Kıyamam ben sana Buseeeevalla 76.5 oldugumda obezden cikip kiloluya geciyormusum ha gayret buse bayrama obezlikten kurtul buse
Cnm b12 sine baktır mutlaka benim kzıımda aynı böyle iştahsızdı b12 sı yerlerde sürünüyomuş yavrumun 1.5 yasında farkettik ondan sonra toparladı. En iyisi genel durumuna baktırmak . Ama bunlar normalse ve iştahsızsa hiç zorlama bi kaç arkadaş yazmış bende küçükken çok iştahsızmısım hep iştah acıcı suruplarla büyüdüm sonra ergenlikte balon gibi şiştim.bnm oglanda oyle iste buyuk olsa dert etmem
valla deniom her yolu bakalim oyunla da yemiyo yememeye programli
kiz minik iste 2,5
sagligi elden gitmesin diye bu cabam boyu posu önemli değil. vitamin basladim. balik surubu omega 3 de basladim ama kustu aromali güya
Kıyamam ben sana Buseeee
Cnm b12 sine baktır mutlaka benim kzıımda aynı böyle iştahsızdı b12 sı yerlerde sürünüyomuş yavrumun 1.5 yasında farkettik ondan sonra toparladı. En iyisi genel durumuna baktırmak . Ama bunlar normalse ve iştahsızsa hiç zorlama bi kaç arkadaş yazmış bende küçükken çok iştahsızmısım hep iştah acıcı suruplarla büyüdüm sonra ergenlikte balon gibi şiştim.
Bende 78 de kurtuluyorum obezlikten o bile bir başarı az kalmış sen kurtulursun bayrama
Kızlar bugün kontrolüm vardı 1 ayda toplam 4.6 kg gitti 2.5 kgsu yağdan. Çok mutluyum sizlerlede paylaşmak istedim.
Kuzum arada ayran fln iç yediklerin çok az geliyor benim gözüme. Hem protein olarak sana yardımcı olur. Elinin altında hep ayran bulunsun hazır dolapta. Ben yanlış bir şey yiyeceksem hemen bi bardak ayran içip doyuyorummenum
sabah 2 dilim tb ekmek
6 zeytin
2 kk peynir
aksam
2 isirik ev keki oglan istaha gelsin diye yedim
bi kutu pinar protein sut
20 leblebi
2,5 lt su
evet az oldu bikac gundur bugun de kek tirtikladim. diye yemek istemedim ins yine 78 lere cikmamisimdir daha ucundan gordum 77 leri. bu hafta hedefime ulasmaya cabaliyorumKuzum arada ayran fln iç yediklerin çok az geliyor benim gözüme. Hem protein olarak sana yardımcı olur. Elinin altında hep ayran bulunsun hazır dolapta. Ben yanlış bir şey yiyeceksem hemen bi bardak ayran içip doyuyorum
Ooo harika vermişsin maşallahKızlar bugün kontrolüm vardı 1 ayda toplam 4.6 kg gitti 2.5 kgsu yağdan. Çok mutluyum sizlerlede paylaşmak istedim.
Ayran müthiş tok tutuyor beni. Kendi yoğurdu mu kendim mayalıyorum dolayısıyla ayran da ev ayranı oluyor, o yüzden olabilir mi yoksa genel olarak mı tok tutar bilemiyorumKuzum arada ayran fln iç yediklerin çok az geliyor benim gözüme. Hem protein olarak sana yardımcı olur. Elinin altında hep ayran bulunsun hazır dolapta. Ben yanlış bir şey yiyeceksem hemen bi bardak ayran içip doyuyorum
Teşekkürler cnm şu kurbanıda atlatırsam sonrası kolay inş. Kurban öncesi 3 gün ve sonrası 3 gün detoks vercekmiş bakalım. 6 dilim yiyorum toplam 150 gr çavdar veya tam buğday ekmeğiOoo harika vermişsin maşallahçok güzel gidiyorsun, sakın bozma
Ekmek oranında bir azalma oldu mu?
Ayran müthiş tok tutuyor beni. Kendi yoğurdu mu kendim mayalıyorum dolayısıyla ayran da ev ayranı oluyor, o yüzden olabilir mi yoksa genel olarak mı tok tutar bilemiyorum
Bugünkü menüm
Sabah : peynir, zeytin, salatalık, domates, roka, bir dilim ekmek
Ara: bir avuç taflan
Akşam: zeytinyağlı fasulye, beş kaşık makarna, cacık
Ara:bir magnum
Su:3 litre
Spor: 10 bin adım yürüdüm
evet az oldu bikac gundur bugun de kek tirtikladim. diye yemek istemedim ins yine 78 lere cikmamisimdir daha ucundan gordum 77 leri. bu hafta hedefime ulasmaya cabaliyorum
ayrani aklima yazdim. eksik olma
Annem bi aralar sırf ayranla diyet yapmıştı. Kendi ekmek filan yemeden asla doymaz 5 kilo vermişti 2 haftada. Bende kayınvalidem den alıyorum yogurt oda evde kendi mayalıyor. Birkaç defa kendim denedim . Uzadı yogurt midem kalktıAyran müthiş tok tutuyor beni. Kendi yoğurdu mu kendim mayalıyorum dolayısıyla ayran da ev ayranı oluyor, o yüzden olabilir mi yoksa genel olarak mı tok tutar bilemiyorum
Yeni yaşın sana güzellikler getirsin. İyiki doğmuşsun. Allah yeni yaşında sana hayırlı kapılar açsın nasibin artsın inşAllah. Evladınla uzun ve hayırlı bir ömrün olsun .Iyi geceler
Ay bir sürü mesaj var keşke okuyabilsem :)
Baya uzak kaldık ama mutluyum ya çok şükür
Nasılsınız bakalım
Ben aslında ekşi 3 kg hedefime ulaşacaktım bu hafta ama regl 6 gün gecikti
En son 3 sene önce gecikmişti stresten
Şimdiki hava değişimi sanırsam o nedenle hedefe ulasamayacagim
Ama bakalım
Bugün benim doğum gunummmmmmm
Hehehe bir yaş daha yaşlandım
Bir yaş daha tecrübe sahibi oldum
Evladımla bir sene daha geçirdim çok şükür
Bir yaş daha akıllandım
Ne diyeyim hayırlı yaşlar bana ☺☺
Ahahaha vallahi benim koca koliyle alıyorayran her turlu tok tutuyor bence
kiz bu ne durmadan magnum iyi alistin he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?