Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi akşamlar kızlar bukadar sıkıntımın üstüne bide bugün en küçük oğlanı sitenin bahçesinde kaybettim ömrümden ömür gitti 5 saniyelik bi dalgınlıkla abisinin peşinden gittiğini farketmemişim ömrümden ömür gitri resmen. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın inş. Bugünde diyet listeme uydum çok şükür menü yazasım hiç yok moni zaten hep aynı seyler spor yapamadım

valla çok yoğun ve yorgunum aylincim. çok halsiz..... ben de bu aralar giremiyorum. 10-12 gün kadar müsaade bana. daha iyi olacak inşallah.
aylin tüm demir hapları iştah açıyor. ama ferritin için depo demir ilacı kullanman lazım. o daha çok açıyor. 2 güne bir falan içme. gözünü kapatıp düzenli olarak hergün iç. bir an önce ferritinin yükselsin. hızlı olsun istiyorsan kahve ve çayı kes. süt ve süt ürünlerini minimuma indir. bol C vitamini içeren besinler tüket. yumurta ve kırmızı eti hergün ye. mesela öğlen ya da akşam öğünün de 1 porsiyon kırmızı et ile bol yeşillikli limonlu salata olsun. ama bu köfte olur, ızgara olur, haşlama olur farketmez. yanında sakın ayran, yoğurt tüketme.

bunlar yardımcı olur sana canım.

geçmiş olsun canım. verilmiş sadakan varmış.

geçmiş olsun canım

Öptümkibbye bebeğine yapıldı biliyorum ama ben seni mi alıntılamışım.
Rahatsızdım canım dr da covid ten şüphelendi.Belirtilerin çoğu var dedi ama çok şükür negatif

geçmiş olsun canım. verilmiş sadakan varmış.
geçmiş olsun canım
F Fitimfitsinfit ayyy cok gecmis olsun o anki kalbine saplanan aciyi hissedebiliyorum. Ben odanin icinde kaybolunca ödüm patliyor .
Bazen yan odaya oynamaya gidiyor oyuncaklariyla da
Sagolun kızlar bugün yorucu bir gündü erken yatacağım hepinize iyi geceler

Merhaba hanımlar, ben 10. Takımın 5 sene önceki üyesiyim. Takım ile birlikte 56 kilodan 48 kiloya düştüm ve 5 senedir de iniş çıkışlar yaşasam da hala kilomu koruyorum. Yeni üyeleri selamlamak ve motivasyon kaynağı olmak amacı ile uğramak istedim. Diyetiniz yaşam tarzınızı, yeme düzeninizi değiştirdiği sürece verdiğiniz kilolar kalıcı bundan emin olun ve kısa sürede kilo verme çabalarına girmeyin siz düzeninizi oturttuğunuz sürece o kilolar bir bir gidecek :) Hepimize sağlıklı, fit günler diliyorum.

Allah korusun canım

Merhaba canım, ne güzel kilonu koruyormuşsun

Ellerine sağlık canım,Rabbim yedirtmek nasip etsin inşallah
Amin canım sağolasın
Geçmiş olsun canım bilirim o duyguyu 5 yaşındaki torumumu salise lik göremedim kalbim çıktı zannettim

Gunaydin arkadaşlar
Bugun yeni bir gun
Fat secret te kalori hesapladım bugun 1200 un ustune cikmayacagim insallah
Ogle 1 kase mercimek corbasi
1 kase cacik
Aksam 1 kase mercimek corbasi
1 kase cacik
Iki fincan turk kahvesi 1194 kalori oluyor
Aksam iki kase cacik yiyecektim ama 1200 u asiyor insallah uyabilirsem bugunku menum bu olacak
Arti kuru kayisi, normal incir varsa agacta ondan ve de karpuz yiyebilirimbagirsaklar icin onlar da zararli seylet degil ne de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…