Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi akşamlar :) kızlar
Sabah
13.30
1 haşlanmış yumurta
2 dilim hindi füme
2 yaprak marul
1 kk az yaglı peynir
1 yeşilzeytin
Ara
1 porsiyon dukan kraker
1 ceviz
1 badem
1 parmak %80 bitter parmak ucu kadar
Türk kahvesi

Akşam 18.45
2 tabak dukana uygun köfte çorbası
2 litre su bugün spor yok :)

Cnm b12 sine baktır mutlaka benim kzıımda aynı böyle iştahsızdı b12 sı yerlerde sürünüyomuş yavrumun 1.5 yasında farkettik ondan sonra toparladı. En iyisi genel durumuna baktırmak . Ama bunlar normalse ve iştahsızsa hiç zorlama bi kaç arkadaş yazmış bende küçükken çok iştahsızmısım hep iştah acıcı suruplarla büyüdüm sonra ergenlikte balon gibi şiştim.

Kıyamam ben sana Buseeee

ooyyy canimsinn

cnm baktirayim valla bayramdan sonra kesin eksiktir kesinn
Bende 78 de kurtuluyorum obezlikten o bile bir başarı az kalmış sen kurtulursun bayrama

senin de az kalmis ha gayret bize
Kızlar bugün kontrolüm vardı 1 ayda toplam 4.6 kg gitti 2.5 kgsu yağdan. Çok mutluyum sizlerlede paylaşmak istedim.

masallah super yaa tebrik ederimmm

menum

sabah 2 dilim tb ekmek
6 zeytin
2 kk peynir

aksam
2 isirik ev keki oglan istaha gelsin diye yedim
bi kutu pinar protein sut
20 leblebi

2,5 lt su
Kuzum arada ayran fln iç yediklerin çok az geliyor benim gözüme. Hem protein olarak sana yardımcı olur. Elinin altında hep ayran bulunsun hazır dolapta. Ben yanlış bir şey yiyeceksem hemen bi bardak ayran içip doyuyorum

evet az oldu bikac gundur bugun de kek tirtikladim. diye yemek istemedim ins yine 78 lere cikmamisimdir daha ucundan gordum 77 leri. bu hafta hedefime ulasmaya cabaliyorum

ayrani aklima yazdim. eksik olma

Ayran müthiş tok tutuyor beni. Kendi yoğurdu mu kendim mayalıyorum dolayısıyla ayran da ev ayranı oluyor, o yüzden olabilir mi yoksa genel olarak mı tok tutar bilemiyorum

Ooo harika vermişsin maşallah çok güzel gidiyorsun, sakın bozma

Ekmek oranında bir azalma oldu mu?
Teşekkürler cnm şu kurbanıda atlatırsam sonrası kolay inş. Kurban öncesi 3 gün ve sonrası 3 gün detoks vercekmiş bakalım. 6 dilim yiyorum toplam 150 gr çavdar veya tam buğday ekmeği

Ayran müthiş tok tutuyor beni. Kendi yoğurdu mu kendim mayalıyorum dolayısıyla ayran da ev ayranı oluyor, o yüzden olabilir mi yoksa genel olarak mı tok tutar bilemiyorum

ayran her turlu tok tutuyor bence

kiz bu ne durmadan magnum iyi alistin he

Iyi geceler
Ay bir sürü mesaj var keşke okuyabilsem :)
Baya uzak kaldık ama mutluyum ya çok şükür
Nasılsınız bakalım
Ben aslında ekşi 3 kg hedefime ulaşacaktım bu hafta ama regl 6 gün gecikti
En son 3 sene önce gecikmişti stresten
Şimdiki hava değişimi sanırsam o nedenle hedefe ulasamayacagim
Ama bakalım
Bugün benim doğum gunummmmmmm
Hehehe bir yaş daha yaşlandım
Bir yaş daha tecrübe sahibi oldum
Evladımla bir sene daha geçirdim çok şükür
Bir yaş daha akıllandım
Ne diyeyim hayırlı yaşlar bana ☺☺

evet az oldu bikac gundur bugun de kek tirtikladim. diye yemek istemedim ins yine 78 lere cikmamisimdir daha ucundan gordum 77 leri. bu hafta hedefime ulasmaya cabaliyorum

ayrani aklima yazdim. eksik olma
Annem bi aralar sırf ayranla diyet yapmıştı. Kendi ekmek filan yemeden asla doymaz 5 kilo vermişti 2 haftada. Bende kayınvalidem den alıyorum yogurt oda evde kendi mayalıyor. Birkaç defa kendim denedim . Uzadı yogurt midem kalktı . Onunkiler ekşi oluyor ama ayranda içiliyor :)

Yeni yaşın sana güzellikler getirsin. İyiki doğmuşsun. Allah yeni yaşında sana hayırlı kapılar açsın nasibin artsın inşAllah. Evladınla uzun ve hayırlı bir ömrün olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…