- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Çok sağol saram.Kaç gündür çok hastaydım,dr covid den şüphelendi,dün test yaptırdım.Çok şükür negatif çıktıGeçmiş olsun canım
Tşk ederim gezomAllah şifa versin
Bol bol aşure ablamyazmamışsın haticecim
Ben istememBenimle kim eşleşmek ister
Bende dün yaptırdım negatif çıktı çok şükür.Sizin ne çıktı diye sorucam ama msj ların hepsini okuyunca görürüm herhalde.Çok geçmiş olsun cnm
Çok sağol saram.Kaç gündür çok hastaydım,dr covid den şüphelendi,dün test yaptırdım.Çok şükür negatif çıktı
Sen nasılsın
Sana da çok geçmiş olsun şükür negatif çıkmış seninki deÇok sağol saram.Kaç gündür çok hastaydım,dr covid den şüphelendi,dün test yaptırdım.Çok şükür negatif çıktı
Sen nasılsın
Öptümkibbye bebeğine yapıldı biliyorum ama ben seni mi alıntılamışım.Ben test yapmadım canım burdaki bir arkadaşın 10 aylık bebeğine test yapılmıştı
Sen niye test yaptın rahatsızmısın
Ellerine sağlık canım,Rabbim yedirtmek nasip etsin inşallahKızlar kış hazırlıkları yapıyorum domates. Yaptım bugunde tarhana ile ugraştım
Hastalara geçmiş olsun diyorum alıntı yapamadım tek tek
Sabah
Yarım simit peynir zeytin
Akşam az önce bitti kapattım mutfagı
1 kase corba 5 kaşık bamya 3 kaşık makarna
Spor sabah 9 bin adım yürüdüm
2 litre su hala devam
Arada 1 armut kahve soda
Çok alemsin canım yaa.Bu aralar toparlamaya çalışıyorum,aşure falan yaptım derken ipin ucu kaçtı.Toparlayamadım bir türlü,canım hiçbirşey yapmak istemiyor.Ben istememherhalde kimse de istemez :) ortadogu ve balkanlarin en hizli kilo vereni olarak
Ay olsun Aylin ne olacak az once kucuk bir kasede ben de yedimÇok alemsin canım yaa.Bu aralar toparlamaya çalışıyorum,aşure falan yaptım derken ipin ucu kaçtı.Toparlayamadım bir türlü,canım hiçbirşey yapmak istemiyor.
çok geçmiş olsun canımÇok sağol saram.Kaç gündür çok hastaydım,dr covid den şüphelendi,dün test yaptırdım.Çok şükür negatif çıktı
Sen nasılsın
biraz dinlen geçer inş, geçmiş olsunSlm kızlar sabahtan beri üzerimde bir öküz oturuyor sanki hiç bişeye tahammülüm yok başım çatlıyor aşırı halsizim. Yarın ölceksin deseler öleyiiiimmm derim o moddayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?