alişkanliklari iştah kesiyo.basima agri girdi gectim yattim babasi ugrasiyo. sabrim tukendi cunku
Napıyım cano, 40 tane limon bitirdim.Kizlar napiyorsunuz bakim...ben uslu uslu buz gibi Limonlu Soda içiyorum..yaramazlik yapmiyorsunuz dimi
Güneşi bulursak alırızBende de var ablam. Biraz güneş al açık havada yürü.
Sen zorladıkça o dahada yemez.abla hicbi sey yemiyo hangi ev yemegi tarhana yayla corbasi o da guc bela omrumu yedi ya Allah yardimcim olsun bezdim biktim hastalik sahibi olcam.
Allah sonuna kadar sürdürmeyi nasip etsin canim.inşallah miden ağrimaz .gelişmelerden bizede haberdar et ..Meyve sinekleri Limona bayilirlar..bu aralar benimde başim dertte meyve sinekleriylen...Napıyım cano, 40 tane limon bitirdim.
Bugün eşim gitti 15 kilo daha limon aldı, 80 tane limon iç gezo iç.
Kabuklariyla sirke yapıyorum, bidon kalmadı.
Haftaya 8. Seviye var, turşu kurdum.
Şu apa sayesinde evde sirkeler, turşular ve sinekler cirit atıyor
Beni de annem çok zorladı. Çok zayıftım. Her şeyden midem bulanırdı.Sen zorladıkça o dahada yemez.
Ben büyük oğluma senin yaptığın gibi yaptım. Oğlum şimdi obez. Gün de 2 lokma yese ona yeter canım zorlama. Oyun yaparak bikac lokma ver bırak. Istahı açılınca kendisi ister
Kaç yaşlarında ki? Belki yedikleri çok baharatlı yada yogun geliyor hafif kokusuz yaglar kullanın hiç baharat koymayın gerekirsebasima agri girdi gectim yattim babasi ugrasiyo. sabrim tukendi cunku
Ederim canım, şimdilik iyi gidiyor, arada cız olmasa çok daha iyi gidecekAllah sonuna kadar sürdürmeyi nasip etsin canim.inşallah miden ağrimaz .gelişmelerden bizede haberdar et ..Meyve sinekleri Limona bayilirlar..bu aralar benimde başim dertte meyve sinekleriylen...
Evet bende çok zayıftım, dalga geçerlerdi.Beni de annem çok zorladı. Çok zayıftım. Her şeyden midem bulanırdı.Sonra 10 yaşından liseye kadar çok kilo aldım bi ara önlük bulamamışlardı bana :)
Hayirli sabahlar canim..bende şu an balkon keyfi yapiyorum kahvemi içtikten sonra spor yapacağlmHayırlı sabahlar kızlar
Bu kadar limon midene bir zarar vermez inşallah. Kan sonuçları ne oldu?Napıyım cano, 40 tane limon bitirdim.
Bugün eşim gitti 15 kilo daha limon aldı, 80 tane limon iç gezo iç.
Kabuklariyla sirke yapıyorum, bidon kalmadı.
Haftaya 8. Seviye var, turşu kurdum.
Şu apa sayesinde evde sirkeler, turşular ve sinekler cirit atıyor
basima agri girdi gectim yattim babasi ugrasiyo. sabrim tukendi cunku
Beni de annem çok zorladı. Çok zayıftım. Her şeyden midem bulanırdı.Sonra 10 yaşından liseye kadar çok kilo aldım bi ara önlük bulamamışlardı bana :)
Evet bende çok zayıftım, dalga geçerlerdi.
Annem çok zorlardı ye diye, mide almıyor işte yiyemezdim. Işin komik tarafı annem ye demeyi ölmeden 2 sene önce bıraktı yani ben 39 yaşındayken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?