Fulyacım nasılsın canım?Kaptanın 5 msj mecburi demesine rağmen kk ya giremiyorum yazamıyorum
Senden bi konuda yardım isticem arkadaşım.Bu konuda tecrübelisin diye biliyorum.Ferritinim 6 ya düşmüş,ilaçların iştah açtığını,2 günde bir içeyim deneyim vs şeklinde çözüm bulmaya uğraşıtordun.İştah açmayanı var mı,bir de iğne yaptırsak dah iyi olmaz mı?O da iştah açıyor mu?
Benim de bütün sıkıntılarım bundanmış demek ki.Huzursuz bacak sendromu bile bundan oluyormuş.Yattığımda uyumak mesele,töbe bacağım yerinde durmuyor.Eşim bile yanımda uyuyamıyor,kalkıp salona gidip uyuyor yazık
Şimdiden tşk ederim canım ❤
İyi akşamlar kızlar bukadar sıkıntımın üstüne bide bugün en küçük oğlanı sitenin bahçesinde kaybettim ömrümden ömür gitti 5 saniyelik bi dalgınlıkla abisinin peşinden gittiğini farketmemişim ömrümden ömür gitri resmen. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın inş. Bugünde diyet listeme uydum çok şükür menü yazasım hiç yokmoni zaten hep aynı seyler spor yapamadım
Toparlanmak lazım canım saldıkça ucu kaçıyor Fulyacım
geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar bukadar sıkıntımın üstüne bide bugün en küçük oğlanı sitenin bahçesinde kaybettim ömrümden ömür gitti 5 saniyelik bi dalgınlıkla abisinin peşinden gittiğini farketmemişim ömrümden ömür gitri resmen. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın inş. Bugünde diyet listeme uydum çok şükür menü yazasım hiç yokmoni zaten hep aynı seyler spor yapamadım
Öptümkibbye bebeğine yapıldı biliyorum ama ben seni mi alıntılamışım.
Rahatsızdım canım dr da covid ten şüphelendi.Belirtilerin çoğu var dedi ama çok şükür negatif
geçmiş olsun canım. verilmiş sadakan varmış.
geçmiş olsun canım
Sagolun kızlar bugün yorucu bir gündü erken yatacağım hepinize iyi gecelerF Fitimfitsinfit ayyy cok gecmis olsun o anki kalbine saplanan aciyi hissedebiliyorum. Ben odanin icinde kaybolunca ödüm patliyor .
Bazen yan odaya oynamaya gidiyor oyuncaklariyla da
Az gayret edersen 1 aya kalmaz 6 ları görürsün
Tebrikler cnm,iradene halim olmuşun.Hele ki künefeye devam etmemen çok güzel
bugun cok bitkinim yorgunum birakasalar 3 gun uyurum
Allah korusun canımİyi akşamlar kızlar bukadar sıkıntımın üstüne bide bugün en küçük oğlanı sitenin bahçesinde kaybettim ömrümden ömür gitti 5 saniyelik bi dalgınlıkla abisinin peşinden gittiğini farketmemişim ömrümden ömür gitri resmen. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın inş. Bugünde diyet listeme uydum çok şükür menü yazasım hiç yokmoni zaten hep aynı seyler spor yapamadım
Merhaba canım, ne güzel kilonu koruyormuşsunMerhaba hanımlar, ben 10. Takımın 5 sene önceki üyesiyim. Takım ile birlikte 56 kilodan 48 kiloya düştüm ve 5 senedir de iniş çıkışlar yaşasam da hala kilomu koruyorum. Yeni üyeleri selamlamak ve motivasyon kaynağı olmak amacı ile uğramak istedim. Diyetiniz yaşam tarzınızı, yeme düzeninizi değiştirdiği sürece verdiğiniz kilolar kalıcı bundan emin olun ve kısa sürede kilo verme çabalarına girmeyin siz düzeninizi oturttuğunuz sürece o kilolar bir bir gidecek :) Hepimize sağlıklı, fit günler diliyorum.
Amin canım sağolasınEllerine sağlık canım,Rabbim yedirtmek nasip etsin inşallah
Geçmiş olsun canım bilirim o duyguyu 5 yaşındaki torumumu salise lik göremedim kalbim çıktı zannettimİyi akşamlar kızlar bukadar sıkıntımın üstüne bide bugün en küçük oğlanı sitenin bahçesinde kaybettim ömrümden ömür gitti 5 saniyelik bi dalgınlıkla abisinin peşinden gittiğini farketmemişim ömrümden ömür gitri resmen. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın inş. Bugünde diyet listeme uydum çok şükür menü yazasım hiç yokmoni zaten hep aynı seyler spor yapamadım
MENÜ SPOR
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş 60kiloyum - - - - - - obezzto - - - - - - Aylin42Konya - - - - - - O optumkibbye - - - - - - sara_28 - +50 +50 +100 +100 +50 B busefit + + + + + F Fitimfitsinfit + +100 + - +180 + Eddaak - - 80 - - - @yst38 + +90 +120 -180 +200 Nergis 35 - 200 +100 +50 - - + Natsume - - - - - - Ben çarşamba menü ve spor paylaşmıştım kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?