saolasin canotebrik ederim edaaaaa
cok sevindim sekerin olmamasina da
Beennkizlar surekli menu paylasmayanlar var
Sende süpersin rakibem senin menüde çok iyi olmuşSüpersin canım
Az gayret edersen 1 aya kalmaz 6 ları görürsün
Fulyacım nasılsın canım?Kaptanın 5 msj mecburi demesine rağmen kk ya giremiyorum yazamıyorumben de akşam balığın yanında beyaz ekmek yedim. beslenmemi düzeltmem gerek. çok bozuldu menülerim kaç zamandır.
İştah acmayani yok diye biliyorum.Fulyacım nasılsın canım?Kaptanın 5 msj mecburi demesine rağmen kk ya giremiyorum yazamıyorum
Senden bi konuda yardım isticem arkadaşım.Bu konuda tecrübelisin diye biliyorum.Ferritinim 6 ya düşmüş,ilaçların iştah açtığını,2 günde bir içeyim deneyim vs şeklinde çözüm bulmaya uğraşıtordun.İştah açmayanı var mı,bir de iğne yaptırsak dah iyi olmaz mı?O da iştah açıyor mu?
Benim de bütün sıkıntılarım bundanmış demek ki.Huzursuz bacak sendromu bile bundan oluyormuş.Yattığımda uyumak mesele,töbe bacağım yerinde durmuyor.Eşim bile yanımda uyuyamıyor,kalkıp salona gidip uyuyor yazık
Şimdiden tşk ederim canım ❤
Fulyacım nasılsın canım?Kaptanın 5 msj mecburi demesine rağmen kk ya giremiyorum yazamıyorum
Senden bi konuda yardım isticem arkadaşım.Bu konuda tecrübelisin diye biliyorum.Ferritinim 6 ya düşmüş,ilaçların iştah açtığını,2 günde bir içeyim deneyim vs şeklinde çözüm bulmaya uğraşıtordun.İştah açmayanı var mı,bir de iğne yaptırsak dah iyi olmaz mı?O da iştah açıyor mu?
Benim de bütün sıkıntılarım bundanmış demek ki.Huzursuz bacak sendromu bile bundan oluyormuş.Yattığımda uyumak mesele,töbe bacağım yerinde durmuyor.Eşim bile yanımda uyuyamıyor,kalkıp salona gidip uyuyor yazık
Allah şifa versinFulyacım nasılsın canım?Kaptanın 5 msj mecburi demesine rağmen kk ya giremiyorum yazamıyorum
yazmamışsın haticecimSabah biraz bakındım ama yazamadım.
Hayırlı akşamlar
Pazartesi menü yazmıştım sanki. Hatta 1 saat yürüdüm demiştim
Yada kafamda planlayıp yazamadım
Öyle yoruluyorum ki yanımda konusulani anlamıyorum.
Sanki arapça konuşuluyor. Dün aşure günüydü yazmıştım.
Akşam çocuklarla 1 saat yürüdük sırtımda pazar cantasiyla
Bende dün yaptırdım negatif çıktı çok şükür.Sizin ne çıktı diye sorucam ama msj ların hepsini okuyunca görürüm herhalde.Çok geçmiş olsun cnmGeçmiş olsun canım inşallah negatif çıkar 10 aylık bebek nerden kapacak virüsü sizde test yaptınız mı
Çok şükür canımKuzucum burda önce aile hekimine gitmek zorunlu o gerekli görürse yönlendiriyo hastaneye.
Bu arada test negatif çıkmış çok şükür.
Benimle kim eşleşmek isterPAZARTESİ TARTISI
60kiloyum (85,6/ ?)
obezzto (87,5/?)
Aylin42Konya (78,2/?)
O optumkibbye (57,1/?)
sara_28 (86,0/? )
B busefit (74,8/74,8)
F Fitimfitsinfit (78,4/78,8)
Eddaak (74,8/74,8)
@Baby Cat (78,1/77,3)
Mthn83 (77,7/78,2)
@Ekrl (63,7/?)
Natsume (69,7/?)
Tebrikler cnm,iradene halim olmuşun.Hele ki künefeye devam etmemen çok güzelkizlar demoralize oldum o yuzden reddettiklerimi de yazicam
keki yemedim
patates salatasi yemedim
lahmacunu yemedim
kunefeye devam etmedim
aksam yemegi yemiyorum gunu kapadim
Tşk ederim canım,dr da aynısını söyledi.Ama damar yoluyla yapılan takviyeyi önerdi çok düşük olduğu için.Hem de tekrar kolay kolay düşmez dediİştah acmayani yok diye biliyorum.
İgne alerji riski var. Çok tavsiye etmem.
Kan ilacı ile birlikte c vit al. Emilimi artar. Daha hızlı yerine koyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?