Ben kış çocuğuyum yinede sevmem soğuğuistanbul sogumaya basladi
Allah affetsin hic sevmiyom sogugu yaz cocuguyum ondan mi bilmem donuyom ya. az da kansizlik var ama sanki hic kanim yok gibi donarim soguktaa
ay evsizler ne yapsın Allah yardim etsin sogukta kalanlara insanlara hayvanlara tüm canlılara
iyi geceler tekrar
Iyi maşallahGünaydın kızlar akşam uzun zaman sonra 10 buçuk gibi uyudum normalde çok uyuyunca kötü olurdum sabah premsesler gibi uyandım valla ohhh ne güzel geldi demeekki ihtiyacı varmış vücudumun tam 9 buçuk saat uyumusum
Gelişim geriliği var canımaa sen izmirde miydinn
hayirdir cnm neyi var kucugun
gecmis olsun
Bilmiyorum. Büyük ihtimalle AnkaraKayseride yoksa nereye götüreceksin
Sıvı derken neler meselaSelamlar hanımlar
Bugün sivi diyet yapmaya çalışıyorum
Lütfen destekte kalın. İhtiyacım var
500 ml su içtim ve çay içiyorum şimdi.
biliyorum cnm yazarkende aklima geldin zatenBen kış çocuğuyum yinede sevmem soğuğu
Kansızlık bendede var
hep destek tam destek ama ayran falan ic su ve cayla olmazSelamlar hanımlar
Bugün sivi diyet yapmaya çalışıyorum
Lütfen destekte kalın. İhtiyacım var
500 ml su içtim ve çay içiyorum şimdi.
Gelişim geriliği var canım
Bilmiyorum. Büyük ihtimalle Ankara
Aslinda sadece çay kahve su ama et hasliyorum. Et suyu icicem. Biraz kefir yedim.Sıvı derken neler mesela
Çorbada sıvı
Meyva suyuda sıvı
Yoksa sadece çay, kahve ve sumu
Aynen canımbiliyorum cnm yazarkende aklima geldin zaten
usuyenin halinden usuyen anlar
hep destek tam destek ama ayran falan ic su ve cayla olmaz
Allah sifa versin canim kuzuna
kuzum benim, iyi düşün iyi olsun.Ah ben de nasil uzuldum basim catliyor iki tane agri kesici aldim ama
Zaten karanliktan cok korkardi 10 aydir hep isigini acik birakip yatardim ,ki zaten bizim hatta cogu zaman hep yanimizda yatti salonun isigini acardim ki odamizin isigi kapaninca korkmasin diye
Oglum bile diyor ki annecim karanlikta uçamaz ki o napiyo aglamiş midir diyor oy ya
Yeni kuş alicam ona insallah hafta içi
Zaten kacti pesine yagmur yagdi karni da ac
Of kuzum
istanbul sogumaya basladi
Allah affetsin hic sevmiyom sogugu yaz cocuguyum ondan mi bilmem donuyom ya. az da kansizlik var ama sanki hic kanim yok gibi donarim soguktaa
ay evsizler ne yapsın Allah yardim etsin sogukta kalanlara insanlara hayvanlara tüm canlılara
iyi geceler tekrar
kızlar benim mevsimlerim de ilkbahar ve sonbahardır. burada kış da çok şükür sert geçmiyor. bana iyi geliyor. yaz bebeğiyim ama aşırı sıcak zor geliyor bana. sürekli klimaBen kış çocuğuyum yinede sevmem soğuğu
Kansızlık bendede var
hiç sorma bu aralar uykuya çok ihtiyacım var. ben de dün iyi dinlendim. iyi geldi. bağışıklık sistemi için de günde 8 saat uyku gerekliymiş.Günaydın kızlar akşam uzun zaman sonra 10 buçuk gibi uyudum normalde çok uyuyunca kötü olurdum sabah premsesler gibi uyandım valla ohhh ne güzel geldi demeekki ihtiyacı varmış vücudumun tam 9 buçuk saat uyumusum
Gelişim geriliği var canım
Bilmiyorum. Büyük ihtimalle Ankara
ay canım bvenim çok üzüldüm. kuş kaçınca veya ölünce insan çok üzülüyor.Ah arkadaslar
Geri gelmesi mumkun degil
Ileriye dogru uctuuu gitti gittigi yeri gorseydim
1 saniyede kayboldu muhtemelen pencereden ciktigi anda sola donup arka istikamete uctu cunku tarlamiza ucsaydi duz gitseydi kesin gorurdum
Sabaha kadar basim agridi hala.da agriyor ogluma caktirmamaya calisiyirum ama elim kolum kalkmiyor
Bir agri kesici daha aticam
Sabah karsi evlerin bahcesinde bir kiraz agacinda beyazlik gordum
3 defa gittim geldim deli gibi milletin bahcelerine tarlalarina daldim belki odur diye ama o degilmis
Zaten ac yagmur yagdi hic olmazsa karanlikta korkudan hayatini kaybetmistir koy yeri 6 7 ev var zaten gerisi bahce neyse bu konuyu kapatayim bari of çocugumu kaybettim cok kotu bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?