Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bu hafta gördüm işte

ise yarasin bence ciddiyeti anlasin herkes.

Tünaydın
Bugün mesaideyim
Geziyorum hep pozitif hastalar
Bugün hareket edemedim.
Beslenme karışık ama kötü değil
Hiç su icemedim

aman cok dikkat et

kizlar esim erzurumlu

yengesi ve kizi erzuruma gitti 1 ay kaldi geldi. malesef korona olmuslar. evdeki ogluna da bulasmis. amca da yasli bi o kaldi resmen onun da hastaliklari var. ins ona gecmez

evde tedavi oluyolar ilac kullaniyolar. amcaya tekrar test yapilcakmis

Allah hepimizi korusun bu beladan

Buse aynı hikayeden bendede var aynı kişiyimi tanıyoruz acaba allah şifa versin inş.

Amin canım
Allah şifa versin

Bukadar olur ama aynı durum . Annesiyle erzuruma gidiyolar 1 ay kalmışlar dönünce hasta oldular dün öğrendik bizde. Rabbim tüm hasta olanlara şifa versin inş

erzurumda virus cok fazlaymis. kayinpeder im valla cok kiziyor ne diye gittiler olacagi buydu biz niye gitmedik diyip duruyor Allah seninkilere de acil sifa versin canim

Kizlar ogle saatlerinde kusum kacti 10 aydir bizimleydi oyle guzel kknusmayi ogrendi ki aşk aşkim aşkuşum babacik babişkocum annecik eşsek sıpası ballisi tatlisi cicikuş cicikuşuuuuum koş koş koş o piti piti daha neler neler
Ah yavrum şoyle 2 cmlik aralamiştim pencereyi perde de kapaliydi ki neredeyse 1 aydir hep oyle hic perdeye gitme gibi huyu da yokti
Hani takta kornisler olur ya yuvarlak takma yerleri olur perdeye
Iste oyle onun uzerine bir cikti sonra bir dustu ben de pencereye50 cm uzaktaydim oturuyirduk
Tam kapatacakken cikti
1 saniye belki de daha kisa yarim salise daha dursa kapatmistum pencereyi ucup gitti her yeri aradim ama kiy yeri her yer orman taaa karsi dağdaki koye bile ucmus olabilir acayip hixli ucan bir kustu
Ah bebegim gitti basom cok agriyor sormayin

Amin cnm benimkiler akraba değil kardeşimin çok yakın arkadaşı inş iyileşirler

İstanbuldayım ben sen

ben dee ben beylikduzundeyim sen hangi semttesin

inanmiyorum cok ama cok uzuldum kafesini balkona cikar icine yemini koy belki geri gelir genelde cok uzaklasmiyolar. biri alip eve goturebilir apartmanlara haber sal bence

Oyy kıyamam ya benimde 2 aydır kuşum var yavrum gibi oldu çok kötü bi histir tahmin edebiliyorum. Inş geri gelir ama zor cok üzüldüm geçmiş olsun cnm

ben dee ben beylikduzundeyim sen hangi semttesin

inanmiyorum cok ama cok uzuldum kafesini balkona cikar icine yemini koy belki geri gelir genelde cok uzaklasmiyolar. biri alip eve goturebilir apartmanlara haber sal bence
Pendiktwyim ben coook uzagız sen bir ucu ben bir ucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…