Bende zayıfladım ama kaçak olunca bilinmiyorYaa bu takım iki üç gündür bayağı sessiz olmadı mı sizce de?
Nerde bu millet nerde bu devlet!
Afiyet olsun. Siz çalışıyor musunuz? Ben kahvaltıyı yeni yaptımÖğlen yemeği
Cümleten afiyet olsun
Ben 74.8 gördüm. Çok heyecanlıyım. Yarın kinamiz var.
Yaşlı teyzeler gibi heryerim sarktı. Spor yok. Yinede çok yorgunum. Hadi hanımlar yaz bitmeden kendinize gelin
Afiyet olsun. Siz çalışıyor musunuz? Ben kahvaltıyı yeni yaptım
Ben daha yapmadımAfiyet olsun. Siz çalışıyor musunuz? Ben kahvaltıyı yeni yaptım
İnşAllah çok mutlu olacagı hayırlı bir meslegi olur.Tayinler açılmış.Evimin arkasındaki okul açık görünüyor.Corona yüzünden emekli olan çok olmuş heralde.5 günüm var tercih yapmak için.28 inde de sonuçlar açıklanacak.Aynı gün üniversite sınavı da açıklanıyor.Öff ne gelmez 28 Temmuzmuş...Heyecen dorukta.Kızımın sonucu iyi olsun da benim tayinim olmasa da olur.
Arayıp sormadım, unutuyorum. Bugünde öğleden sonra kapalı.Bu kadar limon midene bir zarar vermez inşallah. Kan sonuçları ne oldu?
İnşallah gönlünüzdeki olurTayinler açılmış.Evimin arkasındaki okul açık görünüyor.Corona yüzünden emekli olan çok olmuş heralde.5 günüm var tercih yapmak için.28 inde de sonuçlar açıklanacak.Aynı gün üniversite sınavı da açıklanıyor.Öff ne gelmez 28 Temmuzmuş...Heyecen dorukta.Kızımın sonucu iyi olsun da benim tayinim olmasa da olur.
Çok iyiArayıp sormadım, unutuyorum. Bugünde öğleden sonra kapalı.
Midemde, tansiyonumda hiçbir sorun yok şükür
Üye Adi | Cu. | Ct. | Pz. | Pt. | Sa. | Ça. | Pe | hedef |
N nezesali | - | - | - | - | - | |||
@Ekrl | +135 | - | + | - | - | 61,5/61,2/-0,3 | ||
| - | - | - | - | - | |||
@Baby Cat | - | - | - | - | - | 79,0/76/-3,0 | ||
| - | + | - | - | - | |||
B busefit | + 2× | + | + | + | + | 78,7/77,7/-1,0 | ||
| - | +120 | +120 | +120 | + | 66,9/65,9/-1,0 |
Cu | Ct | Pz | Pz | Sa | Ça | Pe | hedef | |
| +80 | +120 | +100 | + | +60 | 63,6/63,0/-0,6 | ||
| - | +60 | +56 | - | +340 | |||
O optumkibbye | - | - | - | - | - | |||
| -372 | - | - | - | - | 81,1/81,1 | ||
F Fitimfitsinfit | 360 | 81,6/80,6/-1,0 | ||||||
Benim büyük oğlanda çok iştahsizdi...doktora daniştim ne yapabilirim diye o kendi aciktiğinda yer zorlamayin her insan bir değil demişti...herşeyi denemiştim iştah açici şurublarda fayda etmemişti....bi ara çikolatayi abur cuburu yasaklamiştim ozamanlar biraz iştahi açilmişti...16 yaşina girdi hala okadar iştahli sayilmaz.. .hamur işi .fast food .pasta gibi şeyleri seviyor ..birde oyun oynama alişkanliklari iştah kesiyo.
valla deniom her yolu bakalim oyunla da yemiyo yememeye programliSen zorladıkça o dahada yemez.
Ben büyük oğluma senin yaptığın gibi yaptım. Oğlum şimdi obez. Gün de 2 lokma yese ona yeter canım zorlama. Oyun yaparak bikac lokma ver bırak. Istahı açılınca kendisi ister
kiz minik iste 2,5Kaç yaşlarında ki? Belki yedikleri çok baharatlı yada yogun geliyor hafif kokusuz yaglar kullanın hiç baharat koymayın gerekirse
Ben de dedem ve babanemin devamlı ye ye demesiyle açtım bu iştahımıevimde yemek yeyip babaneme çıkardım zorla yedirirdi. Yemezsen bir daha gelme derdi dedem. Annen seni az yedirmiştir derdi babanem. Böyle böyle kilo aldım, iştah açıldı işte. Bir de işin komiği aynısını ben kendi çocuklarıma yaptım. Yemiyorlardı zorla yedirdim şimdi kilosu fazla diye diyetisyene götürüyorum
Busecim yerinde olsam gelişimi normalse açma iştahı. Sonra daha kötüsü oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?