Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

istanbul sogumaya basladi
Allah affetsin hic sevmiyom sogugu yaz cocuguyum ondan mi bilmem donuyom ya. az da kansizlik var ama sanki hic kanim yok gibi donarim soguktaa

ay evsizler ne yapsın Allah yardim etsin sogukta kalanlara insanlara hayvanlara tüm canlılara

iyi geceler tekrar

Ben kış çocuğuyum yinede sevmem soğuğu
Kansızlık bendede var

Kansızlık bendede var
biliyorum cnm yazarkende aklima geldin zaten
usuyenin halinden usuyen anlar
Selamlar hanımlar
Bugün sivi diyet yapmaya çalışıyorum
Lütfen destekte kalın. İhtiyacım var
500 ml su içtim ve çay içiyorum şimdi.
hep destek tam destek ama ayran falan ic su ve cayla olmaz
Gelişim geriliği var canım

Bilmiyorum. Büyük ihtimalle Ankara

Allah sifa versin canim kuzuna

Ah arkadaslar
Geri gelmesi mumkun degil
Ileriye dogru uctuuu gitti gittigi yeri gorseydim
1 saniyede kayboldu muhtemelen pencereden ciktigi anda sola donup arka istikamete uctu cunku tarlamiza ucsaydi duz gitseydi kesin gorurdum
Sabaha kadar basim agridi hala.da agriyor ogluma caktirmamaya calisiyirum ama elim kolum kalkmiyor
Bir agri kesici daha aticam
Sabah karsi evlerin bahcesinde bir kiraz agacinda beyazlik gordum
3 defa gittim geldim deli gibi milletin bahcelerine tarlalarina daldim belki odur diye ama o degilmis
Zaten ac yagmur yagdi hic olmazsa karanlikta korkudan hayatini kaybetmistir koy yeri 6 7 ev var zaten gerisi bahce neyse bu konuyu kapatayim bari of çocugumu kaybettim cok kotu bir duygu

Sıvı derken neler mesela
Çorbada sıvı
Meyva suyuda sıvı
Yoksa sadece çay, kahve ve sumu
Aslinda sadece çay kahve su ama et hasliyorum. Et suyu icicem. Biraz kefir yedim.
Benim kefirim yoğurt gibi oluyor sizinki nasıl oluyor
biliyorum cnm yazarkende aklima geldin zaten
usuyenin halinden usuyen anlar

hep destek tam destek ama ayran falan ic su ve cayla olmaz

Allah sifa versin canim kuzuna
Aynen canım

kuzum benim, iyi düşün iyi olsun.
15 sene falan önce minnak bi muhabbet kuşu terasımıza geldi, çok bakındık sorduk aradık ama sahibini bulamadık. okadar minnaktı ki hemen aldık ısıttık besledik. bi baktım minnak değilmiş kendine gelince büyüdü:) bizimle mutlu mesut uzun yıllar geçirdi.eminim senin kuşun da çok iyi birilerindedir.

Kansızlık bendede var
kızlar benim mevsimlerim de ilkbahar ve sonbahardır. burada kış da çok şükür sert geçmiyor. bana iyi geliyor. yaz bebeğiyim ama aşırı sıcak zor geliyor bana. sürekli klima ama tabi Rabbimin verdiklerine de itirazımız yok. çok şükür halimize
hiç sorma bu aralar uykuya çok ihtiyacım var. ben de dün iyi dinlendim. iyi geldi. bağışıklık sistemi için de günde 8 saat uyku gerekliymiş.

Gelişim geriliği var canım

Bilmiyorum. Büyük ihtimalle Ankara
ay canım bvenim çok üzüldüm. kuş kaçınca veya ölünce insan çok üzülüyor.

bizde yıllar önce balkonumuza konan muhabbet kuşuna sahip çıkmıştık. kimbilir kimindi. alıp baktık. çok tatlıydı ölünce de törenle gömdük ( inşallah iyi birileri bulup sahip çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…