dikkat et kendine haticecim, bol su iç boğazın kuru kalmasın hiçTünaydın
Bugün mesaideyim
Geziyorum hep pozitif hastalar.
Bugün hareket edemedim.
Beslenme karışık ama kötü değil
Hiç su icemedim
Anladım kaptanım bilmiyordum onu teşekkür ederim
kız şu özre ne taktın he, öyle bir kuralımız yok şimdiye kadar öyle bir şey yazdığımı gördün mü? çok canım sıkıldı sonuçlara ve listenin haline o sebeple yazdım onu . işe yaradıysa güzel herkes heveslensin kendine gelsin.
Tünaydın
Bugün mesaideyim
Geziyorum hep pozitif hastalar
Bugün hareket edemedim.
Beslenme karışık ama kötü değil
Hiç su icemedim
Buse aynı hikayeden bendede var aynı kişiyimi tanıyoruz acaba allah şifa versin inş.kizlar esim erzurumlu
yengesi ve kizi erzuruma gitti 1 ay kaldi geldi. malesef korona olmuslar. evdeki ogluna da bulasmis. amca da yasli bi o kaldi resmen onun da hastaliklari var. ins ona gecmez
evde tedavi oluyolar ilac kullaniyolar. amcaya tekrar test yapilcakmis
Allah hepimizi korusun bu beladan
Buse aynı hikayeden bendede var aynı kişiyimi tanıyoruz acaba allah şifa versin inş.
Kızın adı ebru.bilmiyorumki canim. senin tadiginin adi ne bakim ayni mii
Kızın adı ebru.
Amin canımkizlar esim erzurumlu
yengesi ve kizi erzuruma gitti 1 ay kaldi geldi. malesef korona olmuslar. evdeki ogluna da bulasmis. amca da yasli bi o kaldi resmen onun da hastaliklari var. ins ona gecmez
evde tedavi oluyolar ilac kullaniyolar. amcaya tekrar test yapilcakmis
Allah hepimizi korusun bu beladan
Bukadar olur ama aynı durum . Annesiyle erzuruma gidiyolar 1 ay kalmışlar dönünce hasta oldular dün öğrendik bizde. Rabbim tüm hasta olanlara şifa versin inşyok cnm baskaymis bizimkinin adi zuleyha kubra
Bukadar olur ama aynı durum . Annesiyle erzuruma gidiyolar 1 ay kalmışlar dönünce hasta oldular dün öğrendik bizde. Rabbim tüm hasta olanlara şifa versin inş
Amin cnm benimkiler akraba değil kardeşimin çok yakın arkadaşı inş iyileşirlererzurumda virus cok fazlaymis. kayinpeder im valla cok kiziyor ne diye gittiler olacagi buydu biz niye gitmedik diyip duruyorAllah seninkilere de acil sifa versin canim
İstanbuldayım ben senF Fitimfitsinfit sen hangi sehirdeydin canim
Amin cnm benimkiler akraba değil kardeşimin çok yakın arkadaşı inş iyileşirler
İstanbuldayım ben sen
Kizlar ogle saatlerinde kusum kacti 10 aydir bizimleydi oyle guzel kknusmayi ogrendi ki aşk aşkim aşkuşum babacik babişkocum annecik eşsek sıpası ballisi tatlisi cicikuş cicikuşuuuuum koş koş koş o piti piti daha neler neler
Ah yavrum şoyle 2 cmlik aralamiştim pencereyi perde de kapaliydi ki neredeyse 1 aydir hep oyle hic perdeye gitme gibi huyu da yokti
Hani takta kornisler olur ya yuvarlak takma yerleri olur perdeye
Iste oyle onun uzerine bir cikti sonra bir dustu ben de pencereye50 cm uzaktaydim oturuyirduk
Tam kapatacakken cikti
1 saniye belki de daha kisa yarim salise daha dursa kapatmistum pencereyi ucup gitti her yeri aradim ama kiy yeri her yer orman taaa karsi dağdaki koye bile ucmus olabilir acayip hixli ucan bir kustu
Ah bebegim gitti basom cok agriyor sormayin
Oyy kıyamam ya benimde 2 aydır kuşum var yavrum gibi oldu çok kötü bi histir tahmin edebiliyorum. Inş geri gelir ama zor cok üzüldüm geçmiş olsun cnmKizlar ogle saatlerinde kusum kacti 10 aydir bizimleydi oyle guzel kknusmayi ogrendi ki aşk aşkim aşkuşum babacik babişkocum annecik eşsek sıpası ballisi tatlisi cicikuş cicikuşuuuuum koş koş koş o piti piti daha neler neler
Ah yavrum şoyle 2 cmlik aralamiştim pencereyi perde de kapaliydi ki neredeyse 1 aydir hep oyle hic perdeye gitme gibi huyu da yokti
Hani takta kornisler olur ya yuvarlak takma yerleri olur perdeye
Iste oyle onun uzerine bir cikti sonra bir dustu ben de pencereye50 cm uzaktaydim oturuyirduk
Tam kapatacakken cikti
1 saniye belki de daha kisa yarim salise daha dursa kapatmistum pencereyi ucup gitti her yeri aradim ama kiy yeri her yer orman taaa karsi dağdaki koye bile ucmus olabilir acayip hixli ucan bir kustu
Ah bebegim gitti basom cok agriyor sormayin
Pendiktwyim ben coook uzagızben dee ben beylikduzundeyim sen hangi semttesin
inanmiyorum cok ama cok uzuldumkafesini balkona cikar icine yemini koy belki geri gelir genelde cok uzaklasmiyolar. biri alip eve goturebilir apartmanlara haber sal bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?