Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ben de akşam balığın yanında beyaz ekmek yedim. beslenmemi düzeltmem gerek. çok bozuldu menülerim kaç zamandır.
Fulyacım nasılsın canım?Kaptanın 5 msj mecburi demesine rağmen kk ya giremiyorum yazamıyorum
Senden bi konuda yardım isticem arkadaşım.Bu konuda tecrübelisin diye biliyorum.Ferritinim 6 ya düşmüş,ilaçların iştah açtığını,2 günde bir içeyim deneyim vs şeklinde çözüm bulmaya uğraşıtordun.İştah açmayanı var mı,bir de iğne yaptırsak dah iyi olmaz mı?O da iştah açıyor mu?
Benim de bütün sıkıntılarım bundanmış demek ki.Huzursuz bacak sendromu bile bundan oluyormuş.Yattığımda uyumak mesele,töbe bacağım yerinde durmuyor.Eşim bile yanımda uyuyamıyor,kalkıp salona gidip uyuyor yazık
Şimdiden tşk ederim canım ❤

İştah acmayani yok diye biliyorum.
İgne alerji riski var. Çok tavsiye etmem.
Kan ilacı ile birlikte c vit al. Emilimi artar. Daha hızlı yerine koyarsın

Geçmiş olsun canım

Allah şifa versin

yazmamışsın haticecim

Geçmiş olsun canım inşallah negatif çıkar 10 aylık bebek nerden kapacak virüsü sizde test yaptınız mı
Bende dün yaptırdım negatif çıktı çok şükür.Sizin ne çıktı diye sorucam ama msj ların hepsini okuyunca görürüm herhalde.Çok geçmiş olsun cnm

İştah acmayani yok diye biliyorum.
İgne alerji riski var. Çok tavsiye etmem.
Kan ilacı ile birlikte c vit al. Emilimi artar. Daha hızlı yerine koyarsın
Tşk ederim canım,dr da aynısını söyledi.Ama damar yoluyla yapılan takviyeyi önerdi çok düşük olduğu için.Hem de tekrar kolay kolay düşmez dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…