bi kere tüm takımın bu hafta senden özür dilemesi gerek, fit ve ucundan eddaktan da..Ben yorumlarsam yine yanlış anlaşılır ve eleştiri yağmuruna tutulurum ama hep söylüyorum en önce kendimize karşı sonra takıma karşı sorumluyuz diye
morali iyi canım.dış görünüş de gayet iyi ama işteAllah acil şifalar versin canım
Şimdi nasıl durumu
70 yaşında.yardımcı olacak insan çok canım.aile apartmanı bizimkiobezzto bypass cok zor ameliyat ya kac yasinda pederin? bunyesi kaldirir insallah 2 ay bakim gerektirir yatacak kalkmayacak hic. bizim komsumuz olmustu ben yardima gidiyordum. bir kisi kaldiramiyordu guc yetmiyordu falan
izne çıktım ama ben de katılmaya devam ederim inşallahpaylasimlarimiz eskisi gibi degil artti bu konuda toparlandik.sadece bikac kisi hic menu paylasmiyor ve bu takim kurali ona dikkat edersek ve diyete de asilirsak olacak bu is. elimizden geleni yapip takimi kurtarmaliyiz.bahanelere siginmak yokben soz veriyorum diyetim icin elimden geleni yapicam
Valla alıntıyı bile cevaplayamamisim onunla geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar bukadar sıkıntımın üstüne bide bugün en küçük oğlanı sitenin bahçesinde kaybettim ömrümden ömür gitti 5 saniyelik bi dalgınlıkla abisinin peşinden gittiğini farketmemişim ömrümden ömür gitri resmen. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın inş. Bugünde diyet listeme uydum çok şükür menü yazasım hiç yokmoni zaten hep aynı seyler spor yapamadım
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versinselam arkadaşlarım.herkese mutlu günler diliyorum
biz geçen cuma gittiğimiz tatilden pazar sabahı geri dönmek zorunda kaldık. Kayınpederimin gece kalbi zorlamış hastaneye zor yetiştirmişler.pazartesi anjiyo oldu açılmadı salı günü açık kalp ameliyatı olacak.biz pazar gününden beri moral bozukluğu ve üzüntü ile hastane ev arası dolaşıyoruz.aklımdasınız hep ama hiç elime telefon alıp da kk giresim gelmedi
Buse biz rakip miydik ?
Önümüzdeki haftaya daha iyi olacağımıza inanıyorum kızlar moralleri bozmayalım.
Sabah
2 çorba kaşığı menemen
Zeytin
2 dilim tb ekmeği
Salatalık
3 füme
Ara
Yeşilçay
Öğle
6 kaşık kapuska (özlemişim enfesti )
60 gr mantar az yağda cevirdim)
2 dilim tb ekmek
Ara
2 mürdüm eriği
1 küçük yeşil elma
7 badem
Beyaz çay
Akşam
6 kaşık nohut
Salata (yağsız tuzsuz)
1 bardak kefir
12 bardak su içtim
40 dakika yürüyüş yaptım
morali iyi canım.dış görünüş de gayet iyi ama işte
70 yaşında.yardımcı olacak insan çok canım.aile apartmanı bizimki
izne çıktım ama ben de katılmaya devam ederim inşallah
Valla alıntıyı bile cevaplayamamisim onunla geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
Buse biz rakip miydik ?
tabi devam et cnm yoksa ucu kaciyomorali iyi canım.dış görünüş de gayet iyi ama işte
70 yaşında.yardımcı olacak insan çok canım.aile apartmanı bizimki
izne çıktım ama ben de katılmaya devam ederim inşallah
Hakkınızı helal edin arkadaşlar hakkınıza girdik gerçekten özür dilerim +200 gr geldim bu haftabi kere tüm takımın bu hafta senden özür dilemesi gerek, fit ve ucundan eddaktan da..
Aylinim her hafta seninn hakkına giriyoruz neredeyse, sakın sen üzerine alınmaHakkınızı helal edin arkadaşlar hakkınıza girdik gerçekten özür dilerim +200 gr geldim bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?